We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Spartoo anmeldelser

Spartoo Logo
Kunderne om Spartoo : »Glad for jeg fandt Spartoo« »Rebook EasyTone« »Hurtig levering - Varen som beskrevet« 499
Godt
8.6 af 10

499 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (499)

langsommelig levering!!

i forhold til andre netbutikker en meget langsommelig levering. Ydermere ringe service at pakken skal afhentes og ikke bringes.

Udvalgt anmeldelse om Spartoo

Glad for jeg fandt Spartoo

Jeg købte 2 par sko hos Spartoo - det ene par er nogle dyre stilletter men bare så flotte og de andre var hverdags sandaler men anderledes end man normalt ser andre steder.
Jeg var utrolig spændt da jeg gik og ventede på at de kom, for det var første gang jeg handlede på Spartoo men også om de var pengene værd, da jeg gav ca 1700 for begge par incl. alt. Men hold da op hvor blev jeg glædeligt overrasket - de er super flotte begge sko. Og så er de behagelige at gå i - alt i alt er det bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Spartoo - og selvom det er mange penge for 2 par sko - er det bestemt pengene værd - både kvalitet angår men også behageligheden i at gå i dem.

Rebook EasyTone

Superlækre sko, str. passer. Hurtig levering. Alt er bare i top.
Handler gerne igen

• Lars
  • 3 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Bestilte str. 43, modtog str. 45......

Handlede for første gang på Spartoo - bestilte et par Geox sko i str. 43, men modtog str. 45.

Jeg bestilte varen den 6. maj og modtog den forkerte vare 9 dage senere den 15. maj - OK, men lige i overkanten ekspeditions- og forsendelsestid.

Det gør selvfølgelig ikke oplevelsen bedre, at de sko jeg endelig modtog var forkert størrelse. Dog må jeg sige, at Kundeservice gjorde sit bedste for at rette fejlen, og sendte straks et nyt par i korrekt størrelse, selvom de endnu ikke havde modtaget returvaren fra mig.

Jeg er tilfreds med de sko jeg nu har modtaget.

Hurtig levering - Varen som beskrevet

Det er ikke noget problem at købe gennem Spartoo, hvis du ved det er den vare du vil have. har handlet flere gange uden problemer

• Lene
  • Verificeret køber

lidt sløv start men hurtig afslutning

Det gik lidt tid med forsendelsen, og afsendelse mailen kom ikke, men tilgengæld var der hurtig betjening da jeg var nød til at returnere pga størrelsen

• majken
  • 3 Anmeldelser

:) :) :)

Skoene skulle ikke retur, men savner en vedlagt returseddel som standard ellers alt fint.

All in order :)

I had no issues with my purchase, it was easy, the package came in time, all in all - satisfactory experience.

• Lotte
  • Verificeret køber

Bestilte tirsdag, - kom onsdag!

Bestilte sko tirsdag formiddag, skulle bruge et af parrene til gave dagen efter, og valgte derfor at betale 130 kr for levering med UPS ekspres. Pakken kom dagen efter som aftalt. Meget imponerende, -og stor glæde hos fødselaren for sine fede New Balance sneakers!! Har allerede anbefalet til andre, og ville ikke tøve med at købe sko via Spartoo igen :-)

• Ann
  • 1 Anmeldelse

SUPER.....

Helt igennem en god oplevelse.

• Lise

They know what to do

Super og uden dikkedarer

• ulla
  • 4 Anmeldelser

Alt fungerede upåklageligt

Alt fungerede upåklageligt

ANBEFALES

Spartoo kan kun anbefales. vi bestilte, fik bekræftelse, besked om at pakken var afsendt.
Lettere kan det ikke gøres!

Spartoo

Fik hurtigt svar på en henvendelse.

Det var lidt træs at skulle hente pakken på postkontoret når jeg er med i Post Danmarks modtagerflex.
Hvordan mon det kunne være at den ikke bare blev sat det aftalte sted?

Alt fungerer

Bestilt over nettet, varen kom hurtigt og uden problemer

Den er god

Det gik meget hurtig til at ordne bestilling men selve pakkens rejse har teget alt for lang tid :-(

Meget tilfreds

Hurtig levering og produktet levede helt op til forventningerne. Den sidste stjerne mangler kun fordi jeg måtte vente 15-20 min på at komme igennem ved telefonisk henvendelse.

Super

Venlig og hurtig behandling af bestilling. Meget hurtig og billig levering, når man tænker på at varen sendes fra lageret i Frankrig.

Spartoo

En nem måde at handle på.

Jeg har kun positivt at sige om Spartoo. Alt er gået som lovet og efter planen. Jeg vil helt sikkert handle der igen.

• amanda

troværdig e-handel

Udmærket alt i alt. Savner dog at sitet udtaler sig om skoenes bredde (smal/normal/bred). Det gør andre e-sko shops- og det er en vigtig detalje når man nu ikke kan prøve skoen!

Spartoo

Fint service men lang leverings tid

Kunne se pengene var trukket fra kontoen men hørte ikke noget om levering før 3 dage senere.

Spartoo

Hurtig respons og god service

Jeg bestilte et par Converse sko til min søn, som desværre havde en defekt. Jeg fik lynhurtig respons på min reklamation - og et par nye fejlfrie sko.

• anders
  • 4 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Har fået en fin behandling.

Vi gerne anbefale spartoo til mine venner og bekendte.

Kanon

Det er bare helt perfekt

Fri fragt, God kundeservice

Jeg er fuldt ud tilfreds. Jeg skulle sende sko retur fordi jeg havde bestilt forkert størrelse. Jeg skrev til kundeservice og fik straks mål i CM på størrelsen under.

Da jeg sendte skoene tilbage blev jeg overrasket over at det var gratis.

Jeg handler gerne her igen.

Fin og hurtig betjening

Fik et par sko der ikke passede i str. Ingen problemer med at sende dem retur og få et par der passede. Fint.

Udmærket service

God information om bestilling og levering, men leveringstiden er for lang

Spartoo

hurtig ekspediton og god information.

Hurtig ekspedition, og en god og præcis information om ekspeditionens forløb.

Spartoo

Fine sko i lange baner..

Jeg har handlet en gang hos Spartoo, og det gik ikke helt
uden problemer, da den første forsendelse gik tabt i posten, men så sendte de et par nye sko, som de lovede.;D

alt i alt - ganske fint

varene lever helt op til, hvad der kan forventes....de er embaleret fint....og hele processen "holdes i snor " af oplysende mails. MEN små 14 dage er lidt for længe at vente på de ønskede sko....

God pris

God pris, stort udvalg alle størrelser på lager. Kan absolut anbefales.

Spartoo

Godt udvalg, rimelige priser og rimelig hurtig levering.

Godt udvalg, rimelige priser og rimelig hurtig levering.

Meget tilfreds

God info om levering, god pris, gratis retur porto, det havde jeg dog ikke brug for.

super duper

Rigtig godt tilfreds med Spartoo's måde at købe på.

• Eliza

God oplevelser

En hurtig og ansvarlig lavering, sød og ikke mindst ansvarlig kundeservice. Jeg er meget tilfreds.

• A
  • 1 Anmeldelse

Super hjemmeside

Rigtig god hjemmeside. Bestillingen var hurtigt fremme!

Fint

Udvalg og levering perfekt

Stort udvalg

Stort udvalg til billige penge

rigtig god side

Meget god side, men varen skal gerne sendes lidt hurtigere.

Fulgt til dørs!

Jeg er så glad for at handle hos jer. Varerne lever helt op til mine forventninger. Derudover får jeg hele tiden en update på hvad der sker med min pakke, og hvor langt den er nået. Når min pakke er landet på mit nærmeste posthus, får jeg igen en mail, hvor der står hvad tid pakken er landet, og adressen på posthuset hvor jeg kan hente pakken. Der er ingen slinger, jeg bliver orienteret helt indtil pakken er fuldt til dørs. Perfekt!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk