[REPLY]
Super hurtigt ekspedition. Kanon varer. Kan varmt anbefales.
Kan ikke være mere tilfreds efter at være blevet snydt hos sportspleje.dk :-(
Her er tale om service af allerhøjeste klasse! Blev tillige ringet op af ejeren, som oplyste, at der kunne være lidt længere leveringstid på enkelte af de varer, jeg havde bestilt - dét er service! Varerne kom blot få dage senere!
Vil HELT KLART handle her igen! PERFEKT!
Tusind tak - gid der var flere af jeres art!
Det er dejligt at det er så billigt som det er om at der så meget at vælde imellem:)
Først, så blev jeg forbavset over priserne på varerne der sælges hos ShopSport - var på jagt efter nogle specielle hummelsko til min datter, men havde 3 par sko i indkøbskurven inden jeg var færdig da priserne bare var super tillokkende.
Desværre var hummelskoene ikke på lager, men jeg blev så ringet op og informeret personligt om levering mm. Ikke normalt en service der er foreneligt med internethandel. Leveringstiden holdt - faktisk kom skoene en dag tidligere, så alt andet lige en butik, som kun kan anbefales på det varmeste.
overskuelig hjemmeside, nemt at handle og varen var hurtigt leveret. Gode updates undervejs i handlen.
Super butik. Kommer til at handle her igen og vil anbefale shopsport til venner og familie.
Bestilling, bekræftelse og modtagelse af vare. Enkelt!
Havde ingen problemer med ordren, og der er rigtig god kundeservice.
De ringede op til mig da det viste sig at min sko først skulle hentes hjem og oplyste mig derved om den forlængede fragttid. Rigtigt godt! Selvom dette, modtog jeg hurtigt mine sko
Vik en SUPER service over telf. af en sælger ved navn Emil
De rigtige sko, ekstra servise med hjælp til at fremskaffe de rigtige str.
skoene lev dagen efter Shopsport kunne se min betaling
Ingen problemer; varen dukkede op som lovet, i perfekt stand og til en pris der er uslåelig i DK
Alt var som det skulle være fra ordreafgivelse til levering. Handler meget gerne her igen :-)
Jeg skulle kun have et par gymnastiksko, og butikken gav mulighed for at sende dem billigere hjem - selvom de samtidig var på tilbud! Så selvom jeg skulle betale fragt, blev varen stadig billigere end i butikken (på trods af det er en tidsløs-klassisk vare...)
Alt og jeg mener ALT fungerede til 100%'s perfektion.
Rigtig lækker oplevelse.
Det bli'r ikke sidste gang der handles her :) :) :)
Knud Roliggaard
Varen var som forventet og kom efter to dage!
Jeg fandt de sko jeg har ledt alle steder efter til min datter og så var de enda billigere end alle de andre webshops der har dem. Selv om skoene ikke var på lager da jeg bestilte dem blev jeg ringet op den efterfølgende dag med en leveringstid og denne blev overholdt til perfektion. Jeg er super tilfreds og vil helt klart handle hos ShopSport igen.
Jeg bestilte varen online og blev dagen efter ringer op, fordi at der var en varer de skulle skaffe fra en anden butik og jeg ville få mine varer 1 dag senere.. Jeg var glad og hel forundret over opringingen og denne service..
Varen kom hurtigt, var billig og af super kvalitet.
Jeg sendte et spørgmål ang. varen pr. mail og ShopSport.dk ringede førstkommende hverdag med svar. Varerne blev sendt med det samme, og priserne var fordelagtige ift. at gå ind i en butik og købe de samme varer. Kan klart anbefales.
man får en rigtig god fornemmelse om størrelserne på tøjet osv. en fantastisk internet shop, som jeg klart vil bruge igen, jeg synes dog at der går lidt lang tid inden tingene bliver afsendt, men det er ventetiden værd.
Prisen var kanon god, dog var der mangel på info, om hvornår varen ankom ved GLS afhentings stedet.
Hjemmeside er nem, dog lidt amatør agtig lavet
Hej Kenneth.
Jeg synes at din anmeldelse kræver en bemærkning. På vores website og GLS website står der skrevet,
"Hvis du opgiver dit mobilnummer, vil du modtage en sms når pakken er klar til afhentning hos pakkeshoppen."
Dermed vil du få den information du eftersøger, helt automatisk!
Hvad angår dit ubegrundede synspunkt om, at vores website er amatøragtig lavet, så er det en af landets største webhoteller og et webdesign firma der står bag, så vi synes at det faktisk er rimelig professionelt lavet.
Omvendt kan vi altid forbedre os, så hvis du har nogle forslag til ændringer, er du naturligvis meget velkommen til at skrive disse forslag til os.
Kim H. Madsbjerg
ShopSport.dk
De sko jeg bestilte var for store til min søn, men jeg byttede dem i en Sportsmaster butik her i nærheden, super dejligt at slippe for retur porto.
Virkelig god service fra start til slut! Fin shop, og de sko vi skulle have var en del billigere end andre steder. Kort efter købet blev vi ringet op, hvor en sælger beklagede at skoene desværre ikke kunne leveres dagen efter fordi de ikke var på lager, men de ville sende dem så hurtigt som overhovedet muligt. Få hverdage senere modtog vi skoene. Mine varmeste anbefalinger :-)
Jeg havde givet 5 stjerner, hvis leveringstiden havde været lidt kortere. Men super service. Jeg blev ringet op, fordi en af mine varer ikke længere kunne fåes i den bestilte model. De ville høre, om det var ok at sende den nye model. Er tilfreds og vil handle der igen.
Nemt at bestille og rart at der var kommentar om at str. var speciel.
Altid en stabil forretning at handle med.
Hej, At handle på nettet gennerelt, kan være lidt "spændende", specielt hvis der er afvigelser i levering eller andet...
- Men her fungere det bare, og er der problemer, så får man et personligt ring, så helt klart 5+ stjerner fra mig;-)
Alt gik som det skulle - dog kunne en smule bedre indpakning godt være mulig. :) Men alt i alt - hurtig levering og varen var som beskrevet.
Bestilte en bold, som efter sitet kunne leveres efter max 4 dage.
ShopSport ringede og meddelte, at de havde problemer med leveringer, men havde skaffet eet eksemplar, som lovedes inden 3 dage.
Efter 2 dage var varen her.
Flot service, tak for det.
Aage Petersen
PCS
De har et godt udvalg på hjemmesiden og gode priser, dog synes jeg, at forsendelsen med GLS, der skal afhentes et bestemt sted er lidt bøvlet, men det er jo gratis, hvis man køber for et bestemt beløb.
Bestilte gymnastiksko, der ikke lige var på lager den pågældende dag i den rigtige farve, men blev så ringet op for at høre, om vi ønskede en anden farve - eller ville vente en ekstra dag på de rigtige. Fantastisk service :-)
forventet levering i løbet af et par dage
ved udgået størrelse ringede de og heldigvis passede ½ nummer større end det bestilte