[REPLY]
Dårlig service - holder ikke hvad de lover
Varene er aldrig hjemme.
Det er utrolig de kan drive forretning på den måde.
Kan ikke anbefale Safedog.dk
Jeg har bestilt hundefoder hos safdog.dk og får en besked om varen er afsendt.
1. Juni sender de en besked om de har modtaget min ordre.
5. Juni skriver jeg at jeg intet har modtaget.
Svar: "
"Det undersøger vi lige mandag og vender tilbage..Nyd det gode vejr"
7. Juni får jeg endnu et svar:
"Det lader til at der er sket en fejl på vores lager hvilket vi beklager – det skulle være på vej til dig.."
9 Juni skriver jeg jeg stadigvæk intet har modtaget
Svar: "Det er ikke OK – jeg tager fat på lageret straks i morgen og du får besked.."
Yderlig et svar kommer: "Den blev afsendt 31.5 GLS nr. 4244643892 leveret 1.6 kl. 8.39 kvitteret: Jan"
Ingen Jan har modtaget noget her hvor jeg bor og svarer derfor:
"Jan? Jeg har ingen i huset der hedder Jan - ej heller min nabo i nummer 13 - han hedder xxxxxx"
10. Juni - svar:
"Prøv at checke med andre naboer da den jo er blevet sat på din foranledning.. Vi undersøger videre herfra"
Jeg svarer tilbage:
"Der stod højt og tydeligt hvad min adresse er og hvilken nabo de skulle stilles (xxxxxxxxxx) hos, hvis jeg ikke var hjemme (hvilket jeg har været HELE tiden).
Hos naboen på gården - der står de ikke - og hos mig har de heller ikke været.
Ergo må det være jeres ansvar hvor i alverden I har afleveret det henne - og ikke mit"
Jeg beder dem om at sende en kopi af kvitteringen for modtagelsen...
til det får jeg et svar i tlf jeg selv kan tracke varen.
Det gør jeg så og det viser sig den er afleveret 10 km herfra hvor jeg bor.
Firmaet svarer de har en chauffør i nabolaget der så vil tjekke op på afleveringen.
Jeg svare telefonisk samt skriftligt at jeg ikke ønsker pågældende vare der har stået et andet sted i 10 dage da det er foder det drejer sig om.
Ejer af firmaet slår om - nu er det mit eget ansvar jeg ikke har modtaget varen - det er sat på min foranledning - nu er det en lager adresse der har kvitteret -
Jeg beder om at få mine penge retur - det står i deres handelsbetingelser højt og tydeligt - det kan jeg så ikke få et entydigt svar på ej heller lovning på nyt hundefoder fra deres lager - og så var det iøvrigt mig der ikke var til at kommunikere med.
Det ser ikke ud til der findes en mindelig løsning på ovenstående i skrivende stund så jeg følger naturligvis op på sagen via de rette instanser