We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Spotify anmeldelser

Spotify Logo
Kunderne om Spotify : »Meget besværligt at betale hos Spotify« »Plads til forbedringer« »Spotify premium til "0 kr" lukker ikke af sig selv« 15
Middel
6.3 af 10

15 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (15)

Super god musik tjeneste

Syntes det fungerer godt, der er masser af god musik og det er nemt at betale, jeg benytter PayPal til at betale med. Kan godt lide at man også kan bruge tjenesten i offline mode, det er lækkert når man er på farten med sin mobiltelefon eller tablet.

Udvalgt anmeldelse om Spotify

• SMF
  • Kolding, DK
  • 7 Anmeldelser

Plads til forbedringer

Grundlæggende en god tjeneste men der er et par huller især når man betaler 99 kr./md.

Der mangler en del kunstnere i deres samling bl.a. AC/DC, Adele, Beatles, Metallica, Led Zeppelin, Pink Floyd, Red Hot Chili Peppers m.fl. Det er ret alvorligt!

Lydkvaliteten er ikke ret god på visse musiknumre selv på Premium (320 kbit) når man sammenligner med CD. Ærgeligt når man har Sonos og vil bruge Spotify til stereoanlæget i stuen at det lyder halvdårligt og fladt.
Jeg håber det ændres til tabsfri komprimering som FLAC i fremtiden.

Dårlig søgning på kunstere som fx. D-A-D og TV-2. Det er til dels blevet rettet.

Spotify

Meget besværligt at betale hos Spotify

Det tog mig over en halv time at kunne opgradere til Unlimited pakken, pga flere fejl i deres hjemmeside.

Først stødte jeg på en hvad der viste sig at være en kendt fejl, hvilket gør at facebook credentialsne (som DE kræver at man bruger) ikke kan modtages af Spotify siden. Dette gør at man får en dum "forkert password" fejl, selvom at man har trykket det rigtige password.

Det er jo mildest talt pinligt, at den fejl er rapporteret flere måneder forinden, og stadigvæk ikke rettet!

Endvidere skulle jeg rende på endnu et problem, før at deres hjemmeside opdagede at jeg havde indtastet mine dankort info, således at jeg kunne bestille ovennævnte pakke.

Så ikke nok med at jeg gav tilsagn om at de måtte 49 kr pr mdr. af mig indtil jeg stopper abbonnementet - så skulle jeg også spilde 45 af minutter af min tid denne morgen.

Stram op Spotify, det er pinligt!

Spotify premium til "0 kr" lukker ikke af sig selv

Jeg har nu som fattig student givet 200 kr. i aboonoment til spotift premium efter at have tilmeldt mig deres såkaldt "gratis" abonnoment. Selvfølgelig har spotify IKKE gjordt noget for at gøre mig opmærksom på at mit premium var en tjeneste der skulle betales for, efter den måned, og at jeg automatisk oprettede et fast abonnoment og ikke en såkaldt "prøve".

Nemt og bekvemt

Dette er en super måde at høre musik på! Som nybegynder er det rigtig fint blot at starte ud på laveste niveau, hvor der ikke kræves betaling. 9/10 af de sange, jeg gerne vil høre, er til at få fat på. Uden betaling er der enkelte reklamer undervejs - men i forhold til en ordinær dansk radiokanal er dette ingenting.
Man kan dele sin musik med andre og selv lave sig en playliste.
Helt sikkert værd at prøve!

• James
  • København, DK
  • 1 Anmeldelse

Umuligt at opsige subscription

Super produkt

MEN

Hvis man som undertegnede ikke ønsker den tætte integration med Facebook, så er man nødsaget til at oprette en "fake" Facebook profil.

Dette forsøgte jeg så, hvorved jeg følgelig var nødsaget til at opsige min oprindelige Spotify account på min "real" Facebook profil.

Når Spotify kun får én stjerne skyldes det firmaets håbløse procedure, hvor der er noget nær umuligt at opsige produktet igen.

I forbindelse med opsigelsen SKAL man bruge et Spotify password - Facebook passwordet, man almindeligvis logger ind med kan ikke bruges ifm. opsigelsen.

Alle forsøg på at afklare hvad dælen dette specielle Spotify password kunne være - jeg har aldrig oprettet endsige anvendt et unikt Spotify password, da der jo er noget nær Facebook tvang på Spotify (hvorfor man anvender Facebook password).

Forsøg på at få tilsendt det såkaldte Spotify password, som skal anvendes til lukningen af min subscription, er forgæves da jeg aldrig modtager en mail desangående.

Summasummarum:
Jeg kan ganske enkelt ikke lukke min subscription uden at lukke mit Visa/Dankort, hvilket jeg således har været nødsaget til at gøre til stor irritation.

Må indrømme, at jeg har seriøse tvivl om hvorvidt jeg fremover vil anvende Spotify - på trods af, at jeg synes at servicen er aldeles genial. Integrationen med Facebook er for stor - specielt når det afstedkommer tekniske vanskeligheder med at slippe af med produktet igen.

Acceptabelt

Der er masser af musik, men der mangler desværre også en del sange.
Der mangler lidt funktioner, og ting der burde rettes, men det kommer nok.

Perfekt !!!

Jeg har nu prøvet Spotify (gratis versionen) gennem et par måneder og synes at den er særdeles velfungerende. Så jeg har anskaffet mig Premium versionen, for så kan jeg også bruge den på smartphonen og så er lyden meget bedre.

Det er alle pengene vær, også fordi musikerne for en gang skyld får deres honora for at spille for os !!!

Det er genialt, for hvis man laver en playliste på pc'en kan den straks ses i smartphonen. Søgefunktionen er avanceret og det kan tilrådes at læse lidt om den først, her er et eksempel: Brug ordene AND, OR + NOT til at forbedre din søgning, for eksempel: year: 1984 AND artist: Madonna.

En anden genial ting er at Spotify er i forbindelse med facebook, så man kan her igennem spille hinandens playlister. Hvis man imidlertid gerne vil have dem for sig selv, kan det også lade sig gøre.

5 stjerner til Spotify

Ubrugeligt

Desværre er det ikke muligt at bruge spotify udenom Facebook, ikke så vidt jeg kan se og selv med facebook kan jeg ikke logge ind andet end på deres hjemmeside ... ubrugeligt

Bo Nielsen og Casper Salling Nielsen fandt anmeldelsen nyttig

• Erri
  • brenderup, DK
  • 3 Anmeldelser

mega godt virker lidt som youtube bare med musik

free er ok

• hans
  • hans
  • Lille Skensved, DK
  • 23 Anmeldelser

Næsten perfekt

Lækker musik tjeneste, men har en del huller i samlingen , derfor ikke top karakter.

Hurra, endelig til danmark

Så kom spotify endelig til danmark. Og det er jo super nemt at komme igang. Og super billigt. Dejlig side jeg klart anbefaler til andre.

Yeah!!!

Finally kom Spotify til DK. Jeg har haft det via en svensk veninde i et par måneder, det spiller jo max...

Perfekt musik tjeneste

Perfekt musik tjeneste, meget hurtig, og super med 100% interface til Sonos musik system som vi har i hele huset, så alt kan styres fra iPhone, iPad, fjernbetjening, laptop osv. Ligeledes perfekt til fitness, når man har iPhone med, og den kan streamer online som offline. Dog kunne jeg godt ønske en top 50 hit liste via Sonos, så man slipper for at søge dem selv via Sonos (jeg har ikke fundet den endnu), og gerne lidt flere danske cd generelt. Evt. søge på genre, såsom børne musik.

Med sidste opdatering til Sonos system og Spotify (nov 2011), hvor der er hitlister og seneste nyt via Sonos system, nærmer vi os de 5 stjerner.

i den perfekte verden, ville en udbygning med lydbøger på engelsk og dansk til børn og voksen være meget velkommen... Man har vel lov til at drømme :-)

Perfekt

Rigtig god musik streamings tjeneste som er helt gratis (hvis man vil høre lidt reklamer) musik kvaliteten er god og musikken starter hurtigt. Virker også virkeligt godt på mobil (Android)

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk