[REPLY]
Ankommer 2 dage før lovet, kvaliteten er fantastisk, nem og overskuelig hjemmeside. Dette er absolut det bedste sted at få trykt sine sager!
Datteren skal snart døbes, så har været ved at kigge på at lave invitationer til gæsterne. Og har som mange andre været på en af konkurrenternes hjemmeside, men der blev det dyre og dyre hvor hvert museklik.
Samtidig med at der manglede nogle muligheder og at lave ting på alle sider på invitationen.
Fandt så Optimalprint, som også kunne lave en invitationsfolder med 4 sider og her kunne jeg godt sætte noget på alle sider samtidig med at jeg selv bestemte størrelse, form og hvor det skulle være.
I sidste ende viste det sig også at være billigere, end der hvor jeg var først.
De sendte endda ekstra invitationer med, kanon service.!!
Så det er uden tvivl ikke sidste gang jeg handler her.!!
Hvis du vil spare 50 kr. på din første ordre, så brug dette link http://www.optimalprint.dk/friend-discount-1908679
I forbindelse med min datters konfirmtion bestilte vi fotoinvitationer. Disse blev nemt bestilt via hjemmesiden og blev hurtigt leveret - Flot resultat til en god pris :-) Derfor har vi netop valgt at få trykt takkekort samme sted - kan kun anbefales .
Bestilte kort til min søns barnedåb via Optimalprint, og må sige jeg er imponeret.
Designeren på hjemmesiden er lidt langhåret, men fred være med det, vi brugte et par timer på at finde det rigtige design, og så kørte det ellers bare derfra.
Leveringstiden er måske lidt lang, men med mulighed for at betale sig til hurtigere levering.
Vi bestilte 10 kort, og fik leveret 14, så der var nogle ekstra, igen en ting jeg blev imponeret over.
Det er helt sikkert et sted jeg ville bestille noget sådan igen.
Optimalprint leverede det ønskede produkt.
Leveringstiden var som oplyst - lidt lang, men jeg havde mulighed for at betale ekstra, hvis jeg gerne ville have leveret det hurtigere.
Jeg har fået en rabat voucher på 100kr, som jeg kan dele med en ny optimalprint-kunde. Sig til, hvis du vil have del i den.
har købt ved optima print 2 gange, den ene gang var invitationer til dåb med et billed af vores søn. Det andet va en plakat af ham, og hold da op det var i lækker kvalitet og billigt. Leveringen levede fuldt op til deres leveringstid. Og så var det en god pris for fragten :)
Vi siger bare mange tak for god service og kvalitet :)
Jeg fik sidste år trykt mine konfirmationsinvitationer hos Optimalprint.
Vi var meget tilfredse med kortene. De var i en super kvalitet og på hjemmesiden har de et stort udvalg af skabeloner, som man bare kan sætte egen tekst og billeder ind i.
Kan helt klart anbefale www.optimalprint.dk
Fik tilsendt visitkort som kom fint frem, men da jeg lavede en ny bestilling fordi jeg var super tilfreds med produktet kom de aldrig frem.
Jeg skrev derfor til supporten som svarede med det samme og derefter trykte nye visitkort og sendte dem dagen efter, helt uden ekstraberegning. Simpelthen super kundeservice og pleje. Bedre fås det ikke. 10 Stjerner, og tusind tak.
Vi bestilte vores bryllupsinvitationer gennem optimalprint, og vi havde dem efter en uge. Det var et helt fantastisk flot resultat, og vi har fået meget positiv respons på kvaliteten, fra vores gæster.. Så det er helt sikkert værd at anbefale ..
Vi har brugt optimalprint.dk til takke kort for vores bryllup. Det fungerede fin og kvaliteten er rimelig god til prisen.
Vh. Casper