[REPLY]
Én stjerne er en kraftig overvurdering af sexlageret/onlinenetbutikkerne. På hjemmesiden var min ordre markeret ”på lager” (hvilket den stadig er) og ville kunne leveres på 1-3 dage. Det er snart en måned siden. På det angivne telefonnummer er der kun en telefonsvarer der lover at ringe igen – hvilket aldrig sker, trods adskillige henvendelser. Hverken hjemmesidens webformular eller e-mail-adresse bliver der svaret på. Det eneste livstegn er, at de ikke er langsomme til at hæve købesummen. Jeg kan forstå at der sker én eller to svipsere, men her er der tale om en konsekvent ignorering af talrige, forskelligartede henvendelser.
[navn fjernet] står angivet som ejer på en adresse, der tilsyneladende intet har med virksomheden at gøre: [link fjernet]
Man får indtrykket af bedrageri, i bedste fald en virksomhed drevet af grådige amatører. Køb ALDRIG noget fra denne hjemmeside.
Kære K.
Jeg beklager utroligt meget at der er sket fejl med din ordre, og vil meget gerne hjælpe dig med at enten få de ting som du har bestilt, eller sørge for at du får dine penge retur.
Du kan kontakte mig på e-mail info@sexlageret.dk
Problemerne med vores lageradresse som nu er rettet til.
Vores nye lageradresse er.
On Net
Stamholmen 151 st.
2650 Hvidovre.
Mvh. Charlotte Møndrup
Siden er rigtig flot og derfor regner man også med en god service og hurtig levering.
Jeg bestilte to ting begge med leverings tid på 1-3 dage. Det er nu på dag 12 blevet halv leveret efter gentagende henvendelser. Der mangler stadig en lader som gør varen ubrugelig indtil levering af denne.
Det krævede 4 henvendelser til firmaet før varen blev afsendt. Forsøgte først at ringe til deres telefonnummer - men med beskeden om fra den automatiske stemme at nummeret ikke eksisterer.
Hold jer langt væk fra denne, der er nok af konkurrenter!
Kære Søren D. Jeg er rigtigt ked af din bestiling ikke kom frem til tiden. Der var en række uheldige opstændigheder omkring håndtering af din bestilling som foresagede forsinkelsen. Dette gjorde vi dig opmærksom på og envidere svarede bedst muligt på de mails vi modtog. OG beklagede forsinkelsen.
Jeg er ked af vi ikke sørgede for at kompensere dig for dette i forbindelse med mail kommunikationen vi havde. Dette beklager vi rigtigt meget.
Vi vil selvfølgelig gerne kompensere dig for den ekstra tid du har brugt, og den tid du måtte vente på at få din bestilling. Vi vil kontakte dig herom i dag pr. mail.
Service telefon er åben alle hverdage 10-16.00 I forbindelse med dine opkald så var service telefonen viderstillet til en Mobil uden batterier. Dette var en fejl. Som blev rettet samme dag, da vi blev gjord opmærksom på dette pr. mail. Af en sød dame.
Sexlageret.dk
Er nok det værste sted jeg nogensinde har handlet på nettet, overholder ikke en skid af hvad de skriver og lover. Bestilte 2 stk af samme ting, den ene kom efter laaaaang ventetid, den anden manglede og jeg kontaktede dem og fik at vide at ordren blev lavet delleveret, problemet er bare at jeg aldrig har modtaget det sidste, og det er over en måned siden. Gider ikke engang kontakte dem igen, svindlere er ikke til at snakke med, så hold jer langt væk fra denne butik.
Kære Jesper - jeg beklager utroligt meget at der er sket en fejl med din ordre. Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig, så du får det som er bestilt.
Da jeg ikke er sikker på hvilken ordre som er din, har jeg ikke mulighed for sende dig det du mangler., du kan kontakte mig på mail info@sexlageret.dk
Endnu en gang beklager jeg utroligt meget og vil selvfølgelig gerne kompensere dig for ventetid, frustrationer mm.