We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Humac A/S Logo
Kunderne om Humac A/S : »jeg handler aldrig i denne butik. fordi jeg er blevet snydt.« »Udviklingspotentiale« »Super oplevelse« 1260
Middel
6.9 af 10

1.260 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • per
  • københavn, DK
  • Verificeret køber

jeg handler aldrig i denne butik. fordi jeg er blevet snydt.

jeg har i tirsdags købt en mini mac samt en usb dvd brænder. så i dag fredag fandt jeg ud af jeg ikke kunne justere lyd-volumen på min mini mac. så jeg ringet til butikken kundeservice for for at vide af den er defekt og jeg bare skulle gå i butikken og få den ombyttet med det samme... men sælger vil ikke bytte den..

Udvalgt anmeldelse om Humac A/S

• Tina

Hurtig - dejligt! :-)

Imponeret over hvor hurtig min MacBook blev lavet, var faktisk så glad at jeg valgt at køre ud en uge senere og købe en Ipad hos jer, selvom jeg har 45 min kørsel derud og vi har forhandlere i Silkeborg, men jeg ville støtte jer :-)

Tak!

• Allan

Udviklingspotentiale

Rep. Af Macbook pro. Alt er fint undtagen tilbagemelding fra butikken om afhentning af færdigrep. Maskine. Fremkom først efter kontakt med kundeservice.

• Lars

Super oplevelse

Meget tæt på 5 stjerner - har klart gjort mere end lovet - det eneste der kan trække lidt ned, er at fakturateksten ikke stemte med indhold - efter opgradering af CPU

• Niels Peter
  • København, DK
  • 60 point
  • 4 Anmeldelser

Afklaring af OS-tvivl før køb

Var i tvivl om scanneren passede til mit OS, men fik rimelige hurtigt svar på både facebook og på mail med link til producenthjemmeside, så jeg kunne downloade driver. Og være sikkert på at alt ville virke når scanneren ankom.

• Rune

Dårlig reperationsservice

Skærmen på min MacBook Pro var gået i sort. Jeg har noget kendskab til hardware og søgte lidt på nettet. Fandt ud af, at det kunne være én af to ting, og da ingen af delene var særlig dyre mht. reservedele sendte jeg computeren ind for at få et tilbud. Stor var min overraskelse da tilbudet lød på udskiftning af hele skærmen til en pris på knap 5000 kroner. Ellers tak. De ville ikke engang bare sælge mig den nødvendige reservedel. Den købte jeg så selv på nettet for 75 (!!) kroner og ordnede maskinen på en times tid. I øvrigt lykkedes det dem så også lige at ødelægge Mac OS-installationen i processen, hvilket aldrig er sket i de 4 år, jeg har haft maskinen.

Update: Har fået en rimelig forklaring fra Humac (se kommentar nedenfor) og har revideret min anmeldelse. Ville stadigvæk gerne have været oplyst om denne politik inden indlevering (at man ikke udskifter reservedele på skærme).

Kære Rune

Vi er kede af at høre at du ikke er tilfreds med vores service.
Vores kundeserviceafdeling har svaret på den henvendelse du har sendt os, og du skulle derved gerne have fået en fyldestgørende forklaring på ovenstående.

Humac.

• Ann

hurtig og effektivt!

I starten diagnosticerede de forkert til trods forsvar jeg sagde hvad fejlen var. Men da det kom dybere ind, fandt de det hurtigt og fik sat mig ind i problemet, og fik god hjælp.
Dejligt med vejledning i butikkerne til at kunne tage den rette beslutning ang min opgradering af hd.

Ærgerligt, ærgerligt...

Jeg fik for noget tid siden skiftet bundkort på min MacBook hos Humac, da mit DVD drev var gået i udu. Dette tog lidt over en måned. Jeg har fået min MacBook tilbage bare for at finde ud af, at min interne mikrofon er blevet ødelagt i processen! - jeg orker ikke at undvære den en måned endnu... ærgerligt, ærgerligt...

Kære Anders

Vi er kede af at høre at vi ikke har afsluttet reparationen så hurtigt som man kunne forvente. Det tog dog ikke over en md, men 3 uger, hvilket desværre også er for lang tid. Vi vil naturligvis anbefale dig at indlevere din maskine påny, så vi kan udbedre den fejl med mikrofonen du nu oplever.

• Jan
  • Verificeret køber

Venlige men alt for langsomme

Sendte en Mac til reperation for at få skiftet harddisk. Den skulle have checket om harddisken kunne reddes, hvilket hurtigt blev klaret, men derefter gik der næsten en måned før jeg modtog maskinen igen. Det skal siges at det var let at få fat i kundeservice og at betjeningen var venlig og imødekommende.

Kære Jan

Vi er kede af at du måtte undvære din maskine, i uhensigtsmæssig lang tid.
Vores interne kommunikation der normalt fungerer upåklagelig, har desværre fejlet i dit tilfælde, og dette beklager vi.

• Camilla
  • Verificeret køber

God service - faktisk over gennemsnittet. Og hurtig service. Fik min computer inden der var gået en uge. Glade medarbejdere.
Kommer helt sikkert igen.

• Kristina
  • Verificeret køber

Super service og hurtig reparation

Jeg indleverede min MacBook få uger før reklamationsretten udløb, da gummibeklædningen var begyndt at bule. Dagen efter fik jeg en sms, om at de havde bestilt de nødvendige reservedele til reparationen og få dage senere var den klar til afhentning - og så havde de tilmed skiftet hele skærmen, da de åbenbart havde opdaget, at den var begyndt at revne, en fejl som jeg ikke selv havde opdaget eller påpeget. Jeg er meget tilfreds med den service jeg fik og kan helt sikkert anbefale dem til andre.

• Najda

Skidt

Forfærdelig kundekontakt.
Sidste gang jeg handler/indleverer noget i humac

Kære Nadja

Vi er kede af at høre at vi ikke har formået at løse din sag tilfredsstillende. Du har sendt os en henvendelse, der er under behandling i vores kundeserviceafdeling, og du vil snarest modtage svar på den.

• Esben

awesome fail

I får kun en stjerne - alle har været søde, men hold kæft et cirkus

i er søde, men for langsomme og for dårligt organiserede.

Vente over en uge på at få skiftet en harddisk ... fail fail fail

Vente på service i butikken når man skal hente sin rep. og se den ene købekunde efter den anden blive betjent ... fail

Blive betjent når man gør opmærksom på det forhold ... det var det mindste ...

vente i 10 min på at i ikke kan finde maskinen fordi det er en anden rep i leder efter ... fail ...

komme hjem og opdage i har nedgraderet fra Lion til 10.6 ... fail

Bruge en hel formiddag i telefonen hvor man gentagne gange må sige 'der var lion på' mens man hele tiden får at vide at 'det kan ikke, måske ah ... jo muligvis' ... fail

Ikke at blive ringet op som lovet men selv må tage affære igen ... fail ...

At høre for 10. gang at der 'muligvis har været lion på' ... fail og man bliver irriteret - som om man ikke kan kende forskel?

Nu skal jeg ned og aflevere den igen for at få lion på - hvorfor kan jeg ikke bare få en DVD? Jeg har ikke lyst til at den skal være hos jer

Når man betænker priserne for Apple produkter bliver det hele til et gigant fail ...

Kære Esben

Vi er kede af at høre at vi ikke har levet op til det du måtte forvente da du indleverede din maskine.
Det er tydeligt at der er flere ting der er gået galt her, og det beklager vi.
Vi er glade for din tilbagemelding, som vi vil tage til efterretning.

• Kristian

Ingen information

Har et par gange forsøgt at bestille samme vare, da det af min ordrehistorik ikke fremgår om jeg havde bestilt og derfor fik den opfattelse af, at den ikke var gået igennem?? Nu flere uger siden og intet hørt, hverken om de varer der var i restordre eller dem der var på lager ;0(

• Victor
  • Verificeret køber

Super god behandling men lidt langsommere end lovet (9 arbejdsdage)

God rep. Lidt langsommere end de 5-7 arbejdsdage, men ellers super behandling!!!

• Emilie

fint

Det var super oplevelse, men det, der irriterede mig var, at jeg blandt andet satte min Mac ind, da batteriet er blevet ekstremt dårligt (det er kun 1 år gammelt).. Og det blev testet som om, der intet var galt med det... det var ikke i orden, for det virker IKKE optimalt.

• Altan

5 dage

Det virker sku fint, måske lidt for lang tid ved service kasse, og så at de skal bruge 4 arbejdsdage på at finde ud af, at min iPad ikke kan fikses...

Humac A/S

God service og hurtig behandling.

God og hurtig service, kan helt sikkert anbefales.
Ville bruge dem igen hvis nødvendig .

• Ann

God og venlig service

Meget søde og venlige mennesker, både i forretningen og på telefonen, support ved Apple. og mit problem blev løst.

• Steen

venlig betjening - utjekket forløb - rep.ok

god , venlig informativ start betjening -fra aflevering til endelig modtagelse humper det en del - den ene ved ikke hvad den har aftalt - men nu er dyret tilbage og virker !!!

Fin service til tiden

Fin service til tiden, nøjagtig som jeg gerne vil have

• Karina

Ganske fin

Hurtig betjening godt tilbagemeldingssystem og information men meget dyrt

Hurtig og effektivt

Trackpad gik i stykker efter et år. Fik ny efter få dage.

• Kunde
  • Verificeret køber

Udlåning af andre produkter der er til reparation.

Der var fin service, men det jeg manglede var nok at man kunne låne en oplader, idet det var den, der var gået i stykker. Jeg kunne ikke bruge min computer i en uge, idet vi ikke havde andre opladere i huset, og jeg skulle bruge min computer til skolegang. Så derfor synes jeg godt, man kunne udlåne disse ting, hvis man manglede.
Jeg ved ikke om man kan låne disse ting af Humac, men hvis man kan, skal Humac oplyse bedre om dette.
Men ellers rigtig god service og min oplader virker.

• Hannah

Excellent service

Var inde på Vesterbrogade den tæt ved banegården. Fik den bedste service, så sejt at det var piger som var så utroligt dygtige i Mac og utroligt gode til at forklare... De to tvillinger som står der er bare rigtige seje. Vender helt klart tilbage igen!!!

• Ehs
  • Verificeret køber

Een reparation tager 14 dage!

14 dage er lang tid at vente på at ens computer bliver repareret. Og så kan man kun ringe om formiddagen. Det ville være rart, med et direkte telefon nummer til butikken og en mere præcis besked om problemets omfang.

• Robert
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser

hurtig og Professionel

hurtig og Professionel

Ikke tilfreds

R120236.
Jeg er overhovedet ikke tilfreds. Jeg har fået min mac retur i mandags, og kan ikke finde backup nogen steder. Jeg har reklameret over det tirsdag formiddag og har ikke fået noget svar endnu - men en regning på backup

Hej Lene

Vi er kede af at høre at du ikke kan finde din backup. Du er nu blevet kontaktet af vores kundeserviceafdeling, og vi er sikre på at de nok skal finde en løsning på dit problem.

• Diana

Meget godt.

Jeg fik hurtigt hjælp og min computer var klar til tiden de lovet.

• jm

Hurtig levering!

levering dagen efter! Dejligt!

• M
  • Verificeret køber

Overskuelig hjemmeside og hurtig levering

Super brugervenlig hjemmesider, der dog lige mangler at skrive på hvor hurtig leveringen er.

Jeg fik min pakke med posten i løbet af to dage efter køb, så det kunne ikke være bedre.

Alt i alt er jeg meget tilfreds på nær den manglende information omkring leveringstid.

• Suzanne

Hurtigt & effektivt

Overrasket over, at det gik så hurtigt!

• Jens

Fantastisk service

Det kan bare ikke nemmere.

Dårlig forsendelse

Bestilte 17/1, fikk at vide varen var i hus. blev sent af sted 23/1. Jeg ringede den 17/1 da det var meget vigtigt at jeg fik det før weekenden.

• Iwan
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser

Som det skal være

Bestilte et cover til min ipad, og den kom som lovet og planlagt!

• Cathrine

Uprofessionelt stykke arbejde

Min computer fik foretaget en reparation, hvilket var meget tilfredsstillende og inden for fine tidsrammer.
Men på min blanket, står der intet om at jeg selv skal installere alt fra bunden, hvilket vil sige at min computer bare tænder med et spørgsmål.
Dette er fuldstændig umuligt at foretage, for det første fordi det ikke kan lade sig gøre, uden de rigtige remedier (heller ikke selv om man er computer geni). Dette kostede mig endnu en tur ind i butikken!
Alt dette kunne være undgået hvis jeg havde fået information, da jeg afhentede min computer. Så kunne jeg have klaret det hele med lidt kyndig vejledning.

Kære Cathrine

Vi er kede af at høre om de problemer du har oplevet efter at have modtaget din maskine retur fra reparation. Det fremgår dog af reparationsrapporten at du selv skal geninstallere styresystemet.
Vi beklager at du var nødt til at tage ind i butikken påny, og håber de formåede at løse dit problem.

• Ida
  • Verificeret køber

Ikke alle har smart-fon og synes stadig sms er smart

Dejligt at man trods meget lidt viden om computere bliver lyttet til når man kommer og forsøger forklare hvad der er galt. En venlig og smilende fyr fortalte og forklarede i mens han tjekkede eventuelle fejl med det samme. Alle informationer kom på sms samt mail. Da computeren var afleveret skulle jeg låne mig til internet, så rart at blive holdt orienteret pr sms. Ligeledes levede de op til den frist jeg var blevet oplyst i butikken. Vil dog anbefale at have lidt god tid når du aflevere computeren da der er kø til ekspedition, hvilket man hurtigt glemmer når man får så god service og medarbejderne giver sig tid til at forklare så selv et computer fjols forstår det.

• Preben
  • 20 point
  • 4 Anmeldelser
  • Verificeret køber

God service m. hurtig opfølgning

Lidt startvanskeligheder mht oplevelsen af få problemet vurderet seriøst, men efterfølgende kun positive oplevelser.

• Nabil

Super duper

Hurtigt og smertefrit

Fin service

De tog imod min klage over en defekt Ipod med et smil - forsøgte selv at fikse det, men sendte den derefter ind. Efter et par uger fik jeg at vide at jeg nu kunne komme og hente den - og fik så en ny Ipod udleveret, så det kan jeg jo kun være tilfreds med :-)

Nettjek.dk bruger

Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.nettjek.dk ikke publicerer anmeldelsestekster

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk