We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

DataDog programmører anmeldelser

DataDog programmører Logo
Kunderne om DataDog programmører : »FLOT, virkelig flot.« »Super kundeservice« »Super design og god programmering« 5
Godt
8.3 af 10

5 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)

Udvalgt anmeldelse om DataDog programmører

FLOT, virkelig flot.

Denne virksomhed gjorde, at vi kunne sende en hasteopgave ud til en kunde uden noget problem. Virksomheden DataDog gjorde et fantastisk arbejde og fejlfrit - vi har på denne baggrund tænkt os at bruge den som en fast samarbejdspartner

Droppinstudio

Super kundeservice

Jeg har fået programmeret en hjemmeside ved DataDog, Det var været en fornøjelse at arbejde sammen med dem. De har været villige til at indgå i en god design process og har været gode til at sparre med løsningsforslag og feedback på mine ideer.

Helt klart et firma jeg kan støtte op omkring. Virkelig professionelt.

Kanda ApS

DataDog programmører

Super design og god programmering

Vi har brugte Datadog (Programmoerer.dk) til banner, visitkort og skiltedesign samt opsætning af mailsystem samt nyhedsbrevsystem. Vi er helt ignnem tilfreds med resultaterne af alt arbejde de har været inde over og gør brug af email programmerne dagligt med stor succes for os og for vores kunder. Når det kommer til prsen tror jeg ikke det er muligt at finde bedre designer/programmør til samme priser nogen steder i landet. Og man kan ikke se forskel på det endelige resultat om det er en dyr programmør / designer eller om det er DataDog der har lavet det.

Alt i alt meget tilfreds me arbejdet samt skulle der rettes nogle små ting blev det gjort med det samme om klokken så var 20:00 om aftenen blev det lavet..

Morten Broberg

JKoffice.dk Aps

DataDog programmører

God service med perfekt kommunikation!

Jeg skulle have lavet en side der sammenligner priser på et specielt produkt. Til dette skulle der programmeres en hel del som jeg ikke kunne forklare til de programmører jeg normalt bruger (bor i Thailand så bruger normalt thaier til dette). Denne gang var det rimelig komplekst så at forklare det på engelsk var umuligt. Fandt frem til DataDog der havde en fornuftig timepris og de har virkelig levet op til alle mine forventninger!

Indehaveren ligger tid og kræfter i opgaven og laver gerne lidt ekstra for at gøre mig helt tilfreds.

Jeg bruger helt sikkert DataDog i fremtiden.

• Simon
  • dronninglund, DK
  • 1 Anmeldelse

YEDERST TILFREDS!

Jeg stod i den situation, at jeg gerne vil have en professionel webshop op at kører. Jeg havde bare ikke lyst til at betale en dansk programmør 600-800 kr. i timen. Derfor søgte jeg rundet på internettet for at lede efter danske personer der formidler kontakten til udenlandskeprogrammøre. Jeg fandt blandt andet datadog. Jeg ringede datadog op og fik fat på en meget sympatisk og venlig mand. Jeg sendte ham en plan for hvordan min side skulle se ud, han mailede mig tilbage 1 time senere, at det vil tage ham så og så lang tid, til den og den pris. Det lød næsten for godt til at være sandt, så derfor bedte jeg ham om at sende referancer på nogle af de jobs han havde udarbejdet. Det så godt ud, og jeg tog derfor kontakt til 2 af dem, der havde fået en side lavet hos datadog. De var rigtig godt tilfreds, så jeg valgte at indgå en professionel kontrakt. Datadog overholder tidsfristen, gør det mindst lige så godt som danske programmøre og så er de ikke mindst 3x så billige. Jeg vil til en hver tid anbefale datadog!

Mange hilsner Simon

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk