We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Saris Group - Vi gør det muligt. anmeldelser

Saris Group - Vi gør det muligt. Logo
Kunderne om Saris Group - Vi gør det muligt. : »Hurtig og effektivt« »Yderst tilfreds« »Super Service« 4
Godt
8.1 af 10

4 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (4)

Udvalgt anmeldelse om Saris Group - Vi gør det muligt.

Hurtig og effektivt

Vi bestilt en løsning, hvor vi skulle have stiftet et selskab + virksomheds adresse og håndtering af vores post.

Saris Group har håndteret vores bestilling hurtigt og professionel og uden nogle problemer.

De har også været en stor hjælp senere i forløbet med div korrespondance mellem vores virksomhed og skat og har været med til at udfærdige div. dokumenter og breve som skat har efterspurgt i forbindelse med vores selskab.

Prismæssigt er de noget dyrere end andre udbydere, men taget i betragtnig med alt den hjælp vi efterfølgende har fået, syntes vi at det har været alle pengene værd og vil helt sikkert bruge dem i fremtiden og anbefale den til vores forretningsforbindelser.

T og T Tømreren

Mange tak for de fine ord, vi er glade for at din oplevelse har været positivt.

Vi arbejdet hele tiden på at kunne gøre det bedre, og jeres feedback er med til at se hvor vi kan lave forbedringerne.

Yderst tilfreds

Hej Jimmie

Jeg har været yderst tilfreds med jeres ydelser i forbindelse, med oprettelse af s.m.b.a jeg har dog oplevet en del korrespondance mellem os og skat, men der har du været super, med dine ydelser. vi håber på i fremtiden, at kunne få et godt og stabilt samarbejde.

☆☆☆☆☆ Hurtig levering, god service, god support. Hjælpsomme m.m.

Super Service

Jeg giver jeg 5 stjerner. services har været helt i top og jeg fik det jeg bestilt hurtigt og uden nogle former for komplikationer.

tak for en professionel løsning.

Hej Svis Rengøring.

Tak for de fine ord, dog er vi lidt skuffede over at vi ikke fik 5 stjerner, da det jo ikke er os der laver den endelige regisring som gør at vores kunder kan oprette bankkonto m.m.

Det er sådan at når vi har gjordt vores arbejde, sender vi det videre til E&S samt skat som så registrerer selskabet endeligt.
og derefter får man tilsendt et selskabsresume fra skat, og det er det dokument som banken skal bruge for at oprette en konto.

"RETTELSE"

Hej Svis Rengøring.

Vi er glade for at du ændrede din bedømmelse fra 4 stjerner til 5 efter at havde læst vores tilbagemelding.

Hurtig og professionel levering

De holdt hvad de lovede. levering af et køreklar selskab på 24 timer. hvad kan man så ønske mere.

De er godt nok lidt dyrere ind andre hvis man kigger på forskellige udbydere, men deres service er i top.

Jeg har efterhånden ringet ind og skrevet til dem flere gange med nogle små spørgsmål, men jeg har ikke modtaget nogen opkrævning på trods af at jeg har brugt mere ind de 2 timer support man får med i købet.

Alt i alt super tilfreds og en super service, så 5 stjerner herfra, ikke sidste gang jeg handler med dem.

Team Saris Group

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk