We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

otium Rejser A/S anmeldelser

otium Rejser A/S Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af otium Rejser A/S før du handler og giv selv din bedømmelse af otium Rejser A/S 4

Selskabet bag Otium Rejser A/S blev begæret konkurs den 1. oktober 2011

• Anmeldelser (4)

UORGANISERET

Hej vi rejste til Alyana den 16 sep. 2011 med otium og der var den værste oplevelse vi i vores 9 år som tyrkiets farende har haft. Flyet var 1 time forsinket ned og da vi laned ventede vi 1 time for at kome afated til Alanya. kørte 10 min så (det var kl 3om natten) gik busse i stykke. ingen info fra guiden- Da vi ankom til vores hotel kl 4.30 var der kun 3 værelser til 12 personer, igen ingen hjælp fra guiden. Vi havde bestilt 2 dobbelt værelser og 3 enkelte. Otium gav hotellet skylden, men allerede den 4 august var hotellet overbugget. Vi havde også købt 2 turer som begge ikke leved op til det der står i beskrivelsen. Så det er sidste gang vi har rejst med otium. Ansvaret blev ikke taget alvorlig fra guidernes side, guider er ikke deres plads værdig. SÅ ALDRIG MERER OTIUM REJSER.

Udvalgt anmeldelse om otium Rejser A/S

Til at regne med....

Vi kan kun anbefale Otium rejser, der er hurtigt svar på spørgsmål, ingen dikkedarer, og de holder hvad de lover!

Vi har kun positivt at sige om dem! Så vi kan trygt anbefale andre at rejse med Otium rejser :-)

Husk også at kigge forbi deres facebook side, hvor der tit er billige rejser, gode artikler & konkurrencer :-)

Vi kommer 100% igen

Vi har nu rejst med otium rejser 2 gange og begge gange har der ikke været en finger at sætte på noget som helst. Vi har fået en rigtig god pris, super sød og professionel betjening ved vores bestilling af rejsen og alt gik som smurt.
Vores guide Clif var bare rigtig fin og det var de andre guider også. Vi boede på deres hotel cleopatra life og det var en oplevelse. Vi rejse helt sikkert igen med selskabet og giver de varmeste anbefalinger.

Det eneste minus -ferien sluttede og vi skulle hjem

vh
Michael og familien

En fantastisk god service

Vi har kun godt at sige om vores tur med otium Rejser. Alt gik super godt med bestilling, og de var virkelig servicemindede. Turen gik strygende,og vi fik alt hvad vi havde bestilt og et fantastisk godt hotel. guiderne var rigtig søde, og der manglede ingenting. vi kan varmt anbefale Otium Rejser til alle, og vi har allerede bestilt vores næste rejse.

De bedste feriehilsner
Marie

michael N fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk