[REPLY]
Købte en Lelo Siri. Bestilte en sen aften, dagen efter modtog jeg mail om at ordren var ekspederet og afsendt. Endnu en dag senere modtog jeg vare - super optimalt.
Derudover var det fedt at den opgivne pris på vare var inkl. fragt, og at butikken til fulde lever op til 100% diskretion. Så jeg har haft en rigtig god oplevelse og anbefaler varmt butikken til andre.
Det er mere end ti dage siden jeg bestilte mine varer, men har ikke modtaget noget endnu. Et par dage efter bestillingen fik jeg en mail om at jeg grundet ferie vil modtage varerne engang i denne uge, dvs. med en uges forsinkelse.
Det ville for det første være rart, hvis man blev informeret om forsinkelse inden man bestiller sine varer og endnu vigtigere; at pengene ikke bliver trukket før varerne er afsendt.
En opfølgende mail om hvornår varerne forventes afsendt ville også være på sin plads.
Kan helt klart anbefales! Varerne blev leveret diskret, samlet og til tiden. Desuden var de pakket fint ind i julepapir, så ganske fornemt. Glædeligt med en seriøs netbutik.
Spændende og godt varieret udvalg. Superhurtig levering, og fantastisk betjening når man ringer:)
Med min dog lidt begrænsede erfaring, er Sensual Senses langt foran tilsvarende butikker, på alle punkter.
Sensual senses er en kanon side, den henvender til de fleste.
Min oplevelse er kanon, har fået mine varer til tiden og er meget positiv og overasket over hvor lækre produkterne er. KAN anbefales.Ved forsendelsen bliver det pakket pænt i silkepapir...det giver lige det sidste.
Det er ikke sidste gang der skal shoppes her.
Mvh Sisse
Sensual senses, guider dig og hjælper dig frem til det bedste produkt til dit behov.
En service og betjening UDEN sidestykke, de er simpelthen ubeskriveligt søde, rare og hjælpsomme.
Top karakter herfra, kan varmt anbefales... og skal klart være stamkunde.
Jeg synes sensualsenses.dk er lige det Dks kvinder (og mænd) mangler. Det er en side som henvender sig til kvinder ( og mænd) som ønsker kvalitetsvarer når det kommer til legetøj. Det er det nyeste nye og man slipper her for at se de "gamle, traditionelle hudfarvede dildoer" Her er det luksus produkter og hvad jeg rigtig godt kan li- nogle kan fåes uden phalater! Siden er nem og overskuelig- hvilket gør det hele lidt nemmere.
Deres homeparty kan VARMT anbefales. Har efterhånden været til et par stykker af dem og tonen er så dejlig befriende og løs- og der er plads til grin. Top karakter herfra!
Hos sensualsenses har jeg flere gange fået vejledning til en sjovere og mere spændende fritid. Her er der ingen tvivl om, at der vides hvad der tales om, og erfaring er noget man deler ud af...
Hurtig og diskret betjening, samt samtaler om at finde det rette produkt, er kodeordet her. Stor ros herfra
Fin side med et godt udvalg. Super service og klar på at svare på spørgsmål - ingen spørgsmål ang. varerne er dumme. Og varerne kom hurtigt og diskret!
De gange jeg har benyttet mig af Sensualsenses via Homepartys, har det været en go oplevelse.
Lækre varer og rigtig god rådgivning.. Aldrig siddet tilbage med ubesvarede spørgsmål.
Kan kun varmt anbefales!!!
Der findes ikke et pinligt spørgsmål hos Sensual Senses. De bliver alle besvaret yderst kvalificeret og på en "helt nede på jorden" måde.
Varesortimentet er bredt, af høj kvalitet og med omtanke for både krop og miljø!
Leveringstiden er fin og forsendelserne diskrete.
Birgitte Lassen fandt anmeldelsen nyttig
Jeg kan varmt anbefale sensual senses. Kvaliteten er i top, så det er klasse det hele..
Så kan varmt anbefale at købe vare hos dem, som var det i en butik du gik i.. Alle ens spørgsmål, bliver besvarede med et kvalifiseret svar..:)
Lise Larsen fandt anmeldelsen nyttig
Jeg vil med glæde anbefale andre at handle ved Sensual Senses. Kvaliteten er helt i top, og servicen superb...
Personligt føler jeg ikke der er nogle spørgsmål man ikke kan stille, og man får kvalifiseret svar og vejledning til dem alle.
Mine klare anbefalinger hvis man vil byde sig selv eller en man holder af på en lækker "oplevelse" :)
Lise Larsen fandt anmeldelsen nyttig
Udvalget er godt, varene er høj kvalitet, og service er helt i top.
Jeg vil helt klart handle der igen.
Lise Larsen fandt anmeldelsen nyttig
Hver gang jeg har handlet hos Sensual Senses, har jeg modtaget rigtig god service. Jeg synes det virker som om de kun har produkter af ordentlig kvalitet, og så svarede de hurtigt på et spørgsmål, jeg havde til en vare.
Min erfaring er at Sensual Senses er klasser over tilsvarende butikker.
Lise Larsen fandt anmeldelsen nyttig
Endelig en hjemmeside for "legetøj", hvor der er tænkt over hvert enkelte produkt.. Intet på denne hjemmeside virker tilfældigt. Her er udvalget sjovt, brugbart og uden skadelige indholdsstoffer.