[REPLY]
Jeg bestilte et XXL hønsehus/hønsegård og fik hurtigt i forløbet besked om forsinket levering grundet dårligt vejr. Varen skulle sendes med skib.
SB tilbød mig at annullere ordren, men jeg havde intet hastværk, og hvem er vel herre over vejrguderne..?
Jeg fik en ny dato, hvor jeg kunne forvente at modtage ordren, og det holdt stik.
Varen ankom i fin stand, og kvaliteten var egentligt over forventet.
Alt i alt et fint handelsforløb.
Jeg købte en cykelanhænger, men de havde ikke den ønskede farve på lager, til trods for at den var på hjemmesiden.
Jeg fik dog en anden farve, dog uden afslag i pris.
Anhængeren var ok, men kvaliteten hænger tydeligvis sammen med prisen.
Den er rustet godt til efter kun 6 mdr.
Jeg kontaktede SB som udbad sig billeder af skaden.
Siden da har jeg intet hørt.
UPDATE: SB-trade har løst sagen rigtig godt. Jeg har fået pengene retur + fragtomkostningerne. Helt perfekt.
sidehistorie: ved en fejl, kom de til at sende et ekstra beslag til mig, som skulle have været til en anden kunde. SB kontaktede mig og vi aftalte at jeg sendte det direkte til den korrekte kunde, og så ville han refundere mig beløbet. Denne sag er dog ret ny, så her skal de lige have en lille chance til at betale tilbage.
UPDATE: Denne blev også løst som aftalt
Så alt i alt er jeg godt tilfreds med forløbet. Grunden til at de kun får 4 stjerner skyldes udelukkende at produktet kvalitetsmæssigt ikke var som det burde være.
Jeg havde betsilt en Blå Jeep over nettet, men der gik lang tid før jeg ved at ringe til Søren , fik besked om at den blå farve var udsolgt(er stadigvæk ikke taget af hans Hjemmeside), min dreng ville kun have en blå! Jeg fik dog overtalt min dreng til en sort, som søren så ville bestille hjem og få leveret direkte. Det forløb gik rigtig godt.
Men da min dreng efter 12 dage var ude og køre i den, stod den pludselig stille og jeg måtte hente den i bilen. Jeg fandt så ud af at et relæ bare klikkede, det gjorde jeg søren opmærksom på via telefonsvare samt mail.
Der skete dog ikke noget før jeg selv ringede til ham, han lovede at kontakte grosisten for at få sendt et nyt relæ, der skete igen ikke noget før jeg selv ringede til ham, han lovede så at sende det relæ han i sin egen jeep derhjemme.
Jeepen gik i stykker den 31/7-2011 og her den 5/9-2011 kan stadigvæk ikke køre, det var min drengs 4 års fødselsdags gave så
det er lidt skuffende at der ikke sker noget.
Jeg har handlet med Sb-trade flere gange; det har min mor også. Vi har intet at sætte finger på. Super god kommunikation hele vejen igennem, og hurtigt leverede vare.
Den ene gang var der dog ventetid på et hønsehus, hvilket jeg hurtigt blev informeret om, og der var fin kommunikation i hele ventetiden indtil pakken stod i min indkørsel.
SB trade, kan ikke lervere til tiden, selvom jeg flere gange har ringet for at få konstateret om varerne nu også kommer. kan derfor ikke give dem nogle stjerner. Har også ringet uden at der bliver ringet tilbage.
Købte et stort kaninbur til 1195.- Det lugtede forfærdeligt fra tagbeklædningen. Da vi henvendte os til SB trade fordi vi ikke kunne tyde den dårlige monteringsvejledning, var der intet svar. De har ikke på noget tidspunkt kontaktet os, for at høre hvad sagen drejede sig om. DÅRLIG SERVICE. Aldrig mere varer fra det firma. Aldrig.
Ole, Odense.
Modsat en anden, har jeg ikke oplevet dårlig efterbehandling.
Vi købte et hundebur, og havde taget alle mål til bilen. Buret ankom 3 dage efter bestilling, desværre i en temmelig medtaget kasse. Jeg vælger dog, at tage imod alligevel. Så viser det sig, desværre at buret er 1 cm for stort, på grund af hældningen på sæderne i bilen. Vi for kontakt til firmaet, og aftaler at sende det retur. Jeg forklarer at jeg har måtte kassere emballagen, da denne var temmelig medtaget, samt at medfølgende værktøj røg ud.
Vi aftaler, at jeg får pakket buret forsvarligt ind, så godt som det er muligt, samt at jeg returnere værktøjet fra det nye bur. Som sagt så gjort, og pengene for det første bur er kommet retur. Det kan man sgu kun være tilfreds med.