Execution time: 1544ms

GODT
8.5   af 10
301 kundeanmeldelser
Anmeld virksomhed
Denne webshop er tilmeldt e-mærket.

301 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

• karina
30. juli 2010

Enkelt og let, fra tilbud til levering!

Gode tilbud - let at bestille. Bekræftelse på ordre samt afhentningsklar - dejligt nemt, især når man regner besparelsen ud ;o). Muligheder for selv at vælge leveringsmåde - giver frihed. Som jeg kan li e-handel !

Udvalgt anmeldelse om www.parfumeplus.dk

Køb af parfume.

Selve købet af parfumen over Nettet har fungeret ok, da jeg kendte den i forvejen, men jeg ville ikke turde købe en duft jeg ikke kendte på denne måde.
Der var dog én ting, som irriterede mig:
Jeg fik tilsendt et ordrenummer og skrev det omhyggeligt ned, da jeg troede, det var væsentligt. Senere fik jeg så en mail fra transportfirmaet (GPL eller hvad det nu hed), og da var jeg ikke opmærksom på, at jeg skulle bruge et pakke-nummer ved afhentning af varen.
Det tog mig 45 min. at komme frem og tilbage fra Blockbuster til ingen nytte, fordi jeg ikke havde det åndssvage nummer - og da jeg p.t. har en diskusprolaps i nakken og har mange smerter, var det en oplevelse, jeg godt kunne have undværet.
Det kunne måske være en idé, at I pointerede, at det er pakke-nummeret, man skal bruge ved afhentning af varen. (Til hjælp for os, der ikke er vårharer'!)

Mvh.
Hanne Buch

28. juli 2010

Fint

Det fungerede fint med bestilling og levering... Jeg kunne godt ha tænkt mig et større udvalg af Armani, så det blev kun til en enkelt deo - Men ellers go butik

28. juli 2010

super levering

jeg har før brugt parfumeplus og der er bare super. De har gode tilbud, go levering, og ET KÆMPE UDVALG :) tommlen op herfra

• JJ
24. juli 2010

God handel..

Jeg købte en parfume hos Parfumeplus, handlen gik fint.. Gode priser og nem handel via hjemmesiden!
Synes parfumen var reeet lang tid, om at komme frem, men fik den :-)

• LM

Fin levering

Parafumeplus.
Egentlig en fin bestilling og levering, var dog noget i tvivl om, om I havde varen og om jeg havde fået bestilt rigtigt.
Bestilte d. 12/7, men hørte først noget fra jer idag d. 22/7, hvor min pakke ankommer !!
Jeg har fået hvad jeg bestilte, men har brugt lidt unødig tid, på at tjekke mail og bankkonto, for at se om jeg har betalt for noget, som jeg ikke har fået bekræftiget...

superb

jeg købte en deodorant og en parfume hos parfumeplus.dk og det gik så godt, at jeg straks anbefalede dem til andre.

22. juli 2010

en fremragende service og hurtig levering - veraen blev kødt af parfumeplus A/S og var eau de toilette spray og hed cerruti 1881

kan anbefales 100 %

Som lovet og billigt

Varen kom som lovet og i den kvalitet der var beskrevet

• Birgitte

Parafume

Hurtig og god Service, udemærket

*****

Gode priser og hurtig levering - genialt at man kan betale med forbrugsforening, samt benytte GLS pakkeservice. Jeg har lige droppet en anden leverandør, hvor min pakke forsvandt i postdanmarks varetægt og jeg kunne ikke få nogen til at tage ansvar.

Fin handel

vil bruge denne virksomhed igen

• mette

Vældig effektivt

Jeg købte parfume som af ikke kendte årsager er til at købe i Danske forretninger.
Jeg bestilte og kort efter kom der en mail om min ordre var modtaget..
Ikke længe derefter modtog jeg mail om ordren var afsendt - 3 dage og jeg havde min parfume.
Jeg vil helt sikkert handle hos Parfumeplus igen og varmt anbefale det til venner og bekendte.

• Per
19. juli 2010

Hurtigt og billigt

Paul Smith - Man Eau de Toilette 100 ml. 325 kr. - Købt den torsdag den 8. juli, sendt 13. juli, modtaget den 14. juli

19. juli 2010

hurtig og korrekt levering

Bestilte varer ved Parfumeplus.dk og fik mine varer leveret efter få dage. Klart et sted jeg handler igen, og kan anbefale andre.

• ØyFi!
  • HAREID, DK
18. juli 2010

Superb!

Dunaliella alger med Beta-Caroten. Varene kom raskt frem, selv om de måtte fraktes til Norge. Bare godt å si foreløpig.

17. juli 2010

Parfumeplus: Salgsiden, produkterne og levering

Parfumeplus får kun 4 stjerner, fordi web-salgssiden er noget uoverskuelig og rodet. Man skal bladre for meget til, at processen find din vare, bestilling og betaling er på plads. Derimod er produkterne efter min mening helt i top. Varerne, f.eks. Tabac deodorant stick er friske, og ikke som i andre varehuse, f.eks. Matas gamle og halvtørre. Leveringstiden er kort og præcis, fakturering ok - ja alt i alt en god oplevelse at handle hos parfumeplus. Jeg vil glæde mig over fortsat at være kunde hos Parfumeplus.

• Jan
16. juli 2010

LAAAAAANG Leveringstid

14 dages leveringstid, uden opdate på levering.
Sikker på at det kan gøres bedre..

15. juli 2010

God online firma

Har nu handlet hos Parfuneplus.dk en del gange varerne er altid kommet til den oplyste tid og ikke mindst de rigtige.

• Nadine
15. juli 2010

Perfekt service

Jeg købte 2 lækre parfumer til en rigtig go pris og servicen var lige så god :)

14. juli 2010

Altid god service, venlighed og hurtig levering

Jeg har handlet med Parfumeplus.dk adskillige gange igennem de seneste to år. Jeg kan kun sige, at jeg på alle måder har været og er meget tilfreds. God service er jo som sådan ikke noget, at vi er forvænt med i Danmark. Parfumeplus.dk står for mig for meget gode priser og en usædvanlig god service.
Jeg vil fortsat benytte parfumeplus.dk i fremtiden og anbefale det til andre også.

14. juli 2010

Professionelt

Jeg har i efterhånden flere år handlet med Parfumeplus og altid fået en dygtig og meget hurtig og effektiv betjening.

• Poul
13. juli 2010

Hvad man reklamerer med, skaffer man.

Parfumeplus.dk
Det er ikke særlig god service, at reklamere med en varer man ikke kan levere, så må man tilbyde noget andet istedet.
Men retfærdigvis skal det siges, at jeg har handlet mange gange hos parfumeplus.dk, og det er første gang jeg ikke er tilfreds, så jeg vil da nok prøve igen.

• Kelly
12. juli 2010

Har bestilt 4 til 5 gange, uden problemer, service er hurtig og super effektive.

• jette
12. juli 2010

Er bare så SKUFFET. Har modtaget min vare idag 12-07-10. Bestilte den den 1-07-10 og havde jeg ikke hakket efter, så kunne jeg nok vente længe. Varen 100ml Edt fra YSL. købt hos Parfumeplus (Trine) i 8543 Hornslet. Hvor er mine 5% som i lover. Sidst købte jeg 50ml af samme mærke. Mig kan i glemme som kunde, vil også fraråde mine veninder at handle med jer.

12. juli 2010

Jeg bestilte Ralph Lauren, Happy, Calvin Klein fik det leveret på min arbejdsplads Supergros A/S... I havde dsv ik Calvin Klein i 100 ml, og derfor 4 stjerne burde nok gi Jer 5 stjerne for servicen har været i top form :)

Det er bestemt ik sidste gang jeg handler hos jer :)

Mvh Christina Øland

11. juli 2010

Gode tilbud

Har efterhånden handlet mange gange og været tilfreds næsten hver gang. Dog var de sidste varer pakket for dårligt ind, så varerne var blevet trykket.

• ML
11. juli 2010

Lang levering og ridset vare

Det er første gang jeg handler hos Parfumeplus, og det har desværre ikke været en særlig god oplevelse.
Først og fremmest gik der lang tid fra jeg bestilte, til jeg fik besked om, at varen nu var afsendt. Først da jeg havde skrevet en mail for at høre, hvor langt min ordre var nået, fik jeg en mail om, at varen nu var afsendt. Til trods for at der stod på varen at der var kort leveringstid. Nå men skidt pyt, varen kom jo frem.
Jeg afhentede så pakken i går hos Blockbuster, hvilket jeg synes fungerede rigtig godt.... Men da jeg spændt fik åbnet pakken med mit nye ur - så jeg til min store ærgelse, at der var ridser i glasset - rigtig rigtig æv. Først troede jeg at det var noget klister, som kunne tages af - men desværre ikke. Resten af uret så fint ud. Men for f..... da hvor er det bare irriterende. Nu skal jeg så til at sende uret tilbage m.v. og så går der yderligere tid, før jeg modtager et nyt.
Det har bare alt i alt været en rigtig uheldig oplevelse.

9. juli 2010

Manglende tilbagemelding

Bestilte en parfume til en gave. Efter mere end en uge rykkede jeg for leveringstiden og fik af vide, at parfumen var i restordre og at min ordre var blevet annulleret. Vildt ringe at jeg selv skulle kontakte dem for at få denne besked!

• Julie
8. juli 2010

Alt som forventet

Jeg bestilte en varer og fik den:-)
Så kan det vel ikke være bedre

Verdensklasse service

Jeg har bestilt parfume mange gange hos Parfumeplus, og har altid fået super service. Altid de rigtige varer leveret ca. to dage efter bestillingen. En enkelt gang har jeg skrevet en mail med spørgsmål, og fik svar samme dag.
Jeg anbefaler det altid til andre.

• Malene

Uproblematisk

Synes leveringstiden var lidt lang men ellers ellers ok med billigere levering til f.eks. firmaadresse.

• Mike

Kanon service

Rigtig god service...

• EA
6. juli 2010

Gode priser og godt udvalg

Stort plus til parfumeplus. Godt udvalg af parfumer og fin levering (både tidsmæssigt og indpakning)

• Birgitte
6. juli 2010

Køb af parfume

Parfumeplus

Jeg er fuldt ud tilfreds med mit køb af parfume..

5. juli 2010

Gode priser og god behandling.

Købte parfume og har tit gjort det. Jeg holder øje med priserne i indland og udland da jeg køber det samme hver gang, Parfumeplus er oftest billigst. Købte denne gang via bankoverførsel, men det forlænger leveringstiden lidt i forhold til kreditkort køb. Fik som altid hurtigt feedback på min henvendelse til firmaet.

I verdensklasse

Perfumeplus - alt var i sin skønneste orden

5. juli 2010

Min kone vil dufte af dame!

Det kræver nok en mere uddybende forklaring, og den kommer så her. Min kone har i nogle år boet på et plejecenter, forholdende er fantastiske, personale og beboer virker som en integreret helhed, og det til trods for en regering, der ikke evner hvad det vil sige, "det at komme hinanden ved", bare de dog havde læst videre.
Efter et godt stykke tid spørger min kone om ikke jeg ville købe noget parfume til hende, så det var op på cyklen, ud i byen og prøve parfumer af. Jeg fik et lille fif, at det nok skulle være "Blue grass", og som det blev sagt, en parfume der passer godt til denne generation, hun er 77 år.
Hvordan jeg kom i forbindelse med Parfumeplus husker jeg ikke, men jeg har nu benyttet dem flere gange til både min kones og min fulde tilfredshed. Jeg besøger min kone stort set hver dag, og tro mig hun dufter af dame.

• Thomas
5. juli 2010

Perfumeplus lever op til forventningerne

Fin service og sikker levering samt meget gode priser.

• Manja
1. juli 2010

Hurtig levering men manglende information.....

Jeg bestilte 2 parfumer fra Parfumeplus og fik en hurtig levering hvilket var superb. Men desværre havde jeg kun modtaget den ene parfume? Jeg kan se af følgeseddlen at jeg kun har betalt for den ene parfume men har aldrig fået en forklaring på hvorfor den anden parfume ikke var medsendt?

• Annelise
1. juli 2010

Varen er altid kommet meget hurtig frem

Jeg har købt Redken produkter, som jeg er meget glad for og jeg kan få dem til en god pris hos jer

• Line
30. juni 2010

Billig, rask og gode kvalitetsprodukter!

God informasjon om produktene på nettsiden, konkurransedyktige priser, raske tilbakemeldinger og kort leveringstid! Kjempeflott nettshop!

• Pia
30. juni 2010

Parfumeplus super online butik

Kan varmt anbefale andre at handle her, det gik nemt og fint

• betina
28. juni 2010

envy eau de parfume

varen kom som den skulle, elsker duften. kan anbefales at handle i parfumeplus

27. juni 2010

fejl i lager, finder de så ud af efter 14 dage og sender kun halvdelen af ordren resten kan ikke leveres

Jeg kunne ikke stole på deres såkaldte lagerstatus og hvis det noget man skal bruge inden for en mdr så skal man ikke bestille det ved parfumeplus!

27. juni 2010

Puslingerne.dk har handlet flere gange hos Parfumeplus, creme, parfume osv. Denne gang har vi købt 2 x Eight Hour Cream, og som altid super hurtig levering. Det er en fornøjelse at handle her :0)

• Maj
27. juni 2010

Hurtig service og billige varer

Jeg købte en parfume som jeg modtog på 2. hverdag efter jeg havde bestilt det. Samtidig var prisen utrolig billig i forhold til hvad mængde jeg fik for pengene, så sammen med den hurtige service har jeg absolut intet at klage over.

• junc1981
  • 25 point
  • 5 Anmeldelser
25. juni 2010

Billigt og til tiden... INGEN KLAGER HERFRA

Helt igennem perfekt til en god pris og perfekt leverings tid... dem bruger jeg helt sikkert igen, for så undgår man også at blive fanget på at man kommer til at købe vare uden for EU uden man ved det, bare fordi Jersey ørerne ikke r en del af EU.

25. juni 2010

Mangelfuld leverance

Parfumeplus skulle give mig 8% rabat, men rabatkoden virkede ikke - igen. Rabat måtte derfor trækkes manuelt. Har endelig fået min pakke efter 7 dage med 3 af de 4 varer jeg havde bestilt. Ingen forklaring på hvorfor den 4. vare ikke er leveret.
Allerførst bestilte jeg, men hvor kurven og rabatten ikke fungerede, og blev lovet at ordren blev annulleret, men det er ikke sket endnu 11 dage efter jeg blev lovet dette.

• Gitte
24. juni 2010

Som de 4 stjerner angiver

Jeg har købt mange parfumer, deodoranter. Der kunne godt følge en fin indpakning med. Jeg køber til mig selv, men jeg køber også en del til gaver og der ville det være dejligt med lidt lækkert papir eller en lækker lille gavepose.
Jeg vil helt klart købe igen.

• Merethe
24. juni 2010

parfumeplus er billige men

et lille men skal dog følge da jeg havde fået en ventetid på max. 3-5 dage på mine bestilte varer med ordre dato 12/6 2010 og de ankom først d. 23/6 2010 så den holdt ikke helt. Men alt var ellers som aftalt så jeg vil gerne anbefale dem til andre.

• jbj
23. juni 2010

intet at bemærke

Det bestilte blev leveret til aftalte tid og pris uden nogen form for problemer. Kan anbefales.

• Anders
22. juni 2010

Næsten perfekt service

Jeg har købt Pour Homme (Paco Rabanne) eau de toilette. Intet at klage over, bortset fra at jeg savnede at få besked om, hvor lang tid der ville gå, inden jeg modtog varen.

• Jens
22. juni 2010

Ok oplevelse med parfumeplus.dk

Prøvede at bestille en parfume fra parfumeplus.dk, der blev lovet 5-7 dages leveringstid, og det blev overholdt. Så helt fin oplevelse.

• ula
  • 42 point
  • 20 Anmeldelser

shop

parfumeplus.dk
god hjemmeside
altid tilbud på derma produkter mm
forsendelse ok

• Sandra
21. juni 2010

Det hele virkede upåklageligt og super service med sms besked når pakken er klar til afhentning.

21. juni 2010

Gode vare til gode priser

Jeg har købt mange vare indenfor de seneste år, og har været tilfreds med alt. Jeg mangler dog en enkelt ting, nemlig lidt info om, hvad/hvilke noter duftene indeholder, så man, - hvis man ikke kender Eau de toilet/parfumen, kan man danne sig en nogenlunde indtryk af varen. God service, rart at få en mail, når varen er afsendt.

18. juni 2010

Altid tilfreds med varerne.

Jeg er altid meget tilfreds med varerne, som jeg får fra Parfumeplus. Jeg får varerne meget hurtigt, selv om det sendes til Grønland. God betjening,hurtig svar fra forhandleren. Så jeg kan varmt anbefale Parfumeplus til alle.

• Jan

Billig og kjapp levering

Kan anbefales til alle... Fikk fatt i parfyme som ikke er å få fatt på i Norge.
Kjapp levering.

• Gitte

4-5 stjerne

Gillette Skrber og gel...

Varen lever op til forventingerne og hurtig levering, nem bestilling og betaling.

Kunne dog være rart med dansk varebeskrivelse.

Hurtig og nem

Bestilte Spirulina kosttilskud, nemt og hurtigt på nettet. Billigere end andre net-sider, hvor produktet sælges fra. Levering var en uge, hvilket måske er lidt lang tid, men okay. Fire stjerner for fin og præcis handel, men lidt lang leveringstid.

• Bettina
16. juni 2010

Perfekt

Det er første gang jeg har handlet på Parfumeplus, og jeg er meget tilfredt. varene kom hurtigt og var godt pakkede ind. kan godt finde på at handle der igen.

16. juni 2010

Hurtig betjening

Bestilte 3 parfumer og de kom ret hurtigt med posten :-)

14. juni 2010

Nemt, hurtigt og upåklageligt.

Nemt og hurtigt at finde den rigtige vare. Hurtigt levering og til den lovede tid. Det er ikke sidste gang jeg har handlet hos Parfumeplus.dk.

• jette

helt sikkert 5 stjerner fra mig

fantastisk hurtig betjening og levering,jeg er virkelig positivt overrasket!
det er ik sidste gang jeg køber parfume her.

Hurtig og korrekt levering

Jeg har oplevet hurtig og præcis levering.
Eneste årsag til at jeg ikke giver Parfumeplus 5 stjerner er, at den lille papkasse, som varerne blev leveret i, var gået itu.
Der var heldigvis ikke sket noget med varerne, men jeg nåede at blive lidt nervøs, da jeg så kassens tilstand.
Ellers har alt været perfekt.

• ws

nem måde at handle på

De 4-5 gange jeg har købt af jer, har jeg været fuldt ud meget tilfreds, er overrasket over den hurtige levering.

• Mads
13. juni 2010

Perfekt handel

Jeg bestilte en parfume torsdag nat, og pakken var fremme mandag. Parfumen var pakket fint ind og var i den rigtige tilstand da jeg modtog den - ingen problemer.

Skrev dog ti kundeservice for at modtage track & trace nummer, men fik intet svar.

Kan varmt anbefale Parfumeplus.

• Louise
13. juni 2010

super effektiv behandling af min ordre

købt 2x parfume -

• Celinda
12. juni 2010

Gode priser, god service

Hurtig forsendelse og billige priser. alt i alt god service.

• Eric
12. juni 2010

Hurtig levering - til den rigtige pris

Jeg havde problemer med at finde den deodorant og aftershave som jeg helst vil bruge - her havde de den til den rigtige pris

• Laila
11. juni 2010

Anmeldelse

Hej

Super hurtig betjening og levering. Godt udvalg af varer.

• Troels
11. juni 2010

Perfekt

Hurtig levering, hvor der bliver holdt hvad de lover på hjemmesiden, rigtig god kundeservice hvor de er hurtige til at svare!

• LH
10. juni 2010

Varerne kommer som lovet !!

5. juni 2010

Fint

Gode priser.
Men der går lidt for lang tid fra men bestiller og til man har varene

• PKJ
1. juni 2010

Sen fødselsdagsgave

Fik en parfume i fødselsdagsgave, som var væsentligt billigere på ParfumePlus.dk, end den var i forretningerne. Derfor blev den købt på nettet. Leveringstid 5-7 dage. Varen blev dog først sendt 8 dage senere, og ankom først 14 dage efter bestilling. Ærgerligt at vente så længe på sin gave - omend jeg nærmere tror det er Post Danmark, der har klokket i det... Samlet set ok, men regn lige med lidt længere levering...

29. maj 2010

Eminent firma.

Jeg her super tilfreds med min handel. Købte fra Lancome Magie Noir, en som de normalt ikke har samt en gaveæske fra YSL, Opium. meget tilfreda.
Charlotte

• helge
27. maj 2010

glimrende udvalg

alt i alt en fin behandling, fra køb til levering af parfumeplus.dk.

• JE
25. maj 2010

En lidt lang leveringstid

Købte 75 ml Naomie Campbell eau de toilette den 11. maj til min kone, men jeg fik den først den 25 maj om aftenen, men udover det var der ingen problemer med købet, pakiningen og leveringen og det var til en yderst rimelig pris.

• Annette
25. maj 2010

SUPER *****

Har købt Gucci Envy Bath and Shower 3.4 oz. til en fordelagtig pris.
Forsendelse helt i top.

• Biagitte
24. maj 2010

Super betjening

Jeg har købt flere gange og det har været suverænt hver gang
både med informationer om hvornår varen afsendes og hurtigheden hvorved varen leveres

Dejligt sted at handle

Ok .... men

Der stod 1-4 dages lev. tid , men der gik lige lidt over , så derfor kun 4 stjerner.

• Jan O.
  • 12 point

Super service og levering

Modtog varen på 3-dagen efter bestilling, så lever op til min forventning...

• Annalise

Happy To Be

Jeg blev glad for at finde ud af, at I stadig havde Clinique´s Happy To Be (skulle være udgået).
Rigtig fin service og hurtig levering.

• MALEREN

nemt og hurtigt

ALT KOM HURTIGT OG INGEN PROBLEMER MED PARFUMEPLUS

• Erna
11. maj 2010

Køb af gaver.

Parfumeplus.
Da der meget dyrere at købe parfumer her i Grønland, er det stor lettelse for mig/os at købe
varen via hjemmeside, og er altid glad for muligheden er der :-)

• MH
9. maj 2010

Jeg købte en Guerlain Eau de toilette, og og både kvalitet og levering var super.

9. maj 2010

Så godt som det nu kan blive

Ordren kunne godt være blevet behandlet hurtigere, men er godt tilfreds :D

• Lene

parfume

Jeg syntes at behandlings tiden af min ordre var ok, der var ingen problemer.

• Peter
9. maj 2010

Forkert vare men ellers hurtig og billig på ParfumePlus

Jeg købte to deodoranter hvori den ene var forkert. Den slags ting sker men det er bare noget bøvl nu fordi så skal man ned på posthuset igen. De burde udøve bedre service ved at lade mig beholde den forkerte (Deo stick = intet værd nemlig) vare og sende mig den rigtige..
Men man kan heller ikke forvente meget mere til den pris.. Man får hvad man betaler for..

• Lena

Tilfreds kunde :-)

Jeg har for første gang handlet hos Parfumeplus. Jeg har flere gange besøgt deres hjemmeside - men ikke rigtig vidst om jeg "turde" købe via nettet og tænk nu hvis det ikke var den "ægte" vare!!!

Jeg må sige jeg er meget positiv overrasket - under hele processen er jeg blevet informeret om hvornår min pakke er afsendt og med hvem og hvornår jeg ca. kan forvente at modtage den. Og det har været rigtig dejligt, at kunne følge sin ordre - det vækker min tillid til firmaet. Og jeg fik min vare psæcis osm skrevet 2 dage efter afdendelsen. Pakken var fin ikke som jeg af og til oplever ved andre forsendelser - lettere mishandlet. Og duften var forsvarlig pakket ind.

Jeg har absolut kun godt at sige om Parfumeplus - og handler helt sikker her igen.

1000 tak for super service og troværdighed - det kunne andre lærer meget af.

Venlig hilsen Lena Christensen

• Jens

Troværdigheden er i top

Det er ikke første gang jeg benytter mig af bestilling af Parfumeplus og det er ikke sidste gang. Jeg har aldrig oplevet problemer, hverken med leverance eller reklamation. Jeg kan kun varmt anbefale butikken.

• Karen
8. maj 2010

Købte parfumer - og de var tip top i orden. Både indpakning og leveringen.Det var første gang jeg handlede, og det er helt sikkert IKKE sidste gang, jeg handler med dét firma. En skam, at skalaen "kun" går til 5. Men 5-tallet er hjemme.

• mb

Ingen problemer.

Vare som expert (ansat hos leverandøren) og på arbejde i stormagasin fortalte var udgået af produktion, leveret uden problemer.
mb
DK

• maria
7. maj 2010

jeg har været fuldt ud tilfreds

jeg har bestilt 2 parafumer og der var ingen problemer de var leveret efter 3 dage i perfekt stand

• Sony
7. maj 2010

Godt udvalg og gode priser

Udvalget og priserne er helt ok. Dog mangler jeg ENORMT meget varebeskrivelse, dvs. hvad dufter parfumen af, hvilke ingredienser er brugt, er det en hverdagsparfume eller aftensparfume osv. osv.?

Når jeg finder en parfume, må jeg altid google parfumens navn andre steder for at få en beskrivelse af parfumen

• 27 point
  • 7 Anmeldelser

Det var ok

Ville købe en lacoste Edt. og fik desværre valgt den forkert størrelse 75ml. og for 9 kr mere kunne man få en 125 ml. Der kunne godt være en funktion der ligesom indikere alternative produkter og tilbud inden for samme kategori eller mærke. Det kosted så en hel del i fragt frem og tilbage.. ærgeligt.
Ellers rigtig god service, promte levering og ingen problemer med at få returneret pengene for det først produkt. Havde varen dagen efter i en GLS pakke shop. Det virker fint.

• Stb
6. maj 2010

I det store hele en rigtig god internethandel

Jeg har flere gange handlet parfume via Parfumeplus.dk
Jeg er super tilfreds med de varer jeg har bestilt. De er også leveret hurtigt.

Der er dog enkelte situationer på hjemmesiden, hvor der har på forsiden har været reklameret for et super godt tilbud, men det har ikke været muligt at finde varen til tilbudsprisen nogen steder....

Men alt i alt så er jeg rigrig tilfreds med både varer og service.

6. maj 2010

Troværdig, upåklagelig, effektiv og hurtig

Købt i original ubrudt emballage
Yves Saint Laurent - Rive Gauche
Eau De Toilette Spray 100 ml/3.3
og
J.Lo - Live Lux
Eau De Parfume 50 ml women
Venlig hilsen IB

• vickie

SUPER :O)

Super handel, hurtig levering og billigt..

Se alle anmeldelser

Se alle 301 anmeldelser

Anne Dalsgaard Jensen

4. maj 2006

Var superglad for at finde en parfume, som...

samir krndzija

b...

jessie pedersen

4. maj 2006

det var okay at handle hos jer.. priserne er kanon.. det er meget...

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (258 anmeldelser)
kelkoo.dk (43 anmeldelser)

www.parfumeplus.dk Support

Om supporten

Parfumeplus.dk - parfumer, hudpleje, deodoranter, shampoo, helse og kosmetik - Danmarks største parfumebutik på nettet. Køb nu og spar op til 60%!

Skriv til trine@parfumeplus.dk
Ring til 87850008