[REPLY]
Bestilte primært hos sexudstyr.dk fordi de havde "hitachi magic wand" som desværre er noget vanskelig at opdrive sådan generelt i dk, og først da jeg havde bestilt søgte jeg for morskabs skyld på butikkens omdømme på nette og var noget rystet over alle de dårlige anmeldelser om langsom og forkert leverance, og umulig kundeservice. Jeg ventede i spænding om det nu ville blive afsendt snart, og om der ville være nogle problemer med det. Afsendte min bestilling søndag, betaling blev taget tirsdag og jeg har modtaget pakken - med alle de korrekte varer - i dag.
Eneste grund til at det ikke er fuld-stjernet er at jeg ikke nogle steder på siden er stødt på at levering sker til GLS pakkeshop og ikke til min hoveddør. Tvært imod er der på forsiden et banner hvor der står "vi leverer fra dag til dag" med et post danmark logo på. Pakken er heldigvis anonym, og afsendt fra Pack'n Go, so alt vel, men det ville have været rart at vide på forhånd at jeg selv skulle afhente min pakke.
Bestilte den 17.2.2012 et kostume som skulle bruges i dag, den 25.2.2012. Jeg har, trods løfter om garanti for modtagelse inden nævnte dato INTET modtaget. Jeg synes det er utrolig dårlig stil og det er en garanti for at jeg aldrig køber noget der igen.
Tilbage i december måned bestilte jeg noget herfra ...
Har INTET modtaget d. 01-02-2012. Dog har de været så frække at trække 556 kr fra min konto .. Har skrevet mail til dem og bedt dem om at overføre pengene tilbage. Hvis det ikke sker går jeg en tur ned i banken og får lavet en indsigelse imod dem :) Har tilbage i december også ringet til dem uden held.
Har bestilt en varer fra dem for 22 dage siden. Skrev pænt en mail til dem efter 8 dage, da jeg ikke havde modtaget varen endnu, og fik at vide pakken blev sendt et par dage senere. Det er nu 12 dage siden. Mon min varer nogensinde kommer??
Jeg bestilte en pakke hos pack`n go alene af den årsag at de på siden lover dag-til-dag levering. De holder de så IKKE!
Syv dage !! efter min bestilling får jeg en email om min pakke ligger i en GLS pakkeshop ! Selvom der står levering med post danmark på hjemmesiden, og på trods af at alle varer jeg bestilte stod som " på lager".
Jeg kan på ingen måde anbefale andre at handle et sted med sådan en forretnings model.
Ikke at kunne overholde leverinsdato er en ting, men at snyde sine kunder er en anden ting.
Levering med GLS og Post danmark er på ingen måder det samme.
Jeg har betalt ekstra for at få leveret med posten, så vil jeg ikke finde mig i et lavpris produkt uden udbringning som gls er.
Bestilte varer ved firmaet først i September. Efter 14 dage oplyste firmaet, at nu var varen afsendt. På dette tidspunkt hævede firmaet pengene fra min konto.
Det viste sig så, at varen var afsendt med GLS, og jeg i øvrigt skulle afhente varen 25-30 km. væk.
Det brokkede jeg mig over, og fik oplyst at det var en fejl, men at varen ville blive sendt med post DK, så snart det var retuneret.
I flg. oplysningerne, skulle retuneringen ske den 5/10-11 (ca. en mdr. efter bestilling).
Omkring den 13/10-11 bad jeg dem droppe ordren og retunere pengene. Det har de hidtil nægte, da de påstår varen ikke er kommet retur - hvilket i bund og grund intet har med mig at gøre.
21/10-11 har jeg hverken modtaget varer eller fået pengene retur.
Jeg forventer at kontakte såvel politi som forbrugerrådet m.v. - det kan ikke passe, at firmaet skal have lov til at agere på den måde.
Det ødelægger hele nethandels market.
Jeg har ikke modtaget pakken endnu, så selve indholdet er nok godt nok, men hold kæft en lorte service. Der står de sender hjem til privatadressen med Post Danmark. Men så sender de pludselig til en "pakkeshop" med GLS. Man kan ikke indtaste en anden leveringsadresse end sin egen faktureringsadresse og når man skriver mail med dem, så svarer de ikke på det man spørger dem om og er modsigende i forhold til når man ringer. Jeg talte med en i går i telefonen, som sagde det nok skulle blive sendt til hjemmeadressen med Post Danmark, nu får jeg så en mail om at "Jeg har svaret-Det bliver sendt med GLS". Ikke svar på hvad så GLS Pakkeshop er! Levering 1-2 dage.. NOOOO en uge du...