We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Renthjem anmeldelser

Renthjem Logo
Kunderne om Renthjem : »Anmeldelse Rent hjem« »Rent og nem bestilling« »Hurtig og præcis levering« 36
Perfekt
9.3 af 10

36 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (36)
  • Peter

Rent og nem bestilling

hurtig levering, kan kun give en tommel op for denne side.
renthjem.dk holder de fint, efter to dage var min vare der, så kunne konen komme igang igen :o)

Udvalgt anmeldelse om Renthjem

Anmeldelse Rent hjem

Jeg købte en Dyson Pro Animal for snart en lille måned siden, og jeg kan varmt anbefale at handle med Rent hjem. Hurtig levering, og fik god rådgivning i tlf inden køb, da jeg kontaktede dem for at finde ud af, hvilken model, jeg skulle vælge. Jeg giver helt klart topkarakterer.

Mvh. Lotte Ladefoged

• Henrik
  • København, DK

Hurtig og præcis levering

De levede op til deres forventede levering, og produktet var i skønneste stand

Ren & Clean Handel

Jeg bestilte en Dyson Støvsuger og hjemmesiden beskrev en leveringstid på 2-4 dage, men den landede på adressen 2 dage efter bestilling. det kalder jeg god service.

Renthjem

Nemt at bestille på nettet, varen kom lynhurtigt og alt var i orden. Super nemt og god service :-)

Ingen slinger

Ingen slinger i valsen. Varene kom som lovet til den rigtige pris og på det rigtige tidspunkt.

Renthjem

Super hurtig levering, ingen ventetid der, skønt.

Kendte støvsugeren i forvejen, valgte dog en anden model end den gamle, savnede en knap så man kunne sammenligne modellerne med hinanden, men det er også et problem hvis man går ind på Dyson´s egen hjemmeside.

Pris og den frie levering gjorde at jeg valget Renthjem.dk

alletiders

perfekt handel

renthjem siger alt

Det er verdens bedste støvsuger især når man har dyr, der giver de andre op mens -dyson efter lader et rent og smuk hjem

Renthjem

Absolut perfekt og god service!

Hurtig respons og ingen problemer med leveringen...!

• Jesper
  • Brabrand , DK
  • Verificeret køber

Super og nem køb af Dyson støvsuger. Pris der slå andre hjemmesider.

Fremragende hvor sælger hurtig vendte tilbage med tilbud via mail/SMS.

Super god service!!

Jeg har kun noget godt at sige om Renthjem.
Særlig den gratis fragt, synes jeg godt om!!
Men jeg har et spørgsmål: - jeg kan se at en kunde, den 6/9-2011 klagede over at skulle betale 69 kr til PostDanmark.
Men jeg fik min Dyson støvsuger tilsendt med PostDanmark fragtfrit.
Har i ændret jeres procedure siden kunden klagede??

Renthjem

Rigtig god handel med renthjem

Købte 2 ekstra dele til min Dysonstøvsuger-
Varen perfekt
Meget hurtig levering med god skriftlig information
Rigtig god oplevelse
Renthjem kan virkelig anbefales

Alt som aftalt

Levering dagen efter...

Renthjem

Super service og hurtig ekspedition

Kan kun give rent hjem mine varmeste anbefalinger............;-)

Renthjem

Dejlig hurtig, ved bestilling og levering

Bestilte om mandag aften og havde det om onsdagen

Renthjem

Hurtig levering - fra dag til dag.

Bestilte via nettet og varen var leveret dagen efter.
Nemt og hurtigt.

Renthjem

Hurtig levering og god service!

Købte et støvsuger mundstykke.
Fik i forbindelse med bestillingen god rådgivning om valg af model, som passer til vores støvsuger.
Levering var fantastisk hurtig.

Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Super god

Super god støvsuger og meget hurtig levering.

God Information - Hurtig levering

Blev leveret lynhurtig, og god information under hele købet.

Hurtig ekspedition

Købte støvsuger onsdag aften og fik den leveret fredag. Super hurtig ekspedition - og et tip-top produkt.

Renthjem

Levering var hurtigere end forventet. Det var nemt at forhandle på hjemmesiden.

• jette

hurtig levering rigtig god støvsuger

hurtig levering rigtig god støvsuger

OK!

super gode, men det noget lort at man skal betale 69 kr for at få det lev med Post Danamrk.. jeg har ikke mulighed at være hjemme i mellem 8-14.. for at få det lev gratis med en fragtmand...

Besvarelse fra Renthjem

Hej Omar,

Det er helt fair, at du ikke synes om at skulle betale penge for at få levering med Post Danmark - men da de er dyrere at sende med, har vi været nødsaget til at tage lidt betaling for denne ydelse. Af samme årsag har vi valgt at have flere alternativer for fragt.

1) Post Danmark
2) Erhvervslevering
3) Pakkeshop

Det vil sige, at du f.eks. har mulighed for at bestille levering til din ARBEJDSPLADS, hvor der rigtig nok vil være levering mellem 8 - 14. Dette er det, vi kalder en ERHVERVSLEVERING, og derfor er jeg også lidt uforstående overfor, at du mener, du skal vente hjemme i dette tidsrum!? Det er ikke meningen, da den bliver leveret til dit arbejde.

Hvis man ikke har mulighed for dette, kan man vælge at få levering til en pakkeshop, hvor man kan afhente sin pakke, når den er ankommet - dette giver GLS besked om ved en sms og eller en mail. Derfor skal man heller ikke vente hjemme her.

Begge ovenstående alternativer er GRATIS.

Så jeg tror måske, du lidt har misforstået vores fragtformer :-)

Fortsat god dag.

Mange hilsner,
Renthjem.dk

Malene

• LKS
  • 7 Anmeldelser

Super service!

Super kundeservice, god pris og hurtig levering - sådan!!

Dyson DC32

Super betjening, hurtig levering, nem afhentning, og et super produkt. Kan kun anbefales.

Renthjem

Genialt salgskoncept - sikke en service

Var meget imponeret over, at I hurtigt var på chatten, da jeg loggede på hjemmesiden - med gode råd og vejledning. Lynhurtig levering uden beregning, afhentning af pakken i forretning i kort afstand fra min bopæl.

• Kenneth
  • Havdrup, DK

Stor tilfredshed

Den bestilte varer blev hurtigt leveret til aftalt pris og uden nogen problemer. Ville ønske at det altid var sådan når man handlede på nettet.
Vil anbefale venner og netværk at handle hos jer.

• trine
  • esbjerg, DK

meget stor tilfreds

til renthjem
jeg har været yderest meget tilfreds
skrev til jer fra jeres hjemme side som der i øvrig er god nemt at finde rundt i svaret fik jeg meget hurtig og presist
jeg bestildte varen den var meget hurtig om at komme
det beste hved at handle hos jer var at man ikke skule tænke på fragten
så så det er ikke siste gang jeg handler der jeg har anbefalet og rost jeg til mange af mine vender

Hurtig levering ((o:

Jeg fik mit filter hurtig leveret. og til og med gratis . det kan ikke gøres meget beder

Ps: det er ikke sidste gang jeg handler hos Renthjem

Hurtigt og nemt

Jeg har været på jagt efter en dyson af de helt store,
og ikke nok med at Renthjem var billigst, med GLS
levering havde jeg min nye støvsuger 2 dage senere.

Dejligt sted at handle.

Rigtig god service

Jeg havde i længere tid ventet en støvsuger og har derfor i en dialog med Dyson erfaret at min ønskede støvsuger var kommet på lager.

Jeg kiggede rundt på flere sider for at se om den nye støvsuger var dukket op, dog uden held. Jeg var bange for at der ville gå længere tid før at man kunne finde produktet hos butikkerne.

Jeg prøvede herefter at skrive til Renthjem for at høre om jeg kunne bestille en specifik støvsuger som de ikke havde på lager, og blev positivt overrasket da de allerede dagen efter havde opdateret deres side med informationer og bestillings muligheder for den nye støvsuger.

Der var mulighed for at vælge den pakkeleverandør man ønskede (hvilket desværre ikke er en selvfølge blandt mange online butikker).

Så super fin service og smertefri levering. Kan varmt anbefales.

*****

Fik min pakke 2 dage efter bestilling
meget tilfreds.

Fin oplevelse

Fik min støvsuger som aftalt og der er stor tilfredshed med produktet, så jeg er godt tilfreds.

God oplevelse

Fik min Dyson håndstøvsuger leveret allerede dagen efter, og intet at klage over - kvalitets produkt jo :-)

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk