We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Scandicwood.dk anmeldelser

Scandicwood.dk Logo
Kunderne om Scandicwood.dk : »Gode briketter og hurtig levering...« »Meget dårligt sammenpresset« »udmærket« 5
Godt
7.2 af 10

5 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)

Udvalgt anmeldelse om Scandicwood.dk

Scandicwood.dk

Gode briketter og hurtig levering...

Har brugt briketterne nogle måneder nu og jeg er ganske tilfreds. De er hårdt presset, har ingen bilugt og gløder længe, men der er nogle få stykker der flækker, når de bliver varme!
Mht. levering så gik det rigtig hurtigt og meget hurtigere end de fleste andre udbydere. Dog er det problematisk at sende SÅ STOR en lastbil til adresser der ikke lige ligger ud til fortorvet, specielt når vognmanden kun har en alm. palleløfter med og stiller briketterne, et pænt stykke fra vores grund.....

• Claus

Meget dårligt sammenpresset

Jeg har lige købt en palle brikketer og de er meget dårligt presset, der faller store skolder af på af mange briketterne.
Og der meget savsmuld tilbage i posen når den er tømt.

Det er første og nok sidste gang at jeg køber hos jer.

MvH
Claus Pedersen

• Allan

udmærket

Nem bestilling
hurtig levering
få sække med dårlig lodning
fyret synes at kunne lide pillerne

• Kent
  • Verificeret køber

Dem kan jeg "varmt" anbefalde!

Jeg købte 2 paller 6 mm træpiller ved Scandicwood, bestillingen på deres hjemmeside var smertefri og leveringen kom et par dage efter som lovede.
Pillerne er lidt dyre end andre steder, med de er af meget høj kvalitet, med et minimum af smuld og meget lidt aske, høj brændværdi samt ingen slagger dannelse.
Det er her jeg køber træpille for fremtiden.

ingen problemer

hurtig levering og briketter i fin kvalitet

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk