We are hiring!

• Anmeldelser (3)
  • AJ
  • Kbh, DK
  • 2 Anmeldelser

Har betalt for produkt som jeg ikke har fået

Jeg fik mine varer relativt hurtigt, dog manglede der et produkt. På mail blev jeg informeret om at produktet ikke var på lager og ville blive sendt senere. En måned herefter sendte jeg en mail til kundeservice for at spørge om hvornår de forventede det manglende produkt på lager. Jeg fik intet svar. Jeg sendte en mail igen en måneds tid senere, stadig uden at få svar. 3 måneder efter jeg modtog min ordre, mangler jeg stadig et produkt, som jeg har betalt for, men jeg gider ikke rigtig bøvle mere med det.

Eksisterer firmaet?

Eksisterer firmaet overhovedet??
Har ikke kunne få kontakt til dem, hverken på mail eller tlf, desuden et svensk nummer.
Ville have handlet der, men fandt et andet sted.

LK fandt anmeldelsen nyttig

Rawfoodshop

Trækker penge og sender ingen varer

For en uge siden trak de pengene på mit dankort, men har endnu ikke modtaget varen, har forklaret dem at det er ulovligt at trække pengene før varen er sendt, men det er de fuldstændig ligeglade med.
Trods gentagne henvendelser vil de ikke sende noget tracking nummer, i dag har de hverken besvare tlf eller emails.
Kan absolut IKKE anbefale andre at bestille varer igennem dem, virkelig en helt igennem dårlig oplevelse.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk