[REPLY]
10 Mbit +/- op og ned til 133 kr om måneden er da billigt.
Jeg fik kanon behandling og alle var venlige med at få det hele til at køre. Selvom det nu var let at få igang selv :)
Jeg giver Primanet 5 Stjerner når de begynder at tilbyde TV og det køre som det skal :)
Haft Primanet i mange år og fandt lige denne side.
+ Set over et år, Danmarks billigste produkt når man ser på hastigheden og servicen.
+ God support, altid hjælpsom også selv om det måske er min egen fejl. Oplevede dårligt net i en periode, men ved teknikker besøg fik jeg vist at det var min egen trådløse router der var problemet. Med kabel i boksen susede det derudaf. Jeg købte en ny router, og betalte ikke for besøget, "da det var første gang". Teknikkeren mindede mig om altid at ringe hvis jeg oplevede et problem med nettet, da det altid har en forklaring og er til at løse.
+ Få nedbrud, og altid af kortere varighed.
+ Høj hastighed, mellem 10 og 19 MB i Download og 6-10 i upload.
+ Teknikkeren er lokal, og der er hurtig udrykning.
- Kan opleve lidt kø på telefonen, men læg en besked og de ringer hurtigt tilbage.
Jeg vil give primanet nogle +ér og -ér.
- Meget dårligt net fra ca 17:30 til 21:00 HVER DAG!!!
- Ustabil net 3 dage om ugen ca, det kan virker i 10 min. 5 min hvor det kører meget dårligt.
- svingene net fx nogen dage kl 13 til 17 kan det være godt andre MEGET SKIDT!
- Ikke den bedste support.
+ Når nettet virker ligge det på ca 10 Mb som er fint til prisen
En oppetid på ca 60 % (fra kl 8:00 til 24:00), som ikke er det bedste og burde ligge på 100%