[REPLY]
Hjælper mig til at skabe overblik - både over forbrug og kommende udgifter. Super nemt at bruge!
Uundværligt til styring og budgetlægning af privatøkonomien. Og så tager det kun 2 minutter hver måned at holde opdateret.
En god måde til at få et hurtigt overblik over økonomien uden at skulle tælle hele tiden. Godt budgetfunktion - mangler bare lige til at app´en også havde den med.
Har ledt i årevis efter et dansk, online privat budget program. Og så overgår den helt mine forventninger i funktionalitet og usability. Dejligt at se udviklere lave så gennemført godt produkt. Kudos
Mangler bare automatisk import af poster fra banken, for at være helt i top.
Spiir er en super sleek web application med en masse gode features.
Det er blevet meget lettere at holde styr på økonomien, og Spiir er det til dato bedste økonomiprogram på markedet.
Det er måske ikke det mest avancerede, men i modsætning til andre er det enklere at bruge, og fremfor alt bedre integreret med banker.
Slutteligt er Spiir teamet meget lydhør for nye ideer.
Spiir giver en fremragende mulighed for at få overblik over privatøkonomien og se, hvor man evt. kan svinge sparekniven.
Spiir kan selv kategorisere overraskende mange af ens poster, og resten er nemme selv at sætte i kategori. Man kan også dele beløb op, hvis man f.eks har købt både tøj og mad i Bilka.
Kan godt lide, at man kan sammenligne sig med andre familier på omtrent samme størrelse.
Spiir er helt uundværlig. Vi bruger den retrospektivt til at holde øje med hvad pengene går til. Dog var det lidt skræmmende første gang vi fik det fulde overblik over hvad vi brugte penge på :) Men når man først kender sit forbrug kan man også bedre prioritere fremtidige udgifter.
Godt at kunne tage en kontoudskrift og få den automatisk sorteret til nogle grafer der giver indblik i ens forbrug og indtægter. Kan klart anbefales.
Giver godt overblik over økonomien og er meget nemt at bruge
Jeg er tilfældigvis typen som gemmer posteringer fra første gang man kunne eksportere dem fra sin webbank og har kørt forskellige former for årsregnskaber i regnark i mange år.
Det mest fantastiske ved Spiir er brugervenligheden, det er nemt, det er effektivt og giver et rigtig godt overblik.
Spiir giver et fantastisk nemt overblik. Ikke alle poster bliver kategoriseret rigtigt første gang og man mangler måske enkelte punkter, men det er ingenting i forhold til det skræmmende overblik over familiens økonomi det giver.
Absolut en anbefaling værd.
Vil du have styr på din økonomi, så er Spiir helt fantastisk.
Du får nemt og hurtigt et overblik over, hvad du har brug dine penge på, og hvordan du holder budgettet.
Jeg kan kun varmt anbefale systemet.
Hvor er det dog dejligt, at blive så positivt overrasket. Det er så sjældent det sker efterhånden.
Super nemt at gå til, nemt at bruge og så giver det et flot og overskueligt overblik.
Leder stadig efter en hage, men har ikke fundet den endnu.
- - og så gratis!
Det er lige i skabet. Tak.
Jeg har aldrig før formået at lægge budget og holde styr på økonomien i længere tid ad gangen. Det er jeg ved at kunne nu, på grund af Spiir! Og det bedste er, at det er lige til at springe ud i. Jeg satte mig næsten ikke ind i det, da jeg begyndte at bruge programmet. Det er nemt at begynde med lidt og derefter at lære flere funktioner løbende, efterhånden som man bygger videre på arbejdet, når man har lidt ekstra tid til netbank. Spiir fungerer virkelig godt og udvikler sig hele tiden til det bedre. Med hensyn til support, har jeg de to gange, jeg havde spørgsmål fået hurtige og fyldestgørende svar.
Hvis man skal have et godt overblik over sin økonomi, så er Spiir virkelig en god måde at gøre det på. Og så er det tilmed gratis! Det eneste vi mangler er en netbank, der integrerer direkte med Spiir. Eller hvad nu hvis Spiir bare lavede en egen bank? En visionær flok mennesker, som dem der står bag dette foretagende, kunne sikkert drive en god online-bank.
Og så svarer deres support mandag aften kl. 22. Det giver kundetilfredshed.
Jeg er relativ ny bruger af Spiir.dk og jeg må nok indrømme, at jeg blev positivt overrasket.
I starten var jeg en smule skeptisk over hvilke informationer de samlede samme om mig, om de mon gemte mine kontonumre, krævede login via nemid og jeg kunne blive ved. Det viser sig, at man skal eksportere en csv fil fra sin netbank, hvilket kun indeholder tal og bogstaver. Dato, dankort-nota/tekst, beløb og saldo. Ingen navne, cpr-numre, fødselsdato, telefonnumre eller andet personligt.
Efterfølgende lossede jeg et års data ind i systemet, hvor de første 95% hurtigt blev kategoriseret - og resten skulle klares manuelt, samt enkelte tweaks hist og her.
Resultatet er imponerende. Hurtigt overblik, forbrug, forbrugsloft, grafer og alt mulig lækkert, som det kræver en del opsætning og Excel kodning, hvis det skulle fungere der.
Jeg er overbevist om, at jeg slipper for at rode med den tarvelig netbank og Excel kombination fremover - og ser frem til hvad Spiir ellers har at byde på.
Fik jeg sagt det koster gratis?
Bravo!
Hold da kæft mand hvor er det smart :-) og venlig support, selvom det ikke koster en bjælle. Håber de finder en indtægtskilde og blir stenrige
Spiir er imponerende godt skruet sammen. Det har altid undret mig hvorfor bankerne var så fokuserede på at få budgetter. Det er jo kun hvad folk tror og mener de bruger. Et regnskab som i Spiir, er hvad folk rent faktisk bruger.
At man kan uploade og systemet så gør konteringen, er intet mindre end genialt. I løbet af 1,5 time havde jeg lavet min families regnskab for et helt år. Det var inklusiv kategorisering af de under 20% af posterne som Spiir ikke havde kategoriseret i forvejen.
Tak, for at I har givet mig overblik over min økonomi på en fantastisk nem måde.
Rune Mai fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har brugt spiir lige siden det kom frem og har været super glad for at slippe af med mit excel ark.
Nu bruger jeg blot få minutter ca. en gang om måneden og så har jeg styr på økonomien.
I foråret købte vi nyt hus og her var spiir også en stor hjælp til at overbevise banken om at det var en økonomisk forsvarlig handel.
Med den seneste store opdatering hvor der er kommet budget på spiir er det blevet endnu nemmere at spotte usædvanlige udsving i regnskabet.
Og lige nu sidder jeg og glæder mig til den nye gennemsnits funktion, hvor jeg kan sammenligne min økonomi med andre som har lignende omstændigheder. Sejt...
Rune Mai fandt anmeldelsen nyttig
Spiir er et fantastisk produkt, som virkelig skaber overblik over din økonomi og dit forbrug. Samtidig har virksomheden en visionær og etisk profil. Fokus på gennemsigtighed og uafhængighed af bankinteresser, hvilket i sig selv er nok til at man burde bruge spiir i stedet for bankernes egne budgetprogrammer. At produktet så også er 1000 gange bedre er jo kun godt. Vi venter alle sammen på at de danske banker åbner op for fuld integration mellem spiir og netbank, så vi kan få automatisk opdatering af spiir. Der er ingen tekniske udfordringer i dette, så vi må derfor konkludere, at grunden til at det ikke er sket endnu, må være at bankerne er bange for hvad deres kunder ville gøre, hvis de alle sad med fuldt spiir-overblik over deres økonomi i dagligdagen.
Rune Mai og Thomas Jespersen fandt anmeldelsen nyttig
Det er så godt til at se hvad man bruger penge på, virkelig en øjenåbner! Let at se hvor man kan spare, og den nye budget funktion er så god. Let og overskuelig, gør det pludselig sjovt at lave budget og kigge på økonomi :)
Rune Mai fandt anmeldelsen nyttig
Her er et glimrende værktøj til at give dig et overblik over hvad du rent faktisk bruger dine penge til. Der er garanteret nogle overraskelser. Her er nogle af vores:
* Ups - vi har 3 abonnementer til Amnesty. Amnesty er godt, men ..
* Så meget take away ??
* Familien bruger frisør for (4 cifret tal) om måneden???!!?
* Ok, vi skal ha ryddet op i tv abonnementerne
.. og mange flere.
vh.
Jesper
Cristian Andrei, Rune Mai og Thomas Jespersen fandt anmeldelsen nyttig
Sådan en hjemmeside fortjener 5 stjerner. Mest intelligente finans og budget værktøj nogensinde. Sådan skal være alle web-tjenester i Danmark og hele verden. Håber at Spiir laver endnu mere fede ting som hjælper alle med deres økonomi.
Det lykkes Spiir at gøre privatøkonomien relativ overskuelig med en meget lille arbejdsindsats. Man får ikke alt, og man kan ikke skræddersy så meget, som nogle gerne vil, men til gengæld er det let at bruge og overskueligt at se på.
Nok det mest tidsbesparende værktøj jeg har fundet. Var ved at gå død i selv at lave exel ark og forsøge at lave et budget.
Men nu kan jeg hurtigt se hvor fanden vores penge forsvinder hen.
Det er svært at sige noget dårligt om spiir. Det virker som det skal. Men mere vil have mere, og der er stadig mange ting man også vil have det kunne gøre som ville give endnu mere indsigt i ens privatøkonomi. Jeg er dog nok også en såkaldt ”superbruger” som har (og havde, før jeg brugte spiir) fuldstændig styr på min økonomi, så derfor er mine forventninger nok meget høje..
Det eneste irritationsmoment med Spiir er egentlig at man skal importere sine data fra sin netbank manuelt. Min hustru og jeg har tilsammen 6 konti (boliglån, billån, 2 x forbrug, budgetkonto og en madkonto), hvilket gør det lidt træls at skulle gøre en gang eller to om måneden (vi har Danske Bank). Det koster en stjerne!
Men Spiir virker, og virker godt. Det er overskueligt lavet, med intuitive grafer og opdelinger som for de fleste vil give den en større indsigt i deres privatøkonomi. Og det er svært at argumentere med gratis.
Jeg vil, og har, anbefalet det til alle der har spugt mig til råds om at få et større overblik over deres privatøkonomi.
Thomas Jespersen fandt anmeldelsen nyttig
Som studerende har jeg sparet mange penge på denne hjemmeside.
Rune Mai fandt anmeldelsen nyttig
Spiir er en perfekt hjælp til at få overblik over sine udgifter.
Vi kender alle, at vi ikke kan gøre rede for hvor søren pengene er blevet af når måneden er gået. Spiir giver svaret, og det første skridt mod at spare/tjene er taget. Samtidig er det nemt - og det virker!
Jeg bruger selv Spiir, som giver mig et godt overblik over min økonomi. Faktisk er jeg blevet mere bevidst om, hvad jeg bruger mine penge til, og den bevidsthed gør selvfølgelig, at jeg sparer penge på nogle poster.
Så hvis du har brug for overblik og et budget, vil jeg gerne anbefale Spiir.
efter gennem flere omgange at have prøvet at få min bank (Nordea) til at lave en overskuelig måde at se mit forbrug på min netbank faldt jeg over Spiir.
Supernemt at bruge og giver et rigtigt godt overblik over hvad man bruger sine penge på.
Håber at bankerne vil gøre det til en del af netbank så man slipper for at overføre posteringer selv
Hvis alle danskere brugte spiir ville Luksusfælden ikke eksistere længere ;-)
... endelig lidt styr på alle udgifter. Jeg elsker jer... og ser frem til flere funktioner. Men en udmærket start. Jeres løsninger gør at jeg igen tænker på at forlade Nordea, da udsigterne for at der sker noget med deres netbank virker mikroskopiske.
I er så dygtige... fortsæt det gode arbejde.
/en Fan
Spiir virker hele vejen rundt. Det er helt simpelt at bruge, giver et savnet og godt overblik over min økonomi, der gør det nemmere for at bruge mine penge klogt. Desuden er det lækkert udført i design og sprog.
Jeg stemmer for Spiir som netbank :)