[REPLY]
Alt gik som forventet mht. bestilling og levering. Kunne dog godt tænke mig, at smykkerne blev beskrevet i cm eller med et foto i forhold til en lineal, da min bestilling var en del større end forventet.
Webshoppen er nem af finde rundt i, og betalingen går let. Leveringstid var over al forventning, og gaveæsken er et fedt design. Oveni tager de Forbrugsforeningskort, hvilket altid er et plus.
Jeg kan varmt anbefale Silver-z. der er rigtig mange flotte smykker og prisen er rigtig god. Der er hurtig betjening. og god kunde service. Og så er det fedt at smykkerne er Dansk design.
Fremragende kundeservice - lynhurtig med hele processen - lige fra bestilling til bekræftelse, til besked om afsendt vare til modtagelse. derudover lille sød besked i pakken, der gør det hele mere personligt, så man føler sig værdsat som kunde. Tak for en god oplevelse - vil anbefale jer til alle jeg kender :-)
Fik et smukt indpakket smykke der vagte jubel og der var hurtig meget hurtig levering.
Jeg har kun hamdlet med Silver-Z 2 gange, hver gang fik jeg det bestilte dagen efter. Hjemmesiden er let at finde rundt i. Jeg er meget tilfreds.
jeg havde min varer allerede dagen efter jeg havde bestilt.
og så var det billigere at handle der.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos Silver-z. en rigtig god oplevelse, vare som lovet samt hurtig levering. Tak for handlen.
M.V.H. Jørgen Pedersen,
Hurtig levering. Prima vare. Den ønskede indpakning var dog ikke noget at skrive hjem om....krøllet papir og en "mast" sløjfe...det kan i gøre bedre... :-)
Bestilte fredag eftermiddag ved 16. tiden og posten ringede på mandag morgen kl. 8.50, da jeg åbnede parken lå smykket i en meget fin æske og på fakture var der skrevet i hånden tak for ordren :-) det er da personlig betjening over nettet. ikke sidste gang der er handlet hos Silver-Z
Lenea
Brøndby Strand
Modtog allerede dagen efter bestilling min pakke.
Fint pakket ind.
Havde brug for ombytning, og fik hurtigt og meget venligt svar ved kundeservice.
Bestemt et sted, vi alle roligt kan handle fine smykker.
Jeg kan kun varmt anbefale Silver-z, hvis man har speciale ønsker, til sit smykke.
Rigtig god service og kundepleje.
Stort udvalg, god kvalitet og fornuftige priser.
Hurtig levering.
1000 tak for den flotte anmeldelse :-)
Ville gerne sende en mail i stedet - men kan ikke se navnet i kundekartoteket. Måske du har bestilt under et andet navn?
God weekend!
Karina, Silver-Z
Let at bestille, nem overskuelig hjemmeside og super hurtig levering.
1000 tak for den flotte anmeldelse :-)
Sender gerne hilsen på mail i stedet - men jeg kan ikke se dit navn.
Karina, Silver-Z
Super god service, vi stod og manglede en gave, som skulle være en bestemt halskæde fra Silver-Z, og selvom jeg ringede lige omkring lukketid ca. kl. 16.00, modtog vi gaven allerede dagen efter.Tusind tak for hjælpen.
Helle S
Let tilgængelig, venligt personale, og forsendelse sket som aftalt. God oplevelse
Super at modtage bestillingen dagen efter varen er bestilt.
vi har været glade for at købe smykker hos dig, vi har fået hurtigt svar og glad for de varer vi har købt
Jeg har kun godt at sige om Silver-Z: lækre smykker til konkurrencedygtige priser og med fuld service med æske og indpakning. Mine bestilte smykker kom hurtigt, pænt pakket ind og i god stand (jeg antager, at den sidste, som er en gave og endnu uåbnet, er det samme).
Flotte smykker. Smukt design. God kvalitet og virkelig fin forarbejdning
Det var super nemt. Ingen stå i kø og en masse vare at vælge imellem.Så kommer det bare med poste. Det vil jeg helt sikkert gøre igen.
Jeg kan kun sige en perfekt hjemmeside.
Jeg bestilte et kors hos Silver-Z, da prisen var noget lavere end på lignende sider. Jeg bestilte en søndag, havde smykket en tirsdag. Fuldstændig uden problemer. Gratis forsendelse er et plus.
Fulkommen perfekt handel. Varen kom indenfor den lovede tid i fin indpakning og jeg føler mig fuldkommen tryg ved at handle hos Silver-z en anden gang.
Kære Linda,
Tak for den flotte anmeldelse!
Ville sende dig hilsenen pr. mail - men jeg har flere der hedder Linda, så jeg ved ikke hvilken jeg skal vælge? ;-)
Karina, Silver-Z
Vi afgav ordren og modtog to dage senere de bestilte varer, dejligt at blive behandlet sorbert.
Denne meddelelse vil jeg give andre der handler med Silver-Z. Varen kom præcist med en hilsen om en god jul. Det kalder jeg kundepleje, det var skrevet i hånden, så jeg kunne se, at det var fra firmaet. Jeg anbefaler andre, at de roligt kan købe varer hos dette internet-firma. Tak fordi der stadig er nogen der gider at tage rigtig hånd om de købende.
PÆNT SMYKKE OG FIN INDPAKNING SAMT HURTIG LEVERING.
KIRSTEN BØLLINGTOFT.
Det var bare en super hurtig og god levering. Siden så pålidelig ud og da jeg bestilte gik der ikke særlig lang tid før at jeg havde fået pakken. Det er bare en verdensklasse behandling jeg har fået af dem!
Jeg bestilte øreringene sent mandag eftermiddag og jeg havde dem tirsdag morgen kl. 8.30 :-) Fantastisk service, og de var pakket flot ind med vores personlige hilsen. Imponerende og vil anbefale Jer til alle.
Nemt at bestille varer og varen macher billedet af produktet.
En fantastisk inspirerende og let tilgængelig hjemmeside. Varen blev leveret dagen efter og med et hurtigt svar lige efter bestilling (med en personlig kommentar). Det fungerede bare :-)
1000 tak for den flotte anmeldelse! Glæder mig at du er glad og tilfreds :-)
Jeg ville ønske jeg kunne se dit navn, så jeg kunne sende dig en hilsen på mail i stedet ;-)
Karina, Silver-Z
Butikken har nogle rigtige gode smykker.
Bestilling og leveringstid foregik gnidningsløst.
Levering var desuden gratis, og den pæne gaveindpakning var også gratis.
Alt var bare som det skulle være. Flot produkt og var som forventet, god pris, hurtig levering. Vil helt sikkert handle her igen.
Jeg oplevede mit køb hurtigt og nemt, blev overrasket over indpakningen. der vil jeg gerne handle igen