Execution time: 969ms

Anmeld virksomhed

Romantiske-Gaver.dk - Udvalgt Medieomtale. I alt omtalt 1 steder på nettet

Se alle  |  Tilføj
  (8. juni 2010)

...hvordan ranker netbutikker på et væld af forskellige søgeord. Her er nærmest ukendte sites som julidannevang.dk og www.romantiske-gaver.dk langt bedre til at indfange danskerne, end store kæder som Merlin og Illums Bolighus er.

53 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

Medier

business.dk -Søgemaskiner afslører din julegave

www.business.dk

Indsendt af   (8. juni 2010) (Rapportér til kundeservice)
  • RH
26. august 2010

Fin sevice og hurtig levering

Fin sevice og hurtig levering

Udvalgt anmeldelse om Romantiske-Gaver.dk

• Ali
13. august 2010

Hurtig levering og god support!

Jeg bestilte en gave til kæresten om torsdagen og modtog den fredag, hvor jeg også havde planlagt at give hende den. Det var rigtig god timing!

Dog var jeg lidt i tvivl om, hvordan deres gaveindpakning foregik, men det fik jeg hurtig svar på efter en rigtig god telefonsupport.

Kan kun anbefale Romantiske Gaver!

14. august 2010

real4

Den får 5 Romantiske gaver Spil

8. august 2010

Romantiske gavar.

Smukke gaver og meget hurtig levering er fuldt ud til freds med varen.
Med venlig hilsen Trunte.

• Chris
29. juli 2010

Sommerferie på en hjemmeside?!?!?!

Jeg valgte at bestille en gave til min kæreste fra Romantiske Gaver.

Fandt det hun skulle have bestilte og så ventede jeg. Hvad der så IKKE stod på deres hjemmeside var at de holdte ferie, dette blev først oplyst EFTER jeg havde afgivet min ordre og
jeg fik en email hvor det sotd i og at min ordre først vil blive sendt når de kom tilbage....... Det skulle man måske overveje at skrive INDEN man afgiver ordre?!
Pinligt

31. juli 2010

Kære Chris Roliggaard
Det du skriver er ikke korrekt. Der stod på FORSIDEN med store bogstaver hvornår jeg havde ferie, selv klokkeslet stod der. Det stod også med rødt øverst i HANDELSBETINGELSER, som du har accepteret og har klikket af for at have læst inden bestillingen gennemføres. Hvis ikke man har læst det de to steder, så stod det også i ordrebekræftelsen.
Chris, husk at bag hjemmesiden er der alminderlige mennesker som også har krav på sommerferie. Hvis ikke det passer at få ordren tilsendt senere end de sædvanlige 1-2 dage, kan ordren naturligvis annulleres.

• Sune S-H
  • 12 point
  • 2 Anmeldelser
25. juli 2010

Super god service.

Som sagt god service, og rigtig hurtig ekspedition. Efter bestilling ville jeg gerne have et kort med også, det var bare og sende mail med varenr. og ordre nr. så var det ikke noget problem, og det blev endda "on the house"!!! Samt der var lagt et par bolcher med i pakken også. Og det man ønskede pakket ind, var pakket fint ind med sløjfe og det hele :D.

• Jannie
21. juli 2010

Super service og hurtig levering.

Jeg kan kun være tilfreds med at handle ved romantiske gaver, da varen allerede kom dagen efter jeg havde bestilt, og at alle vare var meget forsvarligt pakket ind:-)

14. juli 2010

Alt gik som smurt

Købte et hjertespejl via romantiske gaver - alt gik som smurt - fik email med trackingnr., fik forsendelsen inden for den lovede tid og indpakningen var rigitg fin.

• Michael
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser
10. juli 2010

Generel god behandling

Modtog det jeg skulle, indenfor 1-2 dage og modtaget i fin stand, intet at klage over.

