[REPLY]
vi fik malet hele lejligheden og spartle , sat nyt køkken op . lagt fliser på badeværelse og gang.
Montering af Velux ovenlysvindue sommeren 2010 og Rationel vindue i stuen, sommeren 2011. Arbejde udført professionelt og iht aftale. Var så fornøjd med arbejde udført 2010 at Privatbyg blev kontaktet på nyt da vi ønsket vindue monteret i stuen i sommer. Vil fortsætte med at benytte mig af Privatbyg.
Min søster har også brugt privatbyg til en del murerarbejde og malerarbejde , hun er yderst tilfreds
jeg har fået renoveret min lejlighed i hvidove , dette er super flot arbejde , prisen er god .
Jeg havde en klar aftale med Privatbyg.dk i min kolonihave, men aftalen blev ikke overholdt - ej heller blev der meldt afbud.
Resultatet heraf blev, at jeg stod og ventede i over 1½ time, inden jeg skuffet måtte vende næsen hjemad. I ventetiden forsøgte jeg at få kontakt med firmaet - både gennem telefon samt sms, men jeg har til dato intet hørt retur. Tværtimod blev mit ene opkald taget, men man havde ikke lyst til at tale med mig, for der blev intet sagt, og det på trods af at jeg ventede over 5 minutter i røret.
Jeg har fået lavet gips loft spartle og maler . mine vægge tapet af , spartle vægge der efter filt og malet . super flot og privatbyg begyndte dagen efter jeg ringet . god pris
Efter vi også havde set alle de 5taller valgte vi også privatbyg da vi skulle have nye vinduer og døre. Og allerede da privatbyg var ude at give tilbud var vi klar over at det skulle være dem der skulle udføre opgaven. Alt har bare været iorden vi kan ikke være mere tilfredse med resultatet. Så derfor giver vi også 5stjerner og vi kan kun anbefale Privatbyg til alle andre
Jeg havde i marts måned besøg af privatbyg som renoverede mit badeværelse i mit sommerhus hvilket jeg har været yderst tilfreds med.
Jeg skal igen have besøg af privatbyg da jeg ønsker at få langt nye gulve og skiftet strøer i hele sommerhuset og derefter have malet sommerhuset bagefter.
det er anden gang jeg benytter privatbyg . som første gamg super godt arbejde. super lav pris ........
De bedste anbefalinger herfra. Er meget fleksibel og imødekommende.
Godt håndværk afleveret til tiden.
Jeg har haft privabyg ude og ordne min lejlighed og er yderst tilfreds med deres arbejde og kan varmt anbefale privatbyg...
Fik skiftet 5 vinduer, det er super flot og hurtigt arbejde. en lille skønhedsfejl blev rettet med det samme da vi komenterede den.
Jeg har indtil videre haft det bedste indtryk af privat-byg som har malet dele af vores lejlighed på Amager.
Jonas kom og målte op og prisen og tiden holdt meget fint.
Da vi kom efter malerne var færdige var alt pænt ryddet,
Vi er nu i gang med en ny aftale med jonas og hans dygtige håndværkere og kan kun give firmaet vores bedste anbefaling
Jeg har desværre benyttet privatbyg.dk til noget murer arbejde. Her kom en polak der hedder [Name Removed] ud. På et tidspunkt spurgte jeg om en pris på at fjerne en væg, men sagde at de lige skulle vente, da jeg først ville finde ud af om det var en bærende væg. Dagen efter, opdagede jeg til min store skræk, at de allerede havde fjernet væggen. Jeg spurgte [Name Removed] om hvorfor de havde fjernet den, og han sagde at det troede de jeg ville have. Har senere fundet ud af, at en forespørgsel er lig med udført arbejde, da [Name Removed] er mere end ivrig for at få arbejde. Han forsikrede mig om at det ikke var en bærende væg, men det har jeg nu fundet ud af at det er.
Så hold jer langt væk fra privatbyg.dk og polakken [Name Removed]
Denne anmeldelse er en misforståelse , denne polak robert er ikke en del af privatbyg , han misbruger navnet. Privatbyg er et litauen firma
Renovering af lejlighed super flot og dygtige håndværker god pris , kan varmt anbefales