We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Server4you anmeldelser

Server4you Logo
Kunderne om Server4you : »Super servere og godt support-crew!« »God kvalitet God Support« 3
Godt
7.9 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)

Udvalgt anmeldelse om Server4you

Server4you

Super servere og godt support-crew!

Titlen siger alt....

Jeg har nu haft servere hos server4you.dk og har selv arbejdet der i lang tid. Jeg kender dem ok godt nu efterhånden og de alle er sgu flinke mennesker og har styr på deres kram. Serverne kører smooth, no problemos. Jeg har haft en 20 slots server fra dem, nu snart i et år, hvor der er 20/20 inde hele tiden og ingen lagg problemer.

Derfor giver jeg dem 5/5 stjerner og ønsker dem alt held og lykke med hostingen fremover! :-)

GODE SERVERE OG GOD SUPPORT

Jeg har købt en 12 slots Cw server hos server4you.dk
Serveren har ingen lagg, Super hitbox. Jeg er kun tilfreds og kan kun anbefale server4you.dk, har også spillet på FFA servere fra server4you.dk igen ingen lagg god hixbox. Supporten er i top man kan altid få hjælp.

God kvalitet God Support

Jeg har valgt at give Server4You 5 stjerner for deres gode kvalitet af servere, og deres aktive support / vejledning. De er nogle flinke og friske unge gutter, hvis ambitioner er større end man måske havde forventet. Og selv når alt ikke helt gik efter planen, holdte de stadigvæk håbet op.

Magen til kampgejst, venlighed, god support og god kvalitet skal man lede langt tid efter, for at finde nogen der går ind under alle punkter.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk