We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Stjernefoto anmeldelser

Stjernefoto Logo
Kunderne om Stjernefoto : »Virkelig imødekommende service« »Professionelt ved Stjernefoto« »Ikke sidste gang Stjernefoto har taget billeder af os!« 5
Godt
7.6 af 10

5 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)

Udvalgt anmeldelse om Stjernefoto

Virkelig imødekommende service

Vi har oplevet Lars som en dygtig fotograf, der virkelig har forsøgt at løse opgaven med et billede af hele familien til alles tilfredshed, hvilket kan være en svær opgave med 12 mennesker på et billede!
Ved selve optagelsen gav han sig virkelig god tid og havde intet hastværk. Vi fik desuden mulighed for at få taget flere billeder end aftalt på forhånd.

Da det kom til udvælgelsen af billeder, kom han med flere forslag på vores opfordring og har hele vejen igennem været meget tålmodig og meget imødekommende.

Det endte med et rigtig flot billede! Det er bestemt ikke sidste gang vi har brugt stjernefoto!

Professionelt ved Stjernefoto

Vi har fået taget billeder af vores 3 børn hos Stjernefoto, og har været MEGET tilfredse:)
Proffesionel fotograf som har mange gode og kreative ideer samtidig med, at der blev lyttet til vores ønsker. Vi har følt os velkommen, og følt der var god tid til os:)
At få taget et godt billede af 3 børn, kan nogen gange være en udfordring, men her var fotografen også dygtig :) Vi havde alle, børn som voksne, et par hyggelige timer.
Vi er ikke i tvivl om, at vi vil bruge Stjernefoto igen.

Stjernefoto

Ikke sidste gang Stjernefoto har taget billeder af os!

Min søster og jeg har fået taget et super godt billede ved Stjernefoto. Vi fik en rigtig god og hurtig betjening, da vi var lidt sent ude og vi skulle bruge billedet til en gave til vores forældre. Billede blev lavet på lærred i stedet for et traditonelt med glas og ramme, hvilket vi syntes var en rigtig god ide og gav et godt resultat. Vores forældre blev rigtig glade og syntes det er et virkeligt flot billed!

Super god service

Vi har i vores børnehave fået taget super gode billeder af vores drenge hos Stjernefoto. Både enkelte billeder og et fælles.
Super god kvalitet - der er ikke noget at sætte en finger på.
Vi har også efterfølgende bestilt ekstra kopier.
Denne ekstra bestilling har gjort det muligt for os at vi også kan købe den digitale fil for et symbolsk beløb a 79,-. Der er jo ikke noget der er gratis mere, så jeg syntes ikke det er galt.
Så nu kan vi mulighed for at få lavet vores digitale fotoalbum.

Der er bare positive oplevelser herfra.

Stjernefoto

Ringe foto kvalitet og ulovlige rente opkrævning !!!!

Min datter skulle fotograferes i sin børnehave, et job som åbenbart tilfaldt Stjernefoto. Hun skulle have et fælles billede der kostede 75 kr.

Kvaliteten af billede var under al kritik for en proff. fotograf. Det var meget mørkt og farverne matte.

Nu vel sådan var det. Der var en regning med, som skulles betales, og det glemte vi. Så kom der en rykker på 100 kr (for et beløb på 75,-) og der til var lagt renter på 3,50 kr der dækker over de 20 dage der var gået fra forfald til rykker brevet blev skrevet. Det er 84% i rente (pr år) Loven er klar - morrenten er i skrivende stund på 8,3 %.

Men det er vel klart at hvis man lever et så ringe stykke foto arbejde bliver man nød til at være en gebyrgrip og snyde med rente betaling (godt det kun var rente af 75,- og ikke 300-400 kr som flere af de andre forældre bestilte for)

Regningen (178,50 ) er betalt i dag. Men et er sikkert vi skal aldrig nogen siden have fotos igen var det firma !!!!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk