[REPLY]
Jeg kan sige at ved Sharkhosting.dk køre alt virkelig som det skal. jeg har aldrig oplevet sådan en hurtig support før, og deres server er fadme gode. jeg har selv købt en da jeg er yderst tilfreds med deres kvalitet og der er non-lag, det er virkelig skønt!
og det er for en gang skyld ikke nogen 13 årige der sidder og spiller smarte.
Hej Wicked.
Vi takker mange gange for din anmeldelse, efter en lille efterspørgsel fra vores side. Vi håber du vil fortsætte med at være en trofast kunde under vores vinger. Fortsæt endelig med at sprede vores navn: SharkHosting! ;)
Lad være at købe servers her, man kan ligeså godt købe et meget bedre sted. Dem der ejer Sharkhosting har ingen erfaring med servers. ejerene er 12 - 13år og kan simpelt hen ikke finde ud af noget. Selv deres hjemmeside design er et gratis template som også viser de er virkelig uproffessionelle! ikke køb fra sharkhosting.dk så er det sagt. Der er massere meget bedre steder at købe servers
Hej Pinocchio.
Kan se du har været medlem i 3 timer og intet navn er oplyst på din bruger, så jeg vælger at se dig som en troll eller en der er røv misundelig.
Nå, lad os bare tage den fra en ende af.
- Kan regne ud at du ikke er en registeret kunde hos os, men alligevel har du en masse at udtale dig om.
- 12-13 år? Hvad fanden er det for noget pis at lukke ud? Ingen i SharkHosting er 12-13 år, det er da dybt godnat det der. Vi har folk fra alle aldre både gamle som unge (IKKE UNDER 16 år). Grunden til unge er at det er dem der har erfaringer med gameservers samt voiceservers og ved hvordan de fungere.
- Du siger vores hjemmeside design er gratis, der kan jeg så sige at det er det ikke. Det er et premium template, så det koster skam penge. Igen lukker du noget værre skrammel ud.
Men altså, du må da meget gerne kontakte support@sharkhosting.dk, hvis du har mere at komme efter.
Fortsat god dag.