[REPLY]
Jeg blev henvist til Spoton Marketing igennem en meget tilfreds kontakt,
som anvender deres service og har på ingen måder har fortrudt at jeg lyttede til kontakten og valgte at arbejde sammen med Spoton Marketing.
De har på en periode over 6 måneder skaffet mig flere klienter end jeg selv har kunnet skaffe i det forgående år, og give mig mere tid til at fokusere på klienterne, mens de har håndteret online markedsføringen.
Spoton har hjulpet os med søgemaskineoptimering og webdesign. De har været meget fokuseret omkring deres arbejde og de har en god forståelse af specifikke ønsker fra vores side. Vi er særdeles tilfredse med deres arbejde og man må sige de ved hvad de snakker om - det kan vi ihvertfald se på vores omsætning!
Som et online reklamebureau med fokus på lokale søgninger var spoton et
oplagt valg for os. De fik os hurtigt godt i gang med Google Places og
vi bliver nu fundet på lokale søgninger. De har løbende varetaget
forskellige former af konsulent opgaver for os, hvilket vi altid har
været tilfredse med.
SpotON sørgede for at få vores hjemmeside stablet på benene. Simon var der altid til at besvare vores spørgsmål og vores oplevelse kan kun siges at have været positiv.
Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dem!
Vi sælger kvalitets Covers til MacBook og vores webshop er nøglen i dette koncept. Spoton Marketing har formået på en særdeles kompetent måde at give os den rådgivning og hjælp, som gør at vores hjemmeside nu bliver fundet på Google. Spoton's service er helt i top og de har formået at holde et særdeles fornuftigt prisleje. Jeg vil give mine varmeste anbefalinger til Spoton som er en kompetent og professionel virksomhed.
Vi har arbejdet med Simon og hans team det seneste år. Deres evne til at forstå vores behov, holde sig inden for budgettet og skabe resultater er second to none! Vi kan uden tøven anbefale SpotON Marketing for deres ekspertise indenfor online markedsføring.
Spot On Marketing har rådgivet os i forbindelse med opsætning af vores nye site, så
det er bliver fundet i søgemaskinerne.