[REPLY]
Min mand og jeg har besøgt Samadhi Spa adskillige gange igennem flere år. Og vi elsker at komme der!
Vi får som udgangspunkt altid en tur i Badetempel efterfulgt af 1 - 1½ times massage og derudover forkælelse med chokolade-fondue, smoothie, nødder, the, vand m.m.
At besøge Samadhi Spa er som at træde direkte ind i 'Aladdins hule'. Gaden og selve opgangen gør ikke noget væsen af sig. Men når man først træder ind ad døren, er det som at komme til et helt andet, unikt og fredfyldt sted. Man glemmer lyn-hurtigt, at man er midt i København.
Vi har altid fået en udsøgt behandling på Samadhi Spa. Vi bliver mødt af glade, positive, afslappede, uformelle og smilende mennesker, der lader til KUN at have vores nydelse for øje.
Generelt er der en meget dejlig, orientalsk, lys og fredfyldt atmosfære, hvor forkælelse og gæsternes velvære tydeligvis bliver prioriteret højt.
Samadhi Spas massører er et kapitel for sig. Vi får - uden sammenligning - byens bedste massage dér. Vi kan godt lide, at der bliver taget ordentligt fat, så massagen ikke bare bliver en gang 'velvære-nusseri', hvor man ikke får noget synderligt ud af det. Hos Samadhi har massagen i højere grad karakter af reel behandling, hvilket gør, at man virkelig får bearbejdet sine problemområder samt får en oplevelse af vitterligt at få noget for pengene.
Jeg vil selv besøge Samadhi Spa mange gange endnu. Og jeg kan i dén grad anbefale stedet - og jeg har også allerede gjort det. :-)
Jeg havde i går Torsdag d. 16-2-2012, fornøjelsen af at skulle besøge samadhi spa for første gang og lad mig hurtigt sige at, det blev ikke sidste gang.
modtagelsen var så venlig, vi blev budt på en kop the,så vi lige kunne lande efter køreturen.
døren blev åbnet til måske verdens hyggeligste og intime rum, der var levende lys overalt og midt i rummet hang en stor flot hængekøje, der duftede himmelsk af olierne der var kommet i badet.
vi havde bestilt boblebad, hvortil der hørte smoothies, cava og en lækker chokolade fondue, i badet var stillet en skål med sukker scrup og en med salt, de var begge helt fantastiske og hvilken hud man har bagefter.
kan kun sige at en time er alt for lidt og jeg kommer helt sikkert snart igen.
helt igennem fantastisk sted.
Samadhi er jo det fineste, fineste sted på jord, jeg har fundet. Hele mit system går ned i varm dvale lige så snart jeg træder ind af døren deroppe. super søde mennesker, vid-under-lig massage!!
At træde ind hos Samadhi spa på Nørregade er en mini ferie for sjælen, den ro og gæstfrie stemning der møder dig er i denne kolde og travle tid noget ganske unikt. Har haft fornøjelsen af behandlinger hos Samadhi flere gange, og må sige at deres massører er helt igennem behagelige og dybt professionelle. Det kan bestemt anbefales at lægge vejen forbi Nørregade, alene eller sammen med en veninde/ kæreste. Jeg er aldrig gået skuffet derfra. Hvis man er på Facebook, kan det også anbefales at tjekke Samadhi der, hvor man tit kan være heldig at få gode tilbud.
Samadhi er mit yndlingssted til selvforkælelse, prøv det!
Nu har vi været der 2 gange og begge gange med samme fantastiske oplevelse. Man bliver modtaget som var man eneste kunde. Der er en fantastisk behagelig ro og stemning.
Der er ingen stress på at man skal ud af døren igen, har alle gange fået meldingen om, at man er velkommen til at blive så længe man har lyst.
Vi har fået fodmassage, spa og almindelig massage og det er ikke mindre en fantastisk.
Vi kommer snart igen :-)
Mange hilsner fra
Alex og Ann-kathrine
Første gang jeg fik en Hot Lava Stones behandling hos Samadhi Spa var jeg solgt!
Har efterhånden besøgt stedet en del gange siden og er nu officielt afhængig.
Jeg har, som flere andre herunder skriver, også lovet mig selv min. én behandling om måneden, og ja, det er da mange penge, men det er samtidig det hele værd!
Man føler sig fantastisk godt tilpas i den afslappet stemning og de søde mennesker der arbejder derinde gør, at man simpelthen bare har lyst til at tilbringe resten af dagen i disse skønne omgivelser....kan klart anbefales!
Og så en stor tak til Boo, kan se at du har flere fans herinde og jeg er bestemt en af dem!!!
Tak for verdens bedste massage:)
Mange hilsner
Daniela C.
Stor hyldest til den skønne oase, Samadhi Spa, for deres helt unikke, nærværende og engagerede måde at være på.
