[REPLY]
har købt både alarmanlæg, rudesensor, ekstra fjernbetjeninger, 10 ekstra vinduesalarmer, og det fungerer upåklageligt og var billigt i anskaffelse.
Har netop købt et kamera, som dog ikke virkede og er sendt til reperation. Man kunne godt tænke sig at kvaliteten lige fik et nøk opad.
Det er mærkeligt at man ikke kan købe direkte fra deres hjemmeside, de burde oprette en web-butik.
Kameraerne mister til stadighed opsætningen og skal genstartes og programmeres forfra. De kan kun bruges som legetøj.
Safehome sælger deres alarmprodukter gennem Coop og Harald Nyborg. Det er et lavprisprodukt produceret i Kina. Jeg har købt et komplet anlæg med GSM-opkaldsmodul og 3 startsæt, da det er det billigste. Opsætningen er simpel og der er en god produktvejledning med. Alarmen er på fuld højde kvalitetsmæssigt og desigmæssigt med tilsvarende dyrere modeller på markedet.
Jeg havde brug for support på et tidspunkt, og ringede til Safehome. Der fik jeg en god hjælp og vejledning.
Så kort sagt god kvalitet, godt alarm anlæg til billige penge.
Havde lidt svært ved at installere ip home camera - produktet, da min pc drillede. Ringede til safehome.dk og talte med Mickael, der brugte en halv time på at hjælpe mig videre. God service.
Virksomheden har ingen webshop, til trods for at de har et produkt at sælge. Jeg har købt. deres trådløse alarm kit via COOP på tilbud til Kr 299,-
Har købt deres alarmsystem, som skulle virke selvom man har dyr under 30kg og under 1 meter. Men til trods herfor, aktiverer min kat på 6 kg de opsatte PIR sensorer, selv med deres følsomhed sat til det laveste.
Sensorerne er opsat efter alle kunstens regler, og jeg føler ikke systemet lever op til mine forventninger vedr. dets PIR.
Jeg har ikke taget kontakt til virksomheden, da jeg ikke gider at gøre mere ud af det, men ville lige give en anmeldelse med herfra.
Udover PIR, fungerer systemet fint, og er ok nemt at betjene.
det larmer desværre for meget ved alm. betjening, men skulle til gengæld og præstere 120 dB ved indbrud.
Jeg vil godt anbefale systemet til folk som søger en billig løsning uden GSM opkaldsfunktion, som ikke har dyr, men ønsker man advangeret funktioner af nogen art, bør man finde et andet alarmsystem.