[REPLY]
Jeg har haft en udmærket dialog med indehaveren.
Jeg kan kun give firmaet karakter, da jet kun har haft mine strømper 1 døgn. Til gengæld var det en top-professionel service jeg fik, da jeg ringede til firmaet kl.16.40 -
Strømperne stod som udsolgte I den størrelse jeg skulle bruge, og jeg ringede derfor for at høre om jeg kunne risikere at bestille dem et nummer større. (jeg er nyopereret/hofte og lå netop og læste om produktet) Den venlige herre jeg fik i telefonen fortalte at de netop have fået dem hjem og hvis jeg prøvede at gennemføre bestillingen om 10 minutter, så ville han lægge dem ind på sitet og holde øje med min ordrer og sørge for at den blev afsendt samme dag. Næste formiddag havde jeg mine strømper - det kalder jeg service 👍
Ps. Strømperne er virkelig behagelige og jeg tror de virker efter hensigten
God vejledning, da jeg var i tvivl om den størrelse, som jeg har købt.
God og rar mailkontakt, hurtig besvarelse, kan kun anbefales til andre.
Varerne blev leveret temmelig hurtigt servicen er helt på toppen vil gerne handle her igen :)
Armbåndet var med posten dagen efter.
Alt har fungeret perfekt i handlen.
Jeg har efterfølgende anbefalet armbåndet til 3 andre venner, som i dag også går med det.
Aldrig hørt noget negativt om oplevelserne med armbåndet.
Nem hjemmeside, levering og bestilling helt som forventet.
Det bestilte blev leveret hurtigt og eventuelle spørgsmål både før og efter levering, blev besvaret meget hurtigt.
Købte en COS t-shirt til løb. Vejer intet, sidder godt og holder det den lover. Et rigtig godt køb.
Jeg fik hurtigt overblik over hjemmesiden,og selv om jeg kun skulle købe et armbånd,var der flere gode produkter der fangede min opmærksomhed..
Selve pakken kom virkelig hurtigt efter bestilling.
Har anbefaldet andre at tjekke hjemmesiden ud..
Handlen forløb upåklageligt og varen blev sendt i god emballage.
det firma kan du roligt handle med
Fine produkter,jeg er meget spændt på,jeg fik dem anbefalet af en god ven,der havde genvundet sin balance efter en blodprop
overskuelig web shop - hurtig levering
Jeg fik leveret dagen efter jeg havde bestilt - alt var nemt.
Dejligt med hurtig levering.
Meget fin og hurtig betjening, tilbagemelding på mail, at vare var afsendt og 2 dage, så var den der. Købte strømper, der simpelthen er helt fantastiske til stående arbejde.....
Havde jeg vidst at det gik SÅ hurtigt havde jeg bestilt så jeg havde haft pakken inden jul. Glæden var tilgengæld stor, da min mand fik pakken...... :O)
Ok armbånd - har endnu ikke mærket nogen forandring/effekt, efter ca. 14 dages brug
super hurtig levering, bestilte én dag og varen kom næste dag
Ordre bestilt 22.12 kl. 15 og varen leveret i det nordlige udkantsdanmark dagen efter kl. 14 - super.
Armbånd er først lige taget i brug, så kan kun bedømme levering...
Levering super hurtigt og helt i top.
Jeg modtog de bestilte varer dagen efter. Købet var enkelt og let at gennemføre. Produkterne lever op til forventningen.
kan ikke undvære mine 2 armbånd,næsten ingen smerter i skulderne mere.
Forholdsvis nemt på hjemmesiden og leveringen er absolut i top. Rart at jeg fik en mail på min bestilling samt fornemmelsen af at firmaet satte mig som kunde højt.
Jeg har været meget tilfreds med betjeningen ved bestilling af produkter og det er absolut et sted jeg vil handle igen, når jeg får brug for det. Jeg er meget glad for Yantra slippersne hele familien er begyndt at bruge dem hver dag og efter at have brugt dem dagligt er mine ømme punkter under fødderne masseret væk, super skønt.
Dey var den hurtigeste levering jeg har prøvet på nettet, bestilte kl 11,00 formiddag og fik det leveret kl 15,00 samme dag :). Selve produktet har jeg svært ved at fornemme en forskel med i brug.
Hej Dennis
Under fanen vigtigt på hjemmesiden står der beskrevet hvad der er dokumentation på ( balance, blodgennemstrømning og forbrænding. De andre mulige positive påvirkninger af kroppen er individuelle afhængig af hvor sensitiv de enkelte er.Der kan gå alt imellem minutter og måneder før du mærker eventuelle forandringer og du kan opleve forandringer du slet ikke havde regnet med ( mange oplever eksempelvis mindre lyst til sukker )
Hvis du har båret armbåndet på den ene side en måneds tid og ikke føler den store forskel så prøv at skifte håndled, venstre håndled er mest sensitivt. og du skal naturligvis gå med armbåndet 24/7/365 for maximal udnyttelse af det biokeramiske materiale.
Morten Nyemann
Nu håber jeg det vil hjælpe mig fremover
Jeg har haft kolde fingere i mange år p.g.a. meget brug af luftværktøj. Efter mit køb af Stability armbånd er det næsten væk.
Det er bare dejlig!
Jeg er meget tilfreds, har købt armbåndet og kan mærke, at der sker noget. Har omtalt firmaet for mine venner, da jeg selv synes rigtig godt om det.
Alt er forløbet som forventet, ingen problemer.
Hurtig forsendelse. Hjemmesiden kunne godt give lidt mere info om produktets virkninger frem for kun at linke.
En stor forskel, som er helt fantastisk. Jeg har før snorket som et lokomotiv, men sover nu næsten lydløst.