We are hiring!

Plexdk anmeldelser

Plexdk blev lukket af ejerne den 7. november 2012

• Anmeldelser (100)
Plexdk

Spam svindel og kriminalitet!

For det første er denne side DYBT ulovlig og for det andet sender de spam.

Helle Jørgensen fandt anmeldelsen nyttig

Plexdk

Site is still down.........

The site is down and has been so for a while now.
I've payed money to this crap for two of my children. It looks like a scam! If not - then get it up or place a message on the frontpage!

vMarga

Jeg synes PlexDK er Rigtig nice og der er mange søde mennesker og man finder nemt venner!

hej plexprox

plexdk verdens bedste retro hotel donere også 200 kr!
så vi ses jo på plexdk så hej hej hilsen frede1217

Fed side!

Hej Plexprox. Jeg synes det er en fed side i har lavet.. Håber ikke den går under ligesom andre retro'er! Hold det ved lige :) - Hvis det går under får i sikkert bare politianmeldelser.

Hilsen Wayne - Fra PlexDK

Det nye Habdk :-D.

Plexdk.com - Ja navnet siger jo næsten sig selv, et hotel som er ligeså stort som Habdk!.
Ved at købe VIP for 200 kroner kan man få et kæmpe udvalg af rares!.
Som i kan se ar jeg kun givet hotellet 4 stjerner, da det mangler flere staff og konkurrencer!
Ellers et meget fedt hotel som har flinke staff. Vis du er en som elsker rares er det et hotel lige for DIG ! :-).

Plexdk :)

Plexdk er et mega fedt sted at være, og man kan chatte sammen med sine venner osv :) Man kan også købe ting, og lave fede rum :) Der er også MOD , staff osv, så det er fedt nok :)

- Plexdk! Join :D

- Kongen-.

5 Stjerner

PlexDk er mega mega sejt og keg il bare dømme det med 5 stjerner

Brugernavn: Funkypopkorn

Plexdk

En fantastisk hjemmeside, meget underholdende.
-Twig

Plexdk

Lad mig først sige Plexdk.com det bedste retro hotel du kan finde der er intet der. 1, Du starter med mønter 2, Du kan skaf rares hurtigt 3, Lav dine rumme sådan som du vil, køb dig et dyr/kæledyr 4, skriv med dine venner få nye venner 5,

Og så er der meget mere ps hilsen renas-perle

FEDT RETRO HOTEL :O

hej alle som læser dette. Dette er et rigtig sjovt hotel sjove og Fede Ansatte gode venner som man kan stole på og få nye venner har fået over 50 Venner... SØG jonas så er det mig og så klik på ansøg som ven
men ellers vil jeg sige RIGTIG GOD TUR OG VI SES NÆSTE GANG

M.V.H irl navn jonas plex navn jonas

Sjoveste Spil Ever :D

Hej Jeg Synes Det Er Mege Sjovt Meget Sjover End Habbo :D PS Hedder Gangstern

Bedste hotel for evigt!

Hejsa. Jeg er ny på dette hotel. Det har overrasket mig hvor fedt det her hotel er, og hvor hurtigt man får nye venner. Det her hotel er bedre end habbo.dk. Jeg synes også det er fedt at det er dansk. Hvis jeg skulle bedømme jeres hotel med stjerne ville det være uendelig. Jeg håber det her hotel vil være oppe for evigt også til når jeg en gang for børn så de kan prøve hvor fedt det her er. - PatrickLovesDeagle

PlexDk LuckyLuck

PlexDK Kom ind til os hotelet er mega sejt og folk er mega søde der er mange seje rares håber at i får mange nye venner :D

Plexdk

plexdk er det sedest hotel i verden stopper aldrig

jeg købte Dead Man Walking det tog 1 dag for levring anbefaler denne side

mujsiken

plexdk et Godt retro hotel du er nyt Tøj, nye måbler og mønter synes du skal gå ind på Plexdk det et SYGT godt Retro hotel!!:D hilsen mujsiken

PlexDK!

PlexDK er et rigtig fedt hotel hvilket du ihvertfald ikke vil fortryde du Joinede! :-D Staffs' er rigtig great, der er rimlig nye møbler, vip tøj!, en masse mønter, og rares! :-D Join 2day hvis du ikk allerede er derinde! Hilsen Rallo..

plexdk er det bedste

hej plexdk.com er det bedste det er der for jeg har givet 5 stjerner det er bare det bedste retro hotel hilsen TWIXKS

• Hvidovre, DK
  • 1 Anmeldelse

Lex - Plexdk er for fedt!

Jeg Har købt Vip Plus Hvilket giver dig en masse fordele jeg købte det til 100 danske kr hvilket jeg syntes er en fair pris man er vip plus for evigt

PlexDK

Jeg har oplevet så meget på plexdk og må sige at at DET ER DET BEDSTE RETRO JUHUUUUU ps mit plexnavn er Pav :)

.:W:.Black.:W:.

elsker det bedste hotel jeg nogensinde har spilet seje casinor søde menesker alle vil være venner med en håber det altid eksisterer

Elsker det

elsker dette spil man møder nye venner og alt muligt

( mit navn på plexdk er: Tummas)

Plexdk anmeldese fra Nixlas

Kom og spil plexdk vi har fx, Nice staffs, radio og masser af venner.
for at høre radio så gå ind på : www.popfm.webs.com og tryk radio og chat. Hvis du vil spille Plexdk så gå ind på : www.plexdk.com.
Jeg synes Plexdk er et fedt hotel. The staffs er næsten altid på og moderatorene er de nogle af de bedste venner man kan få.

Plexdk Hotel.

Jeg syntes plexdk er et perfekt hotel med en masse søde mennesker. jeg er fex. igang med at lave en biograf:) hvis du vil møde en masse søde mennesker Er det plexdk du skal gå ind på:) pluds der er nogle søde staff´s Billigt vipplus til kun 100kr:) Bare kom:)

Super fedt:I

Tak for et mega fantastisk spil man ikke kan sætte ord på Tak for det hele

-meyer90

Fedt retro? (-;

Jeg har siddet på hotellet snart lang tid, og hygger mig rigtig meget med mine venner. Det er ret cool at der KUN er danskere på hotellet!(-:
Og det er super nemt at købe ViP Og 100kr for ViP er da billigt?
Jeg købte det, og fik lige efter at jeg købte? Og kataloget er superenkelt med alt man kunne ønske sig af ting, og sågar rares. Så jeg anbefaler hotellet til alle.

-Kh JadeDragen

Fedt hotel(Tjek det ud)

Jeg synes plexdk er et af de fedeste retro hoteller, de er uden virus.. Og der er aldrig nogle crashes.
Og der er næsten daglig opdateringer.
Også er der et fedt VIPPlus som koster sølle 100,-

Fedt hotel 100% virus free

Plexdk er det bedste hotel der er lavet. I skal ikke spille nogle af de andre hoteller. Du kan altid få hjælp at staff eller andre som er online.
Du kan købe VIPplus for 100 kr og du får det senst 1 dag efter. Der er også konkurencer 1 gang om ugen.

Skrevet at tuborgdk

NO VIRUS!

Det er et mega fedt hotel og der er ingen virus SÅ FUCK JER DER GIVER DÅRLIG STJERNER OG FOR DET TIL AT LUKKE! HVIS I IKKE VED DET KAN DEM HER LUKKE DERES SITE HVIS I GIVER DÅRLIGE STJERNER! :O Det hotel skal holdes åben ikke lukke lige som alle de andre!
Fra Drain

Plexdk

Fantastisk! Nej fuldkommen perfekt spil!

Man behøver ikke at kede sig over at være fattig på habbo! Man kan da bare skaffe ting på 0,5! Gode staff passer deres arbejde! Elsker det spil! - Navn: Day. (Med punktum)

Plexdk

Det er verdens beste retro hotel!!! :-D

More PlexDK!!! Det er det beste retro hotel der findes seriøst man!!!!!!!! det er jo bedder end habbin og habport det vil altid være det beste retro hotel

- kingdom-2

• Tårnby, DK
  • 1 Anmeldelse

Perfekt spil...

Hej. På plexdk hedder jeg Defenter, jeg var udvist i habbo begyndte at søge lidt efter retro, så fandt jeg det her hotel. Jeg droppede habbo for plexdk.com fordi det er så, så. Ubeskrivlit Det er bare et godt spil.

• Randera, DK
  • 2 Anmeldelser

det er mega nice spil

hej på plexdk hedder jeg ZERO add mig fordi i skal begynde at spille det :D

Plexdk

Plexdk er et fedt hotel man kan købe rare og sådan noget og så er der hele tiden nogle på selv en dag jeg var syg var der 34 online og jeg har også prøvet at der var 300!!! online
Qaz

Er Plexdk din virksomhed?

Lær dine kunder bedre at kende.
Opret en virksomhedsprofil nu, så du kan besvare anmeldelser og få bedre indblik i dine kunders oplevelser. Det er gratis.