We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Originalfootwear anmeldelser

Originalfootwear Logo
Kunderne om Originalfootwear : »Kanon ide« »Glemte I mig?« »Glimrende sted at handle« 2
Middel
6.8 af 10

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)

Kanon ide

Hej Footwear,

Tusind tak for det glas kaffe der fulgte med mine KEDS. Det er jo en genial ide at kombinere to helt uundværlige ting i mit liv... Nescafe og KEDS
Håber i får flere styles??!!

Udvalgt anmeldelse om Originalfootwear

Glemte I mig?

Forhandleren skriver på deres hjemmeside: "Varer afsendes senest 2 arbejdsdage efter at din bestilling er registreret.Ved udsolgte varer eller uforudsete forsinkelser vil du blive kontaktet på mail." Jeg bestilte et par gummistøvler d. 1. januar, men d. 9. havde jeg ikke modtaget hverken min bestilling eller en e-mail om, at varen blev forsinket.

Jeg skrev derfor og brokkede mig. Kort efter modtog jeg en mail om at min vare nu var afsendt, og dagen efter landede mine støvler. Så props til OF for at reagere hurtigt og effektivt på sure mails, men det burde bare ikke være nødvendigt at skulle rykke for sin bestilling i første omgang.

Glimrende sted at handle

Jeg købte et par Sorel-støvler til min kone på siden.

Priserne er fantastiske og leveringen er hurtig.

Årsagen til at det ikke er en fuld 5'er, er at jeg godt kunne have tænkt mig at få lidt mere info om hvornår man regner med at sende varen (særligt op til jul).

Kassen var en smule mishandlet ved ankomsten, men det får PostDanmark skylden for.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk