We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Open Company Logo
Kunderne om Open Company : »Dejligt og pålideligt nethandel« »herligt« »God service« 220
Perfekt
9.7 af 10

220 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed

Udvalgt anmeldelse om Open Company

Dejligt og pålideligt nethandel

Jeg skulle bruge et TV tuner kort, fandt det på deres side. Inden bestillingen ville jeg lige tjekke, jeg havde læst produktbeskrivelsen rigtigt, og ringede derfor til dem. De var meget behjælpelige med informationer, også selv om det var ang. windows.

Varen kom som lovet dagen efter.

Thumbs up fra mig.

herligt

Rigtig godt udbud af Open Source-relateredeprodukter, hvor man slipper for "Microsoft-skatten", nem bestilling, god kommunikation, og nærværende service!

• Erik
  • Verificeret køber

Jeg forsøkte å bestille en TrimSlice hos OpenCompany, men en feil oppstod med betalingssystemet. Innen et døgn kontaktet de meg på e-post og tilbød meg å utføre betalingen manuelt. Enheten kom hurtigt fram, og jeg er meget fornøyd. Jeg fikk til og med sjokolade i pakken :)

Fantastisk kundebetjening

En i det hele taget utroligt positiv oplevelse. Nem bestilling og hurtig forsendelse. Fremragende produkt. Jeg havde lidt bøvl med det (det var ikke produktets skyld, men at jeg ikke helt havde fået undersøgt mine behov) og kommunikerede over nogle dage med virksomheden. Hurtige, konstruktive og venlige tilbagemeldinger og et tilbud om at få ombyttet produktet.
Jeg kan på det varmeste anbefale Open Company!
Robert

Hej Robert
Det glæder os at du er tilfreds med vores service og at vi i fællesskab kunne finde en god løsning. Mange tak for din anbefaling og for din flotte anmeldelse!
Med venlig hilsen Kenneth Peter Nielsen

Fremragende service.

Jeg har købt varer hos opencompany.dk, ændret ordrer osv. Alt er gået fint, høflige og hurtige besvarelser - selv på helligdage.

Jeg kan sagtens finde på at handle hos opencompany.dk igen.

Hej Jacob
Ja, når man nu alligevel sidder ved computeren kan vi jo lige så godt svare din mail (selvom det er helligdag) :-) Du er altid velkommen en anden gang - Tak for din anmeldelse.

super...

fantastik oplysninger

Hi Stuart
I was a pleasure doing business with you - Thank you for your feedback.
Kind regards Kenneth Peter Nielsen

Hurtig, præcis og venlig

Fik hurtigt og venligt svar på email. Oplysninger om lagervare og pris stemte.
Meget hurtig behandling og afsendelse af vare.
Jeg vil gerne handle hos OpenCompany igen!
Peter

Hej Peter
Vi er glade for at du er tilfreds med vores kommunikation og levering - Du er altid velkommen en anden gang. Tak for anmeldelsen.

• Ole
  • Verificeret køber

Altid venlige og gode at handle med.

Altid venlige og gode at handle med.

Hej Ole
Tak for din feedback!

God information

Bestilte en demoenhed fra opencompany.dk, og fik hurtigt at vide at den sidste demoenhed desværre var solgt, men at man havde forespurgt leverandøren om yderligere demoenheder. I løbet af få dage fik jeg endnu en mail, hvor der stod at de nu havde fået en demoenhed hjem, som var pakket og klar til afsendelse.

Hurtig levering, og vigtigst af alt god information med løbende opdateringer. Klart et firma jeg vil anbefale.

Frederik Ralskov Holm fandt anmeldelsen nyttig

Hej Mikkel
Det glæder mig at du er tilfreds med informationsniveauet - Tak for anmeldelsen.

• JUdby
  • 7 point

Bare super

Varen kom asap, med lidt større HD end bestilt og inkluderede også lidt ekstra godt :-)
God information under hele forløbet, inkl. T&T ved forsendelse.
Alt som forventet eller bedre - der handler jeg gerne igen!

Rune Højsgaard fandt anmeldelsen nyttig

Hej
Super at du blev glad for opgraderingen og at du er tilfreds med os. Du er altid velkommen en anden gang. Tak for din anmeldelse.

Open Company

Som nethandeæ skal og bør være

Jeg har flere gange haft fornøjelsen af at handle med open company, og har altid fået en god behandling.

Tingene bliver afsendt til tiden, og har man spørgsmål til deres produkter hjælper de altid gerne.

Hej Mads
Vi gør hvad vi kan så det er dejligt at du værdsætter vores hjælp og service. Tak for anmeldelsen!

Anbefales varmt !

Hurtig ekspedition og levering. Fin løbende orientering om ordren via mails. Anbefaler meget gerne andre at handle hos Open Company.

Hej Michael
Godt at høre at du er tilfreds med leveringen og informationen fra os. Tak for din anmeldelse!

Open Company

Vi anvender udelukkende Linux og andre OpenSource systemer, og det er er godt at handle med et firma, som forstår vores ønsker.

Besvarelse fra Open Company

Dejligt at høre at du/I er tilfredse med os - Tak for anmeldelsen!

Super Servies

Jeg fik en computer bygget om til en gamecomputer, det er jeg glad for og siger mange tak open company. De har tid til at tale med folk.

Det kalder jeg servies.

V/H

Hans Christian Christiansen

Hej Hans Christian
Super at vi kunne finde en løsning du er tilfreds med. Tak for anmeldelsen!

Produkt der holder!

Da det kun er femte gang jeg køber et produkt på nettet, er jeg glad for at I kunne leve op til mine forventninger. Nu er det godt nok min søn der har modtaget det, men jeg giver gerne 5 stjerner i hans sted.

Mvh Vibeke

Hej Vibeke
Dejligt at vi levede op til dine forventninger. Tak for at du har delt din gode oplevelse.

• Søren
  • Verificeret køber

Alt forløb uden problemer fra "bestil" til levering

Jeg havde ingen problemer ved at bestille gennem Open Company. Jeg modtog løbende status emails så jeg følte mig tryg hele vejen igennem.

Hej Søren
Godt at høre at du var glad for vores opdateringer. Tak for tilliden og tak for din anmeldelse.

• Jens
  • Verificeret køber

Super service, hurtig levering :)

Jeg fik rigtig god vejledning, og super tålmodighed med min ubeslutsomhed - der var ingen tvivl da jeg klikkede 3 computere i varekurven og sendte min bestilling.

Hurtig levering, og god opfølgning - jeg handler helt sikkert med Open Company igen :)

Hej Jens
Det glæder mig at du kunne bruge vores vejledning og endte med en tilfredstillende beslutning. Tak for anmeldelsen.

• Frede

Super Service

Telefonkontakt - hos Open Company ved de alt om det de sælger, det giver tryghed.
Produktet var som aftalt - leveret til den aftalte tid og pris.
Jeg handler gerne igen hos Open Company.

Hej Frede
Super at du kunne bruge vores svar og du er altid velkommen en anden gang. Tak for din anmeldelse.

• Verificeret køber

Der handler jeg gerne igen

Har over den sidste måned købt to Shuttle Atom maskiner,
den ene til server-brug og den anden til lydløs hjemme arbejdsmaskine. I begge tilfælde rasende hurtig levering. For arbejdsmaskinens vedkommende hurtig svar på afklarende spørgsmål og god service da den valgte SSD disk var udsolgt.

Hej Michael
Godt at høre at du er tilfreds med leveringstiden og vores svar. Super at vi fandt en god løsning på den udsolgte SSD. Tak for anmeldelsen.

• René
  • Verificeret køber

Havde købt produkt der ikke svarede til forventninger. Blev byttet til et der opfyldte forventninger uden problemer. Tak for det.

Hej René
Selvtak! Super at vi kunne finde en løsning der passede jer bedre og tak for anmeldelsen.

Open Company

Super hurtig levering og super hurtig og god support

Købte tv-tuner og fik god support mht linux understøttelse.

Hej Christian
Vi håber du har fået det til at virke ellers må du endelig sige til. Tak for din anmeldelse!

• Kenneth
  • Verificeret køber

Alt i top - perfekt kundeservice!

Hurtig præcis og perfekt kundeservice - intet mindre!!
Særdeles tilfreds med handlen - en fornøjelse at handle med Open Company - det bliver ikke sidste gang :)

Hej Kenneth
Dejligt at høre og du er altid velkommen - Tak for din anmeldelse!

flot - personlig service

Ud over at den Fit PC, jeg havde bestilt om aftenen blev afsendt næste modtog jeg et personlig brev med opfordring til at kontakte firmaet vedrørende eventuelle spørgsmål. - Fin Service.

Hej Kim
Det manglede da bare :) Vi håber du er glad for den bestilte fit-PC og du er altid velkommen til at kontakte os - Tak for anmeldelsen.

Hurtig og professionel

Vi er en lille offentlig virksomhed - et menighedsråd - uden kreditkort og lignende ting til at gøre hverdagen lettere.

Jeg skulle bestille en rigtig server (24/7) til vort nye sognehus, og jeg havde et spørgsmål om hardware på en lille fijutsu maskine kunne køre openSUSE. Jeg fik fortalt, at det kunne den godt.

Jeg købte nogle måneder senere maskine selvfølgelig via nettet, og det fungerede smertefrit. Jeg bag om faktura, så jeg ikke skulle på posthuset med kontakten. Det fik jeg. Maskinen er nu ankommet, og faktura er lagt til anvisning og betaling.

En fin oplevelse! Som forventet efter min første oplevelse efter køb af en SUSE Professional for nogle år siden. Den legede jeg med på noget ti åt gammelt hardware for nogle år siden 1999 hvor grafisk installation ikke var en mulighed. Jeg skal altid hen og kirke når jeg møder firmaet på opensourcedays.

Besvarelse fra Open Company

Hej Niels - Vi er glade for at kunne levere en service der passer til jeres behov. Tak for din fine anmeldelse!

Fed lille butik

Har lige modtaget en FitPC, havde lidt bøvs med en disk.. den levede ikke rigtig op til mine forventninger (pris/kvalitet issue).

Fik dog klaret det hele til perfektion af servicen, de er sgu nogen fine hoveder derinde, levere en ganske fair service.

Så kan varmt anbefales videre..

Hej Michael
Det glæder os at vi fandt frem til en tilfredsstillende løsning med disken. Mange tak for din anmeldelse og anbefaling af os!

Super godt pålideligt firma

Modtog varen så hurtigt som det kan forventes med post danmark.

I rigtig fin stand, vel-indpakket.

Der medfulgte også 2 stykker chokolade
og en personlig hilsen på fakturaen.

Fedt med et firma der gør noget ud af servicen!

Hej Kim
Det er rigtig rart at læse når vores kunder er tilfreds med vores service. Mange tak for din flotte anmeldelse!

• Ulf

God personlig service

Købte en TrimSlice computer og en MINO-skærm. Det kom hurtigt frem og der har ikke været nogle problemer med pakkerne. Snakkede med en fra firmaet, og det er klart folk der interesserer sig for det de sælger.

Hej Ulf
Det gør vi i høj grad. Mange tak for din tilbagemelding og Trim Slice og for den positive anmeldelse!

• Jonas
  • Svendborg, DK

Fantastisk service

Efter en fejl i bestilte komponenter, fik jeg inden for 1 dag en påmindelse om, at de bestilte hardware-moduler ikke fungerer sammen samt tilbuddet om at ændre min ordre til de korrekte varer uden ekstra fragtomkostninger.

Hurtig og effektiv service.

Hej Jonas
Ja, det var godt fik det rettet til det rigtige komponent i tide, så du fik hvad du skal bruge. Tak for anmeldelsen.

• Jan
  • Verificeret køber

internethandel når det er bedst

Hurtig ekspedition og levering inden 24 timer. Varen som forventet. God information fra Open Company, mail ved ordremodtagelse og mail ved afsendelse.
Sådan skal det gøres.

Hej Jan
Det glæder mig at du er tilfreds - Tak for anmeldelsen!

Fantastisk..!

Tænk sig at der i dagens Danmark forefindes en virksomhed som Open Company, der modtager en internet-bestilling på 1 GB RAM, men fremsender 2 GB RAM uden merbetaling og oveni købet/salget vedlægger 2 stk. guldkarameller i forsendelsesemballagen... :-)

Fantastisk..!

Finn Birk Eriksen

rigtig god service

Jeg bestilte en shuttle PC via Open Company.

Den fik desværre et issue med et kabel mellem en harddisk og bundkort. Men Open Company anbefalede en service kontrakt.

Og med denne service kontrakt fik jeg problem udbedret og testet maskinen godt igennem.

Kommunikation med Open Company er let og lige til

Vil klart anbefale at bruge deres services

Hej Henrik
Jeg er meget glad for at du er tilfreds med kommunikationen med os og naturligvis også at du fik løst hardware problemet. Mange tak for anmeldelsen! Mvh. Kenneth Peter Nielsen

• mikkel
  • 22 point
  • 4 Anmeldelser

Hurtigt og enkelt

ingen problem og hurtig levering

Hej Mikkel
Tak for anmeldelsen! Mvh. Kenneth Peter Nielsen

• allan

Perfekt

Billig produkter og hurtig levering

Hej Allan
Tak for anmeldelsen! Mvh. Kenneth Peter Nielsen

Fantastisk service

Man oplever et helt 100% perfekt købsforløb med en lige så fin efterservice. Kan kun anbefales på det varemeste.

Hej Andreas
Vi gør hvad vi kan, så det glæder os at du er tilfreds med vores service både i købsforløbet og efterfølgende - Tusind tak for anmeldelsen! Mvh. Kenneth Peter Nielsen

*****

Gode Varer, God Service, & Hurtig Levering

Besvarelse fra Open Company

Hej Johnny - Fedt at du er tilfreds med vores produkter og service - Tak for anmeldelsen! Mvh. Kenneth Peter Nielsen

• Jens
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser

De holder hvad de lover

Jeg har handlet her flere gange.
De har varer man ikke finder mange andre steder.
Alle handler er ekspederet hurtigt, og uden problemer.

Besvarelse fra Open Company

Hej Jens - Vi går meget op i at holde hvad vi lover, så det er dejligt når det bliver værdsat! Tak for din anmeldelse! Mvh. Kenneth Peter Nielsen

God og hurtig betjening.

Hej Bestilte en X-One PC hos Open Company og fik den to dage efter som lovet, det er ikke sidste gang at jeg handler der. Tak for god betjening. Mvh Ole Hansen.

Besvarelse fra Open Company

Hej Ole - Det glæder mig at vi kunne hjælpe dig med at finde den X-One du søgte - vi håber du får rigtig meget glæde af den! Tak for anmeldelsen! - Mvh. Kenneth Peter Nielsen

Fantastisk god side!

Open Company er den perfekte side for mig, da jeg er lidt smånørdet! Der er nemlig altid fyldestgørende information på deres produkter, imodsætning til så mange andre webshops!

Af hjertet tak! :)

Besvarelse fra Open Company

Hej Peter - Vi gør hvad vi kan for at lave så udførlige produtbeskrivelser som muligt, så det er glædeligt at du synes om dem. Selvtak og tak for anmeldelsen.

En perfekt oplevelse

For et par uger siden vandt jeg en Shuttle Internet PC hos Opencompany. Der var lidt ekstra gear jeg skulle have med, som jeg uden problemer bestilte via hjemmesiden, og som så ville blive sendt sammen med PCen. Jeg fik en mail med forventet forsendelsesdato, som desværre blev ændret samme dag, som den skulle være sendt. Til gengæld var forsinkelsen blot to dage, og som kompensation har de monteret det DVD drev, jeg havde bestilt.

Kenneth og Kevin har hele vejen igennem været i mailkontakt med mig og har leveret en usædvanlig høj service. Jeg kan varmt anbefale at shoppe hos Opencompany. Det har været en udsøgt fornøjelse.

Besvarelse fra Open Company

Hej Marie-Luise - Det glæde mig at du synes om vores service. Tak for den flotte anmeldelse!

Kunne ikke gøres bedre.

Det er ikke sidste gang jeg lægger min handel hos det firma. Lidt tvivl om hvilken harddisk jeg skulle bestille blev hurtigt udryddet efter en mailforespørgsel, og efterfølgende meget hurtigt svar. Hatten af for det, for den hurtige forsendelse og grundige emballering.

Besvarelse fra Open Company

Hej Britta - Dejligt at du er tilfreds med vores service. Tak for anmeldelsen!
Mvh. Kenneth Peter Nielsen

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk