[REPLY]
1. maj bestilte jeg en cylinder af mærket Athena. Uden yderligere informationer sendte firmaet bare sådan en kineser no-name skod-cylinder. I kassen lå så en seddel om, at Athena'en var udsolgt. Mikael, som ejeren hedder, satser bare på, at kunderne ikke gider bøvle med at sende det tilbage. Og det fik han held af, jeg beholdt den fordi knallerten stod stille og den er mit daglige transportmiddel.
Den 30. juni bestilte jeg så det der hedder et "Eurocilindro Kit " til Maxi, bestående af et Eurocilindro cylindersæt, samt en 15 mm firkantet original Bing karburator, altså kvalitetsprodukter.
Den 2. juli ringede jeg til Mikael fordi jeg intet havde set eller hørt til min ordre. Med munden fuld af mad kunne han grinende fortælle at "det sæt var udsolgt" - uden selvfølgelig at det fremgik af hjemmesiden. Det gør det stadigvæk ikke. Men han ville sende det så det var fremme mandag.
Tirsdag kom der så en pakke, hvor INTET af indholdet svarede til det jeg havde bestilt. Der var et MK cylindersæt, også sådan noget kinerser-lort, samt en endnu værre 15 mm total skod-kopi at en rund Bing karburator.
Jeg er 50 år gammel og nu var jeg fanme gal. Jeg ringede til svindlertampen Mikael. "Jamen det er hvad jeg har" lød hans svar. Jeg sagde, at efter at have handlet med hans underlødige SNYDE-BUTIK to gange kunne jeg konstatere, at han blot sender det, han tilfældigvis har på hylderne, uanset hvad folk bestiller. Det ville han ikke indrømme, trods beviserne.
SÅ man må konkludere: Her er et firme, som er et svindel-firma, styret af en lille psykopat. Jeg kan på det kraftigste anbefale folk IKKE AT HANDLE HER; ALT er bygget på plat og svindel, hjemmesiden lyver, manden lyver endnu mere og kunderne bliver snydt så vandet driver.
Og nej, jeg orker s'gu ikke at bruge tre måneder på at prøve at få pengene retur fra sådan en psykopat. Han har dem sikkert ikke engang.
Firmaet er meldt til Forbrugerstyrelsen og Forbrugerombudsmanden.