[REPLY]
Det gik så hurtigt som lovet, og til en god pris
SmartSport havde som nogle af de sidste jeg kunne finde den model løbesko jeg bruger. Beskrivelsen og titlen på hjemmesiden var dog ikke helt korrekt og beskrev en ikke-eksisterende model. Sammenholdt med billedet satte jeg mig dog for at satse på at det var "min" model. Og det var det ganske rigtigt!
Der gik ganske 2 dage fra køb til jeg modtog pakken med posten. Kun én konkurrent på løbeudstyr har en bedre service i DK. Resten bruger som regel en lille uge.
Det er første men ikke sidste gang jeg handler via smartsport. Det var billigt og hurtigt, og det hele er meget tillidsværdigt.
Det er rigtig nemt at bruge og de leverer til den lo see tid. Er der noget der skal returneres fordi det evt ikke passer er der også returseddel med, den har jeg dog aldrig brug og har handlet der flere gange nu.
Hurtig behandling af bestilling og varer tilsendt med det samme!
Ja, der er ikke noget at sætte en finger på..
Det kommer hurtigt, og siden er nem og enkel..
Jeg fik mine varer meget hurtigt og de var pakket fint ind. Der udover sparerede jeg en del penge på mine varer.
Jeg har kun roser! Bestilte sent mandag aften, og pakke-posten kom onsdag middag. Alt i kassen var som det skulle være. Det er ikke sidste gang jeg handler her
Jeg er førstegangskøber. Valgte at købe her da varen jeg ville have var væsentlig billigere her. Det er oplagt at jeg næste gang vil kigge forbi for en gentagelse.
Super hurtig ekspedition og levering. Kan kun anbefales. Det tæller absolut også, at det er fragtfrit at handle med Smartsport :-)
Vi fik leveret tøjet kun 3 dage efter, at det var bestilt. Alt svarede til forventningerne!
Charlotte
Købt børne brøndby sæt 1 uge før fødselsdag. Han nået at få det i gave pga. hurtig ekspedition samt god pris for kvalitetstøj.
Tak ;-)
Nem og overskuelig hjemmeside.
Nem bestilling.
Portofri ved afhentning i GLSshop.
Varen var 30 % billigere end andre steder.
Bestilte en søndag aften.
Hentede varen tirsdag i GLSshoppen
Tjekker bestemt dette site ved køb af sportsudstyr igen
De leverer til den tid de lover. De har mange gode produkter til rimelige penge, jeg kunne ikke finde de løbesko jeg bestilte billigere ander steder i Danmark.
Jeg er meget tilfreds med min handel hos smartsport, god pris, hurtig levering og den medfølgende returmærkat er en rigtig god detalje.
Ingen klager, alt hvad de lovede på hjemmesiden blev overholdt, så helt klart et sted jeg vil handle igen.
Der var lidt problemer med hvor på hjemmesiden man skulle indløse de værdibeviser som jeg havde fået, da den manual der fulgte med, ikke svarede til det der stod på hjemmesiden, men efter 3-4 opkald, lykkedes det da endelig, da deres telefoner faldt ud, og der var meget dårlig forbindelse, hver gang jeg lige var nået til, hvad problemet var, og så måtte starte forfra i ventekø... Men fik så fat i en, hvor linien holdt, jeg fik fortalt hvad der var galt, og han gik tydeligt igennem, og fik en god hjælp... ;o)
Bestilte så 3 ting på 3 forskellige ordrer fordi jeg havde fået nogle værdibeviser der kun kunne bruges på hver sin ordre, men modtog kun de 2 af dem, og ventede så et par dage for at se om ikke den sidste ting kom, men intet skete.
Ringede så for at høre, og fik af vide, at de sendte en mail, da det så ud som om varen ikke var afsendt fra dem af, ventede så igen 2 dage, men modtog intet.
Ringede så igen, og fik af vide, at de ikke havde den på lager, men at der så nok ville gå ca 8 dage, hvilket man jo godt kunne have informeret om noget før, da de jo må vide om de har varen hjemme eller ej???
Så nu venter jeg bare og ser hvad der sker :o))
Smartsport pisiassaatai assut ujarleruminarput, www.pisisa.gl ajorami ujarlerluni amigarnermik...
smartsport er rigtigt godt webside, www.pisisa.gl der har jeg ellers søge kunne ikke finde de jegh mangler
Nem bestilling og levering inden for 3 dage. Super
Let bestilling, rimelige priser, levering som lovet . Jeg kunne ikke ønske bedre service :-)
Jeg vil helt sikkert anbefale smartsport til alle!
Internetbutikken lever op til navnet, det er smart. Meget ukompliceret og hurtigt. Dejligt med så mange betalingsmåder og afhentnings systemet, så man ikke skal tænke på om man er hjemme eller ej når pakken kommer. Fuld tilfredshed!
Det var rigtig nemt at bestille via hjemmesiden og trods helligdagblev ordren leveret allerede efter 3 dage. super effektiv!!!
Denne hjemmeside er en ganske udemærket hjemmeside. Der er ingen prombler, og den indholder rimelige priser.
Det siger jeg dig - skal du have nye løbe-/kondisko så er det hos Smartsport. Nem bestilling og hurtig levering. Sådan skal det bare være.
To par sko (voksen og barn) bestilt og leveret uden problemer til tiden og aftalt pris. Anden gang hos smartsport, samme gode oplevelse.