Ordre 3755

• PHJ
  • 7 point
6. juli 2010

Perfekte beskrivelser af produkterne samt hurtig levering

Jeg skulle købe en massageolie og var lidt i tvivl, men med de yderst præcise beskrivelser af alle produkterne mv på Romantiske Gaver's sider, var det overhovedet ikke noget problem at vælge.
Fik også olie hurtigt... Det er helt klart et sted jeg vil handle igen - ingen tvivl om det...

• Marianne
5. juli 2010

En super oplevelse

Jeg har købt et fondue sæt som jeg har foræret til en ung studine, jeg fik den indpakket i det mest bedårende papir, lige klar til at aflevere... Selv mærkaten med vores lykønskning var på plads....
Jeg kan ABSOLUT anbefale firmaet videre, og har selvfølgelig allerede gjort det...
Fra start til jeg fik gaven har det bare fungeret helt efter bogen....
Mange tak for en god opevelse og jeg vender helt sikkert tilbage en anden gang

29. juni 2010

JEg købte en bamse med dankort, 2 dage efter havde jeg den.. super hurtig levering..

• Kasper
29. juni 2010

Som fod i hose

Jeg skulle give en fødselsdagsgave til min kone, og muligheden for at benytte et gavekort til et weekendophold på vagtfrit tid og sted passede helt perfekt.
Normalt er gavekort upersonlige, men her er det helt modsat. Jeg anbefaler...

• Lena
23. juni 2010

Super god og hurtig service og ekspedition

Jeg modtog min bestilling allerede dagen efter. Fin forsendelse og godt indpakket.
Kan kun anbefales.
Tak :-)

22. juni 2010

porcelænsfigur - rigtig fin og en sød gave

Har købt en hvid porcelænsfigur "Infinitely Loving" - Rigtig fin bryllupsgave. Nem og hurtig bestilling og levering.

• Maja
22. juni 2010

Super nemt og effektivt

Bestilte tirsdag aften og havde en smuk og nydeligt indpakket gave torsdag, som var klar til bryllup lørdag.

• Berit
21. juni 2010

5 stjerner - pakken kom hurtigt og der var en lille gave i :o)

15. juni 2010

Fremragende!

Nem og hurtig bestilling, sikker betaling, hurtig levering og lækkert pakket ind.
Kan kun anbefales. Er ikke sidste gang jeg bruger romantiske-gaver.dk

• Alice
10. juni 2010

Fin og hurtig ekspedition

5 stjerner.
Alting har fungeret tilfredsstillende.

9. juni 2010

Fars Dags Gave

Kom onsdag pludselig i tanke om en forestående Fars Dag, og skulle i al hast finde en gave, der kunne leveres senest lørdag. Googlede og fandt Romantiske Gavers site, og dagen efter (torsdag) havde min far en skøn ølgave, som han blev meget glad for. Super service !

8. juni 2010

Fem stjerner herfra!

Helle Nordbjerg er meget kundeserviceorienteret og altid med et "smil på læben".

• René
8. juni 2010

Super netbutik

Købte en varmedunk der kom hurtigere end forventet! Super service

7. juni 2010

Rigtig tilfreds

Jeg havde bestilt nogle hjerter til min kæreste, et fondue-sæt og en pilleæske til min mor. Jeg er rigtig tilfreds med Romantiske.Gaver.dk. Pakken kom rigtig hurtigt, indholdet var behændigt pakket ned, ingen skader, og gaverne levede op til forventningerne. Udvalget på hjemmesiden er både kreative og passende til en masse lejligheder, og kvaliteten er rigtig god. Derudover er priserne rimelige. Jeg er meget tilfreds.

• MP
7. juni 2010

SUPER

Har hos Romantiske Gaver.dk købt 7 GB øl som skulle bruges til fars dag. Hurtig og god betjening og gaven faldt i god jord, som man siger

6. juni 2010

Anmeldelse af handel på Romantiske-Gaver.dk

Jeg købte en kropspleje kurv. Indpakningen var rigtig flot over al forventning. Jeg har kun handlet her en gang, men jeg anbefaler helt klart denne side til andre. Jeg blev informeret rigelig igennem hele processen, der var ingen overraskelser. Jeg handler helt sikkert her igen. :)

5. juni 2010

Klart anbefalelsesværdig webshop

Nemt og enkelt. Leveret som aftalt.

• Merethe
31. maj 2010

Super hurtig service. Bestilte en smartbox og modtog den med posten i løbet af 2 dage.

22. maj 2010

Flot indpakning

5 stjerner for nem bestilling og hurtig levering og ikke mindst en super flot indpakning Købt en pille æske og en skytsengel.
Michael Hansen

20. maj 2010

Hurtig og perfekt levering

Jeg har købt ølsmagning for to, og jeg modtog pakken 2 dage efter bestilling. Hjemmesiden er helt perfekt med en god beskrivelse af, hvad man får for pengene.

18. maj 2010

En helt igennem positiv oplevelse.

Jeg bestilte en halskæde og et tørklæde til min venindes fødselsdag. Desværre klumrede jeg i det og fik ikke tastet hendes adresse ind som modtager-adressen. Jeg kontaktede Helle fra Romantiske gaver.dk, som hjalp mig med at få fejlen rettet. Super service.
Min veninde blev meget glad for sine gaver og komplimenterede den smukke gaveindpakning oveni. Jeg kan varmt anbefale romantiske gaver.dk.

Hurtigt og nemt

Body-chokolade og hjerteformet nøglering.

10. maj 2010

det er ikke sidste gang jeg har brugt romantisk gaver.dk

Romantiske-Gaver.dk.

Jeg købte lidt blandet -et par digte med tilhørende nåle, en kamasutra olie med vaniljesmag, hjerter til at opløse i badekarret samt en hjerteformet flaskepost.

Jeg var imporneret af udvalget og syntes generelt det var nogle fornuftige priser. Tingene ankom 2 dage efter og der var ovenikøbet to hjertebolscher med. En god tillidsvækkende oplevelse - og det er ikke sidste gang jeg har brugt romantisk gaver.dk!

Okay

Selve gaverne var helt i overensstemmelse med hvad jeg forventede, men indpakningen var sjusket. Papiret var krøllet og kun viklet tilfældigt omkring, uden tape. Men ellers total fed måde at købe gaver på.

Hej Mette

Da du ikke havde bestilt gaveindpakning var varerne naturligvis ikke pakket ind i gavepapir. Alle varer pakkes groft i silkepapir. Havde du bestilt gaveindpakning var det naturligvis pakket flot ind i kvalitetspapir, med tape og bånd.

Superhurtig levering

Jeg sendte en ølgave til en god ven der var sygemeldt. Hurtig levering og stor glæde hos modtageren - helt perfekt.

Synes i øvrigt også, at prisen var helt ok.

Ikke som forventet :(

Jeg blev glad for den service jeg fik osv, men på hjemmesiden lignte det noget stort jeg vil få hjem, da varen kom var det mindre end et postkort var.

6. maj 2010

Jeg er ked af at varen ikke var som forventet. Jeg tager det til mig, og har skrevet størrelser på alle pins. Beskrivelser af varerne skal naturligvis være så udførligt som muligt så der ikke er nogen tvivl om størrelse osv. Husk du har altid 14 dages returret.

• peter
5. maj 2010

god service:-)

romantiske-gaver.dk jeg fik det jeg bestilte og det kom kun få dage efter:-)

5. maj 2010

Udemærket, Tilfreds!

4. maj 2010

Super - hele vejen over

Købte nogle små-ting fra Romantiske-gaver.dk til min kone (på mine børns vegne). Det var nemt at bestille, jeg havde tillid til betalingen, og leveringen kom dagen efter.

Bestemt ikke sidste gang jeg overrasker min kone med varer fra Romantiske-gaver.dk

3. maj 2010

hmm..

vil gerne give flere men kan ikk bestille noget? det er mega træls. den skriver det er en ugyldig email. selvom det er min egen?

3. maj 2010

Hej Mona
Jeg kan se du har haft problemer med at lave en ny bestilling. Din brugerprofil i Romantiske-Gaver.dk er nu slettet, så du nu kan lave en ny ordre. Du kunne have kontaktet mig, og jeg havde fikset "problemet" med et tasteslag.

Mvh

• Annika
28. april 2010

Super god og hurtig service

Har købt kærlighedspin, havde den allerede dagen efter.

-"Gensidig Respekt, Og Handle Kraftigt"-

Fantastisk god reaktion, da jeg nu var "lidt" sendt ude.. alt forløb sig godt. Halstørklædet og nål faldt i god smag og Tårer fra forældre, siger bare alt.. tak for behandling af miin ordre og snarligt gensyn.. Kan desvære ikke lade være med at andmelde romantiske-gaver.dk værbalt til andre..

• Henri

Det kører bare

Jeg kan varmt anbefale Romantiske Gaver. Priser, bestilling, levering, information ... det hele kører bare. Ingen overraskelser, forsinkelser eller noget med småt.

27. april 2010

Fantastisk betjening!!

Hele vejen igennem en god oplevelse som kunde!!

• lw
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser
26. april 2010

Helt problemfrit !!!

Har købt en chokolade-fondue.
Alt forløb uden problemer.
Hurtig levering.
Varen lever helt op til forventningerne.
Kan man forlange mere ? (o:
Jeg handler gerne med Romantiske gaver igen.
Vh - LW

26. april 2010

Super hurtig levering :-)

Varerne jeg bestilte kom meget hurtigere end jeg havde regnet med... og det er jo altid rart når man sidder og venter på noget fra posten. Super duper, så får man lyst til at handle der igen en anden gang når der ikke har været noget bøvl fra start til slut :-)

• N.E.
25. april 2010

Hurtigt

Kan kun anbefale romantiske gaver til andre. Super hurtigt!

• Gin
22. april 2010

God service og hurtig levering

Endnu engang god og hurtig service. Kan varmt anbefales.

• Tina
21. april 2010

Stjerne godt

Jeg er meget tilfreds med mit køb - dels var serviecen rigtig god, samt hurtig levering af vare. Kan stærk anbefales.

• JHN
20. april 2010

Vidunderligt

Det er bare en sød bamse

16. februar 2010

Service er bare i top!!

Bestilte en masse ting derinde og så glemte jeg selfølgelig at få indpakning med, men henvendte mig så via mail og fik svar 3 timer senere hvor jeg får at vide at jeg får det pakket ind på husets regning.. Det fandme iorden!!

• Camilla
  • København, DK
  • 22 point
  • 4 Anmeldelser
16. december 2008

Webshoppen romantiske-gaver.dk kan bestemt anbefales. Hjemmesiden er god og enkel, betalingen fungerer fint, og leveringen er hurtig (selv i december måned). Alt i alt har jeg været meget tilfreds med at handle gennem dette firma.

23. januar 2008

Pga julerush i Postdanmark blev gaver fra Romantiske-gaver.dk nogle dage forsinket. Jeg efterlyste mine varer og de kørte mine varer ud til mit arbejde i Ballerup. Det var god service.

3. december 2007

Hjemmesiden kan anbefales. www.romantiske-gaver.dk er en fremragende side som jeg uden forbehold vil anbefale til andre.

- Leverer gaver til aftalt tid.
- Brugervenligheden er i top.
- Optimal betalingssikkerhed.

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (53 anmeldelser)

Altid 2 ugers fuld returret, inkl din returporto

Nem, hurtig og praktisk bestilling.

Romantiske gaver online er praktisk. Perfekte gaver til hende, til kæresten eller til manden. Køb gode gaver og personlige gaver her. Send kærlige hilsener og smukke gaver lige nu.

Skriv til kundeservice@romantiske-gaver.dk
bryllupsgaver · smykker · gaver til hende · gaver til ham · erotiske

Romantiske-Gaver.dk lover

Bekræftet af
Indehaver, Romantiske-Gaver.dk

Romantiske-Gaver.dk garanterer overfor Trustpilot at bede alle kunder give en anmeldelse.

Jo flere kunder der anmelder virksomheden jo mere retvisende er billedet som udgangspunkt af virksomhedens kundeservice

fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og