Siden min søster, skønheds-bloggeren Charlotte Torpegaard, introducerede mig til Samadhi Spa for et par år siden, har jeg været fast tilhænger af deres dygtige massører og helt fantastiske kropsterapi.
Tak for en altid professionel, personlig og livsbekræftende oplevelse i jeres spa!
Katrine Torpegaard
Stor ros til Samadhi Spa, Nørregade 18, for en fantastisk oplevelse med chokolade fondue og skøn, skøn massage af en dejlig massør.
Jeg følte mig som et helt nyt menneske, da jeg var færdig. Jeg kunne flyve hjem og havde det skønt mange dage efter. En stor ros til de skønne, smukke værter. Kan absolut anbefales.
Hilsen Bente, Amager
Det er fantastisk hvor travlt vi har hele tiden, glem hverdagen for en stund og fald helt til ro. Samadhi Spa har ikke bare dejlige behandlinger, sød personale og FANTASTISKE omgivelser, men også en energi som jeg aldrig har oplevet før!
Emotionel forløsning under Bodysds eller en af verdens mest exclusive ansigtskure til en god pris, Samadhi Spa er velvære, total velvære!
Vil varmt anbefale Samadhi Spa til alle der behøver lidt mere tid til sig selv og lidt mere ro i sit liv!
For 3 måneder siden, var jeg ude på min polterabend. Mine veninder tog med med til Samadhi, da jeg trådte ind af døren anede jeg ikke hvad der skulle ske. Jeg blev mødt at af et venligt menneske i døren, som førte mig videre ind i et rum, hvor jeg følte mig så afslappet og rolig, vi fik chokolade fondue med dejlig frugt, the, vand og fantastiske smoothies. Jeg fik lov til at dufte til de forskellige aromaer, samt vælge hvad det bedst passede mig. Derefter blev jeg hentet at min behandler, jeg kom ind i et rum, hvor jeg tænkte "her kunne jeg blive for evigt", der var sådan en fantastisk atmosfære det kan IKKE beskrives det SKAL prøves. Jeg fik 1 times massage, da jeg var færdig var jeg født på ny.
Det skal siges at jeg er en meget overvægtig pige, og jeg har meget svært ved at klæde mig af og lade andre røre ved min krop, min behandler Boo fik mig til at føle mig godt tilpas, hun er fantastisk. Jeg har gået til fysio terapi i længere tid grundet et piskesmæld, det hun gør ved mig på 1 time, det er hvad fysioterapeuterne kan gøre på 5 behandlinger, og så nyder man dette meget mere. Jeg har ondt i mine led, knæ, hofter og mange flere steder. Det bliver der gjort noget ved, jeg kan efter en behandling føle STOR forskel, ikke kun under behandlingen, men også lang tid efter. Nu har jeg været der 3 gange, og har lovet mig selv at jeg mindst 1 gang om måneden gør det her for mig selv og for min krop, FOR JEG FORTJENER DET!!!
Boo er blevet min nye helt, hun har magiske finger og er så dygtig. Taler af erfaring da jeg igennem mange år, har fået mange forskellige behandlings former.
Til sidst, Michael Jensen: Du siger det er alt for dyrt? i forhold til hvad? I forhold til en pakke tygge gummi så er det, i forhold til de andre massage spa steder i Danmark, så er det ikke. Blot få eksempler, May spa tager 700kr hvor du faktisk kun får massage i 45 min, da de regner 60 minutter fra du kommer ind på klinikken, det samme med Mirage spa. som tager ca 1200kr for 90 minutter, hvor i du får massage i de 60 min, kort og godt, når du ankommer hos Samadhi så tæller minutter først fra du ligger på briksen.
Til jer alle, hvis i vil gøre noget godt for jer selv, så besøg Samadhi, det er et sted hvor man føler sig tryg og i gode hænder!
Alt for dyrt i forhold til hvad man får for pengene, dette gør jeg aldrig igen. Det er så mange bedre alternativer derude.
Vi fik massage og derefter en tur i boblebad.
Det var en rigtig god massage og det hele var bare som at være i en helt anden verden.
Professionelt, god stemning og bare ren afslapning...lige til at blive afhængig af!
Min mor og jeg var inde i går og få en 'prinsessebehandling' i Samadhi Spa, og det var bare så godt! Vi følte os utrolig velkomne fra vi trådte ind af døren og vi kom meget hurtigt helt ned i gear. Det var nogle meget dygtige behandlere, som gav os dybdegående og grundig massage af både fødder, krop og ansigt. Hele vejen igennem var det bare ren forkælelse. Efter behandlingen sad vi og slappede af i deres pejsestue, mens vi fik serveret lækre forfriskninger. Vi glemte fuldstændig tiden og kunne sagtens være blevet siddende en time mere. Det var lige præcis som en spaoplevelse skal være!