[REPLY]
Da jeg ikke havde modtaget min ordre efter nogle uger tog jeg kontakt. Jeg fik at vide, at ordren ville blive sendt med det samme og jeg fik 10 % rabat. Sådan set ok, men jeg modtog stadig ikke ordren. Efter ny henvendelse modtog jeg min ordre, men tilsyneladende kunne et par bukser ikke skaffes fra leverandør. Det er jo hvad der sker, men det er skidt service at Smartmen ikke orienterer mig om status og først handler efter min henvendelse.
Jeg bestilte blandet tøj for ca. 2.000 for et par uger siden. Tøjet ankom tre dage efter og levede helt op til forventningerne og de billeder, der fremgik på hjememsiden. Jeg måtte dog returnere en enkelt vare, da jeg fortrød købet. Dette gik let og smertefrit. Smartmen havde medsendt en returlabel, som jeg blot satte på kassen igen og sendte den tilbage. To dage efter stod pengene på min konto igen. Smartmen er et fremragende eksempel på et super site, effektiv levering, fleksibilitet og god kundeservice. Jeg kan VARMT anbefale andre at handle hos dem.
Fejlfrit - hurtig levering. Ikke noget at sætte en finger på.
Lækkert med fri fragt
Fed shop, fede produkter, fik det hurtigt og alt ok.
Synes hjemmesiden er meget kringlet fordi der er såange varer,
Blev helt forvirret omkring det!
Men kan anbefales og handler der igen!
god stil, at man kan returnere varerne uden videre.
Hvor de fleste andre onlineshop afsender varen indenfor 24 timer, var smartmen.dk hele to dage om det(Bestilt 13-5 afsendt -Track'n'trace 15-5)
Ellers har jeg ikke noget at sige om dem. De leverer det som man ser på billederne
Ja så har man vel købt så meget tøj i de forskellige butikker, at men godt kender sin størrelse. Der kan være penge at sparre og det er hurtig forsendelse og hjemme siden fungere bare.
God hjemmeside, der er nem at finde rundt på. Hurtig levering og super service.
Rettidigt og som bestilt. Ingen problemer.
Min kæreste og jeg bestilte lidt tøj (jeans til kæresten og shorts og skjorte til mig selv), og det tog ca. en måned fra bestilling til levering (april 2012). Da skjorten var i restorder blev det hele lidt forsinket, det er jo hvad der sker. Men vi skulle selv rykke Smartguy/-girl to gange (én gang hver) før der skete noget med leveringen. At vente 4 uger på et par ting som overstående er for lang tid. Smartguy undskyldte med at de havde "travlt" og at de ikke kunne få fat på leverandøren, er ringe trøst. Incitamentet for at købe online er for os at vi ikke lige havde tid til at smutte ud og shoppe grundet forskellige arrangementer. Så to uger vil jeg sige er mit maks. ellers ville jeg hellere være fri. Tøjet passede dog fint så plus til deres størrelses guide:)
Bestilte et par støvler. Fik varen indenfor den lovede leveringsfrist, så bedre kan det vel ikke blive !.
Tøjet var helt i orden, og blev leveret hurtigt
Oplever lidt lang leveringstid på byttevare ellers er der kun positive ting at sige. Det er gennemført Fra start til slut
jeg har nu handlet flere gange og har været meget tilfreds hvergang,kan side hjemme og finde det rigtige tøj eller sko, til den rigtige pris.Hurtig levering og ingen fejlleveringer.
Jeg kan kun anbefalet på det varmeste.
Hjemmesiden er let at bruge og jeg kan altid finde tøjet i de størrelse jeg skal bruge.
Alt blev overholdt og jeg er vældig tilfreds med min vare!
Bestilte 6 skjorter som ankom rettidig.
Alt i alt en god oplevelse. Det eneste der trækker ned er beskrivelsen af skjorterne på nettet. Nogle stod som body cut, mens andre skjorter ikke havde denne beskrivelse. Dette til trods for at de alle var af den slags type.
For os der bor i provinsen, er det en rigtig god måde at handle mærkevarer på.
Overskuelig hjemmeside, mange produkter at vælge imellem samt hurtig og gratis levering.
Super flot hjemmeside. Næsten for fristende. I løbet af 14 dage har vi nu fået leveret 3 dejlige pakker. Man må simpelt hen ind kigge igen - og finder noget nyt og spændende hver gang.
Hurtig levering uden problemer.
Dette er den bedste oplevelse i forbindelse med nethandel vi endnu har haft.
PRØV DET !
Det er en super shop at handele ved, hurtig levering, god service, og
gode priser.
Jeg har kun de bedste ord tilovers for denne virksomhed, som holdt hvad de lovede. Jeg havde et spørgsmål, da jeg lagde ordren, og det blev besvaret ved at de leverede varen i den helt rigtige størrelse.
Har handlet der et par gange og kan kun sige god for dem. Kanon priser og hurtig levering.
Meget tilfreds med udvalg og kvalitet, nem og sikker handel hver gang.
God hjemmeside og hurtig levering
Nu har jeg handler flere gang på Smartguy.dk, Det fungere bare upåklageligt, fået varen max 2 dage efter jeg har betalt, Flere gang dagen efter. Har prøvet en gang at sende en vare retur 2 dage efter stod pengende på min konto igen.
Virker på mig som yderst professionel virksomhed.
Jeg har handlet flere gange med Smart Men og de har til fulde opfyldt mine forventninger.
kortere kan det ikke siges. har aldrig haft problemer med hverken kvalitet eller levering. Heller ikke denne gang.
Hurtig levering og varerne er i god kvalitet samt super service ved returnering.