We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Ridderrolle anmeldelser

Ridderrolle Logo
Kunderne om Ridderrolle : »Hurtig og fejlfri leverance.« »Hurtigt og nemt« »Helt igennem hurtig behandling.« 16
Godt
8.4 af 10

16 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (16)
Ridderrolle

Upåklagelig service med suspekte handelsbetingelser.

Da jeg bestilte mit produkt hos Ridderrolle.dk, var min oplevelse overvejende positiv. Jeg fik svar på mine spørgsmål indenfor rimelig tid, og varen kom hurtigt frem efter bestilling.
Et bekymrende forhold er dog, at ridderrolle i deres betingelser for returnering af varer indenfor 14 dage, ikke ønsker at give hele købesummen retur til kunden - Kun 80% af købesummen.
Da den praksis er i strid med gældende dansk lovgivning, påpegede jeg dette overfor Ridderrolle.dk. Det har dog tilsyneladende ikke resulteret i, at der er rettet op på det forhold, langt over en måned efter jeg bestilte.

Hej Patrick.
Tak for din anmeldes og for at påpege denne fejl.
Vi har i d.d. rettet fejlen og beklager at det har taget os så lang tid.
Det er ikke godt nok. Hvis du har tid og lyst er du meget velkomme til at gemnemlæse
rettelsen og jeg tager gerne imod evt. kommentar.
Jeg håber at du igen vil benytte www.ridderrolle.dk

Udvalgt anmeldelse om Ridderrolle

• Jason
  • Verificeret køber

god service samt hurtigt levering

Jeg synes at Ridderrolle yder en god service som jeg ikke vil brokke mig over, men vil dog sige at udvalget af vare er lidt for begrænset mht. live rollespils udstyr de mangler noget mere, det er min holdning men jeg er en tilfreds kunde og kan kun anbefale ridderrolle til mine venner og bekendte rollespillere.

Hej Jason

Jeg vil meget gerne høre din mening om hvad du syntes vi mangler og hvordan vi kan bliver en mere komplet shop. jeg håber du har lyst til at hjælpe os med dette.

På forhånd tak

ridderrolle.dk

Ridderrolle

Hurtig og fejlfri leverance.

Den bestilte varer kom meget meget hurtigt intet at klage på.

Hurtigt og nemt

Nemt at bestille via hjemmesiden. Meget hurtig levering. Yderst tilfreds

Ridderrolle

Helt igennem hurtig behandling.

Jeg er fuldt ud tilfreds med jeres vare, og jeres behandlings tid.
Super

Det kan ikke gøre bedre

Hurtig levering, fornem service, en fornøjelse at handle med RR.

• Lise

Hurtig betjening

Det er super - det kommer rigtig hurtigt

• Morten

Fin hurtig service

God hjemmeside, hurtig service og personlig opfølgning. Hvad kan man ønske sig mere fra en netbutik?

God vare til prisen

... og leveringen kon til aftalt tid. Jeg kan ku anbefale Ridderrolle.dk

• Anne
  • Verificeret køber

Nemt at finde ønsket vare - bragt ud dagen efter

Vores søn ønskede sig et rollespilsvåben i julegave. Det var nemt at finde en ting som han ønskede sig på hjemmesiden, da den var overskuelig og let at navigere i. Det var et stort udbud af varer, med rigtig mange flotte våben, køller o.l. Trods det at det var 6 dage før jul blev varen leveret på den ønskede adresse dagen efter bestillingen.

• Line

Perfekt service fra Ridderrolle.dk

Jeg fik en rigtig god service fra Ridderrolle, da jeg greb knoglen og havde brug for vejledning i forbindelse med køb af en latex maske til min søn.
Masken skulle laves i hånden - og alligevel tilbød man, at den kunne returneres, såfremt den ikke passede. Flot!
Masken er kommet & ligger klar under juletræet - og den er vildt flot!
God jul til Ridderrolle.

• Laila

Lige til at gå til

Det er super nemt og det går hurtigt

Super

Super, betjening. Hurtig levering

• Anna

godoplevelse

Der manglede bare en dåse klar silikone ved modtagelse

Hej Anna
Beklager du ikke fik dine vare som bestilt første gang. Har du modtaget din Silikone spray vi har sendt til dig

Formidabel

Super flotte våben i en god kvalitet

Fin ekspedition

Fin ekspedition - hurtigt og fin embalage

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk