[REPLY]
Man er lidt afhængig af disse mennesker når man har diabetes, og det udnytter de.
Efter jeg havde bestilt, gik der 2 hele uge uden der skete noget, jeg kontaktede dem, en uge efter kontaktede de mig, og fortalte at jeg ikke havde bevilgning og derfor var handlen blevet annulleret.
Jeg står nu og skal købe teststrimler af dem - for mine egne penge - fordi de ikke er professionelle nok til at informere mig om, at de har annulleret min livsvigtige medicin.
Jeg fik også en opsang da jeg ringede til deres telefon support, om: Jeg skulle selv have styr på sådan noget - hun har nok ret, men en rigtig virksomhed ville nok have været professionel.
De er utrolige umoralske og hvis det ikke er ulovligt så burde det være det.
Jeg har forsøgt at køre en sag(hos politiet) på det, men det nytter intet...
Firmaet skriver på deres hjemmeside de har 30års erfaring med levering af produkter til sundhedssektoren. Men de har ikke særlig meget erfaring med hvordan en internethandel skal foregå smart og nemt.
De sender først varen dagen efter bestillingen, selv hvis man betillinger inden kl 12 kan man ikke være sikre på de gider sender afsted samme dag. Der står ikke noget om hvornår de vil levere, men der står de har åben til kl 16 derfor forventer man at de levere varer samme dag bestilt inden kl 16. desuden for man ikke nogen email med track and trace nummer, kun en email med bestilling.
Bestillingenssiden ligner noget fra start 90´erne og meget dårligt opbygget, dog er det nemt at bestille hvis man bare skal bruge de samme varer igen og igen.
de 2 stjerne for shoppen og leveringentiden et i lyset af at det er vigtige ting de skal levere.
ok handel, varene kommer som de skal men det er jo også kommunen der betaler :-)