[REPLY]
Det er ca 2 år siden jeg fik mit første smykke herfra og jeg faldt pladask for det , jeg bruger det hver dag og har anbefalet det til andre ,det jeg kan lide ved det er at det har et islet både af det rå og feminine og elegante og så er priserne acceptable ... Så håber det bedste for jer i fremtiden , jeg er ihvertfald en kunde hos jer ;-)
Jeg faldt tilfældigt over hjemmesiden og bestilte d.5/3 et par øreringe, som skulle gives i gave. På hjemmesiden står, at lev. tiden er 2-4 dage,så jeg forventede at få dem i løbet af ugen. Den 8/3 sender jeg en mail, hvor jeg spørger, hvor langt de er nået med min ordre. De svarer ikke på min mail. Den 9/3 ringer jeg og får fat på en tlf svarer, og en temmelig uprof. en af slagsen. " Indtal besked " er det eneste der bliver sagt....ikke noget med hvem jeg har ringet til ( firmanavn ) eller træffetider. Jeg lægger mit tlf nr. men der bliver ikke ringet tilbage. Herefter skriver jeg en ny mail, hvor jeg annullerer ordren, men hellere ikke denne mail svarer de på. Jeg synes det virker temmelig useriøst, og det er ikke et firma jeg vil anbefale til andre. Jeg fik temmelig travlt med at finde en anden gave, og det lykkes heldigvis.
Hjemmesiden er nem, at finde rundt på. Varerne er ikke noget man ser alle steder. Jeg er fuld tilfreds med mine øreringe og så fik jeg oveni købet også et par øreringe gratis med som gave.
Bestillingen fra gratis i fragt, et plus igen.
Jeg købte 2 fingerringe og et par øreringe... De var alle i sølv og med grå sten... Godt nok var det på tilbud (ca.20%) men alle smykkerne var ridsede og med synlige fejl på indfatningerne af stenene... Det burde da ikke være 2. sorterings varer, bare fordi de var på tilbud!!?
Men leveringen var hurtig.
købte en super flot halskæde... desværre var den ikke til mig selv.! ;-)
Der gik kun en dag fra jeg havde bestilt produktet til det blev leveret - fantastisk specielt når man, som jeg, er i sidste øjeblik med at købe fødselsdagsgaver.
Dejlig overskuelig hjemmeside. God og venlig betjening når man ringer til dem. Varene kommer straks som aftalt.
Jeg har kun gode oplevelse med Pearlhouserock.Jeg har været i deres lille showroom på Stevns .Lille hyggelig Butik / showroom, der købte jeg skønne forgyldte øreringe til min Mor.De har kun åbnet
Torsdag og Fredag og Lørdag fra 10 -17.50 i hverdagen og Lørdag 10 -13.oo.Deres butik ligger syd fra Køge på Stevns.
MVH
Senta Jørgensen.
Jeg bestilte 2 par øreringe d 21 dec og der stod at det kun tog et par dage og nu har vi d 3/1- 2012. Jeg har forsøgt at ringe, men sjovt nok er der ingen kontakt til mobiltelefonen. Er det endnu et fuskerfirma???
Jeg venter i spændning
Lonnie.
Man kan gå på opdagelse på deres hjemmeside og blive betaget af de flotte guld og sølvsmykker til overkommelige priser. Jeg bruger flittigt mine øreringe som jeg tit bliver komplimenteret for! :-)