Udvalgt anmeldelse om Stofstedet
Anette
1. september 2010
Super kvalitet og lynhurtig levering
Jeg skulle bruge et par meter hørstof til en opslagstavle og havde svært ved at finde en butik med denne vare i den ønskede farve. Ved bestillingen skrev jeg, at det hastede. Jeg fik varen dagen efter med posten , det var super service på alle måder. Fra internet bestilling som var enkelt og let, til betaling til levering. Jeg vil absolut handle ved virksomheden igen.
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Britta
fem stjerner
Hurtig levering, der stemmte overens med forventningerne.
Rikke
Perfekt
1½ døgn og så var pakken hos mig.
31. august 2010
Hurtig levering, god pris, høj kvalitet på både vare og ekspedition
Købte gardinstof og neopren
leveret dagen efter med post.
stort udvalg i gardinstof, kunne let finde lige det mønster jeg ville have.
God oplevelse at handle med Stofstedet.dk
Privat kunde
F. Rasmussen
Nyk.Sj
Mette
Utmerket netthandel!
Jeg kjøpte gardinstoff gjennom stofstedet.dk. Deres hjemmeside var lett å finne frem i, og det var enkelt å handle. Jeg ble også positivt overrasket over hurtig levering og ellers god service ved henvendelse. Utmerket!
Christine
Hurtig og fair
Hurtig levering og fair fragtpriser, man betaler kun for den porto som er nødvendig og ikke et eller andet højt fast beløb.
Kasper
Hurtig ekspedition!
Jeg har købt strygemærker. De blev bestilt ved 12 tiden, og jeg modtog dem med posten dagen efter.
Julie
28. august 2010
Meget let og lige til.
Stofstedets webside er meget ligefrem. Man kunne nogle gang ønker sig at stoffets vægt var også en del af beskrivelsen, men for det mest man ved hvad man har i "hånden." Afsendelsen er billigt og hurtigt. Man få en besked at bestillingen er modtaget og at ordren er sendt afsted.
NCA
27. august 2010
God handel. Alt forløbet til fuld tilfredshed. Kun handlet én gang indtil videre, men kunne sagtens finde på det igen, hvis jeg har brug for noget.
26. august 2010
Stofstedet
jeg har købt stof og garn, og kvalitet og levering har overgået alle mine forventningere
Naja
25. august 2010
Meget godt onlineshop sted hvis man syer meget
4 stjerner til Stofstedet for en god service fra bestilling til levering, fra DK til GRL.
Annette
23. august 2010
Super venlig betjening
Jeg har købt garn og stof hos stofstedet og er ovenud tilfreds.
Jeg handler helt sikkert der igen.
sisse
21. august 2010
god betjening hos stofstedet
Mit garn kom få dage efter bestilligen lige som sidste gang... hurtigt nemt og billigt!
Perfekt ekspedition..
Hurtig og effektiv levering, med opdatering på mail om hvor langt man er i ekspeditionen. Stof bestilt til nederdel, - crepet organza og foerstof, - ser fint ud - har endnu ikke syet i det.
Kenneth
Super levering
Købte Velcro med lim - meget hurtig levering - god pris...
Tina
35 point
:-)Super service
Snitmønstre.....super nemt, hurtig og sikker levering. handler helt klart her igen
Lisbeth
Hurtig ekspedition
Man får de bestilte vare fra dag til dag, og de har et særdeles stort udvalg.
19. august 2010
Overskulig hjemmeside, hurtig og præcis levering
Jeg købte et par stofrester, kridtblyanter, og en lynlås. Varene blev leveret til den lovede tid, og de levede og til forventningerne.
Ketty
18. august 2010
Garn levering
Fik mit garn leveret to dage efter det var bestilt - super hurtigt, og ikke mindst lækkert garn.
aaa
17. august 2010
okay
Okay. men de var lidt lang tid under vejs nok fordi det var på samsø - Stofstedet
Bente
17. august 2010
Veldig bra!
Hurtig og raskt ekspedert. Anbefales!
Bente
Karin
14. august 2010
Stofstedet
Jeg er meget glad for , at handle hos stofstedet, da jeg bor på landet og skal ind til byen for, at købe garn, så det er letter og ligeså billig, som at tage bussen til byen og jeg har altid fået det leveret som jeg har bestilt bortset fra sidste gang, hvor en forkert vare blev leveret og jeg så kun fik 4 nøgler istedet for de 5 jeg havde bestilt og jeg fik ikke nogen besked om det, det synes jeg ike er god forretningsmoral og jeg mener også, at den porto jeg har betal nok burde refunderes.
14. august 2010
Enkelt - hurtigt og god service
Stofstedet's hjemmeside er meget let at benytte, og så kom min levering superhurtigt frem. Samtidig modtog jeg også en venlig mail, om at forsendelsen var på vej.
Kan BESTEMT anbefales til andre :-)
Grethe
13. august 2010
hurtig levering
Meget hurtig levering, pakket godt ind og hele bestillingen var med. Jeg vil helt sikkert benytte Stofstedet igen og anbefale det til andre.
12. august 2010
Sikker hver gang!
Dette må blive en sammenfattende anmeldelse, da jeg ofte handler hos "Stofstedet" og endnu aldrig er blevet skuffet.
Har købt både stort og småt af det kæmpe udvalg og oplever ikke forskel i service på om jeg køber en lille pose knapper eller gør større handeler; altid hurtig og venlig besvarelse af evt. forespørgsler, nemt at handle (og et plus, at der angives et "*" , hvis en vare ikke haves på lager i den ønskede mængde),(lyn)hurtig levering, kun tilfredshed herfra.
Joa
35 point
13 Anmeldelser
11. august 2010
super butik
hurtig levering, billige priser, intet at udsætte, anbefales varmt.
Lisbeth
11. august 2010
Stofstedet.dk
Jeg har handlet hos Stofstedet flere gange og primært købt stof - jeg har altid kun fået super service og hurtig levering. Jeg vender helt sikkert tilbage.
jonna
10. august 2010
anmeldelse
jeg har handle 1 gang og det er bestent ikke sidste gang de skal have en 5 stjerner
Malene
10. august 2010
Alt i skønneste orden
Fin pris - fin porto angivelse og rimelig porto, da den er vægt afhængig. Hurtig levering
Katja
God service!
Alt var, som det skulle være. Jeg bestilte på en søndag, så derfor fik jeg naturligvis ikke varen allerede om mandagen, men at der ellers kun skal bruges én dag på at ekspedere ens ordre er jo herligt. Jeg vil med glæde handle hos Stofstedet igen, især også fordi de forsendelsesomkostninger, der bliver lagt oveni, bliver beregnet efter vægt, så man ikke er tvunget til at betale en fast pris, selv når det kun er en lille ting man køber.
9. august 2010
hurtigt overbilk over sortiment, nemt at bestille og betale, varer leveret umiddelbart efter
Silke
Ingen problemer
Der er altid meget hurtig levering og aldrig nogen problemer, mine varmeste anbefalinger!
dorthe
brudetyl
så dejligt at man kan handle på nette elsker og handle på stofstedet lækkert kvalitet
kommer igen mvh Dorthe
Isabella
Altid super hurtig levering
Jeg har bestilt flere gange hos Stofstedet og har altid fået det jeg har bestilt og altid super hurtig levering. Der er et stort udvalg af ALT og der er altid angivet om varen er på lageret i de ønskede mængder.
Anna
5. august 2010
Total yndling-stofsted :-)
Jeg har flere gange bestilt stof hos Stofstedet, og har hver eneste gang oplevet, at uanset tidspunkt på dagen, bestillingen er afsendt fra mig, så modtager jeg altid min pakke dagen efter. Meget flot service. Jeg kigger også forbi butikken, når jeg trænger til inspiration, og betjeningen i butikken er professionel og de ansatte er nemme at snakke med.
Anita
2. august 2010
Stor tilfredshed
Jeg har købt knapper denne gang
og er yderst tilfreds, men syntes at knapperne skulle pakkes i en boblepose. Jeg havde heldigvis bestilt ekstra knapper, og der var kun 1 knap der var knust, jeg tror, det er når postvæsenet stempler at det sker.
Anne
31. juli 2010
Fornøyd
Stofstedet
Flotte stoffer, god og rask respons fra kundeservice. Veldig bra tilbud med frakt til utland for kun kr 100,-, fordi man må betale moms på frakt til Norge.
Tania
30. juli 2010
Super handel
Jeg bestilte garn om eftermiddagen og allerede dagen efter om morgen havde jeg det jeg skulle bruge.
Super hurtig levering. Kan varmt anbefales.
Dorthe
29. juli 2010
Alt i skønneste orden:-)
Stofstedet er blandt mine favorit stofbutikker. Både på nette og IRL...
Det er første gang jeg har bestilt noget på nettet hos jer, for gjorde op med mig selv at det ikke kunne svare sig at køre turen, når jeg kun skulle bruge 2 lynlåse. Og jeg kan nu konstatere at i yder lige så fin service på nettet som i gør i butikken:-)
Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg har købt over nettet hos jer...
28. juli 2010
Fem stjerner
Har købt en brun lynlås på nettet, der blev modtaget den følgende dag. Alt i ekspeditionen fra ordremodtagelse, betaling og bekræftelse forløb aldeles upåklageligt. Fin hjemmeside, mangler dog e-handelscertificering.
pith
26. juli 2010
perfekt
Fem stjerner - Jeg har købt flere gang hos Stofstedet og kan klart anbefale at handle her. Varene kommer altid dage efter og er godt pakket ind. De har et stortudvalg og fornuftige priser.
Ester
25. juli 2010
meget tæt på super
Jeg har købt diverse ruller sytråd, desværre var en af rullerne åben og beskidt på den yderste omgang ellers havde den været til rent 5-stjernet....
Marianne
24. juli 2010
Nemt, hurtigt og effektivt.
Jeg har købt knapper hos " stofstedet ", jeg bestilte og fik varen dagen efter, det var dejligt.
WN
22. juli 2010
:-)
Jeg har bestilt noget fedt stof som jeg ikke har set andre steder .. Det var hurtig i min postkasse . Jeg vil helt klart bestille ved stofstedet igen
Aud
22. juli 2010
Snitmønster og knapper
Veldig oversiktlig hjemmeside, lett å lete seg frem til produkter og bestilling. Overraskende kort leveringstid. Her vil jeg kjøpe ved en senere anledning også
Mette
18. juli 2010
Problemfri handel
stofstedet.dk
Alt gk fint, Varen var god kvalitet, og kom indenfor den lovede td. Jeg har intet negativt at sige.
15. juli 2010
SUPER SERVICE
JEG HAR OFTE BESTILT KNAPPER, HERINDE PÅ STOFSTEDET MED FULD TILFREDSHED.
ÉN ENKELT GANG, LEVEDE LEVERINGEN IKKE OP TIL MIN FORVENTNING, MEN DET BLEV DER HURTIG RÅDET BOD PÅ....
JEG FIK DAGEN EFTER MIN REKLAMATION, EN SENDING NYE FEJLFRI KNAPPER MED POSTEN..
SÅ HER KAN DU TRYGT HANDLE..
15. juli 2010
Lynhurtig levering
Dejlig hurtig levering og varene stemmer overens med billeder, nem og god hjemmeside.
14. juli 2010
Nemt og hurtigt.
Jeg skulle bruge noget pallietstof til en ABBA kjole , fandt en rest meget billigt hos stofstedet.dk.
Som sagt billigt, det kom 2 dage efter ( til Bornholm ) og var rigtig flot.
Majbrit
14. juli 2010
Super nemt at bestille og hurtig levering
Jeg købte hos Stofstedet, garn, strikkepinde og opskrifter og det hele var bare ok og jeg bestilte søndag og varerne var her tirsdag :-)
Brigitta
13. juli 2010
super produkter - super service
Jeg har bestilt nogle fantastiske knapper, som blev leveret hurtigt og levede samtidig op til mine forventninger.
Jeg vil helt klart anbefale " Stofstedet" videre til andre interesserede
merete
13. juli 2010
Rigtig godt tilfreds
Stort og flot udvalg. super hurtig levering. for at komme op på de 5 stjerner ville jeg gerne have lidt mere at vide om metervarerne og endnu bedre billeder så der ingen tvivl var om f.eks farver i et print.
12. juli 2010
fantastisk service
Har købt stof og tilbehør hos stofstedet.dk flere gange og kan kun sige, at jegb som altid er YDERST tilfreds med servicen. Det er let at bestille på hjemmesiden og jeg får ALTID varerne dagen efter - også selvom jeg bestiller lidt op ad dagen. Varene er pakket godt ind, og er endnu aldrig kommet noget til undervejs. Det er klart favoritsted at handle stof og sytilbehør.
Rikke Illum
Helle
12. juli 2010
God service og hurtig levering
Jeg bestilte stof og sytråd over nettet, bestilling blev afgivet den ene eftermiddag og varene var allerede modtaget næste middag med posten. super flot service
Mooi AS
Toppers:)
Har bestilt en del stoff. De har svart til forventningene. Bildet svarer bra til hvordan fargene er og leveringstiden og pris er bra!!!
God service når jeg har ringt med spørsmål:)
Mooi AS, Norge
Joan
Super lækre varer
Lækre metervarer og hurtig levering.
Super shop og gode billeder, så man kan tydeligt kan se struktur farve osv.
9. juli 2010
Første gang jeg handlet hos Stofstedet. Kjøpte stoff og symerker.
Fikk varene veldig raskt så er fornøyd.
Ruth
Super
Jeg fik hurtigt svar på mit spørgsmål og modtog varerne , som jeg bestilte , inden for en rimelig tid herligt
vender helt sikkert tilbage en anden gang
mette
hurtig betjening
strømpe gran
7. juli 2010
Fem stjerne for en rigtig god behandling.
Mine varer kom ca 3 dage efter bestilling. Jeg er fuldt ud tilfreds med den behandling jeg fik fra Stofstedet.dk. Kan kun anbefale siden til andre.
tj
Slangerup, DK
15 point
3 Anmeldelser
Super webshop
God beskrivelse på hjemmesiden og dag til dag levering. Perfekt.
Ann
6. juli 2010
Bra service
Veldig bra betilling / behandling av ordren, og fikk varene fantastisk snart. Er veldig fornøyd.
Kommer til å handler flere ganger
michelle
6. juli 2010
Godt tilfreds
Er tilfreds med mine varer, fik dog ikke det jeg havde bestilt til at starte med, men de var søde at snakke med i tlf. De sendte straks de rigtige vare, og sendte en frankeret kuvert med til mine forkerte varer og overførte strakt mine penge som jeg havde betalt for meget (da jeg havde bestil 6 af én vare, men de kun havde tre da de sidste var solgt i mellemtiden)
Men ellers fuldt ud tilfreds.
Vender hvert fald tilbage :-)
Tove
5. juli 2010
Hej.
Jeg har fået stof fra jer 2 gange. Begge gange har alt været tilfredsstillende. Det er rigtig godt at varerne bliver leveret så hurtig. Jeg er sikker på, at jeg vil handle på stofstedet igen.
God ide at der vises ideer på hjemmesiden.
Forsendelsen var helt ok.
5. juli 2010
Har købt seleclips, der i første omgang ikke var de rigtige. Havde ikke set at de kunne fås i 3 størrelser, så kun de 2 størrelser da jeg åbnede det link jeg fandt da jeg googlede 'seleclips' (derfor kun 4 stjerner istedet for 5). Stofstedet var flinke da jeg ringede og fortalte jeg havde bestilt forkert. Bestilte de rigtige og returnede de forkerte. Hurtig levering.
Livse
2. juli 2010
Super hurtig levering
Alt som bestilt, kom et par dage efter - super!
Nina
2. juli 2010
Superlækkert stof
Superlækre varer og hurtig forsendelse. Jeg vil helt sikkert handle her igen.
Katrine
Super pris og kvalitet
Jeg har købt broderi anglaise stof, ved jer fik jeg det stof, som jeg ønskede og havde meget svært ved at finde andre steder til en god pris og med rigtig hurtig levering, jeg modtog stoffet dagen efter, at jeg havde købt det:-)
Vil helt sikkert handle hos jer igen i fremtiden.
Annika
1. juli 2010
God betjening og hurtig levering!
Jeg fik en super betjening og mine varer blev leveret hurtigt. Jeg havde et spørgsmål omkring stoffet og svaret kom dagen efter på mail. Det man ser på hjemmesiden passer godt med virkeligheden. Jeg vil med sindsro anbefale andre at handle hos Stofstedet.
Tina
Superfin stof og levering
Stofstedet, superfin stof til finpris, super hurtig levering. Varerne levede helt op til udseendet og kvaliteten på billedet. Købte velour og ribstof. Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos stofstedet
Stor tilfredshed.
Har handlet knapper og strikkegarn flere gange.
Jeg har altid været meget tilfreds med varer, leveringstid og service.
Sanne
hurtig levering
Rigtig hurtigt levering, så kan kun anbefale at handle her.
ingrid
30. juni 2010
Ovenud fin betjening !!!!
Købte 12 meter tyl, der kom som det var bestilt.
Meget fin og hurtig ekspedition.
Kan stærkt anbefale til andre, og vil selv vende tilbage.
Utrolig hurtig levering...
Jeg er helt ny kunde hos Stofstedet og har netop modtaget min 2. pakke.
Begge mine pakker er kommet 2 dage efter at jeg sendte bestillingen via deres
hjemmeside......dejligt med så hurtig ekspedition, for når først man har bestilt, vil
man jo gerne have varerne hurtigst muligt. Mange roser herfra - handler meget gerne
igen.
PS: garnet som jeg købte (Bommix Bamboo) er en utrolig dejlig kvalitet - kan varmt anbefales :o)
29. juni 2010
Stofstedet
God og hurtig betjening, godt produkt.
Anny Holtegaard
Hannah
26. juni 2010
100% tilfreds
Er 5 stjerner ikke nok?
allan
25. juni 2010
Hurtigt stof
stof modtaget 1 dag efter bestilling. kunne følge pakken på nettet. flot, hurtig ekspedition
Bille
24. juni 2010
god og hurtig levering
jeg er meget tilfreds der er ikke noget der. Måske er overskueligheden af hjemmesiden ikke helt i top. Men hvis man ved hvad man leder efter går det nok.
solvej
23. juni 2010
5 stjerner til Stofstedet
Har købt stof hos Stofstedet. Ordren blev behandlet utrolig hurtig og effektiv, så 5 stjerner er helt fortjent. Venlig hilsen Solvej.
Kirsten
!Flot behandling
Har købt gardinstof, rynkebånd og tråd..Deres medarbejder var så sød at ringe og rette på min bestilling, til min fordel..alle tiders..Tak Kirsten
super 5 stjernet handelssted
jeg er rigtig glad for at handle her. jeg har en systue og skal derfor tit bruge en eller 2 lynlåse og hurtigt. jeg modtager de bestilte vare dagen efter og der er billig porto som gør at jeg ikke behøver at have et stot varelager, men bare bestiller efter hvornår jeg skal bruge tingene.
alt i alt: super service, hurtig levering, billig porto og rigtig fine varer;-)
Pernille
Stryge mærker
Har købt nogle stryge mærker med bogstaver, de er rigtig fine og leveringen var helt som aftalt.
Helle
21. juni 2010
***** effektivt
leveringen var hurtigt og korrekt. Bedre kan det ikke gøres.
Kvalitetsvarer
Dejlig hurtig levering og betjening stofstedet kunne være en drøm..tak
Gabi
15 point
3 Anmeldelser
15. juni 2010
Nemt, overskueligt og hurtig levering
Hjemmesiden er nem at overskue og fragtpriserne er ok.
Hurtig levering, handler gerne igen.
Vibeke
15. juni 2010
Hurtig ekspedition og levering samt oversigt over antal varer på lager-
Det er supernemt og hurtigt at handle på stofstedet især fordi der på hjemmesiden er en oversigt over hvor meget der er af den enkelte vare på lager, så man skal ikke vente en dag på en email med den oplysning og så ændre sin bestilling!!! Supergodt!!
Hurtig ekspedition med kommunikation i form af email også supergodt.
Alt i alt, Stofstedet har alt det, man som kunde ønsker, i deres ekspedition.
Det eneste jeg kunne ønske mig var nogle lidt mere spændende stoffer. Anbefaler derfor alle at handle hos stofstedet.
maria
12. juni 2010
jeg har købt knapper fra stofstedet.dk og er fuldt ud tilfreds. Bestilte om eftermiddagen og modtog mine knapper dagen efter
Jytte
11. juni 2010
5 STJERNER
jEG KØBTE EN MASSE SØLV, GULD OG KOBBER KNAPPER. DE BLEV LEVERET MEGET HURTIGT, INDPAKNINGEN VAR GOD, JEG KØBER GERNE IGEN HOS STOFSTEDET, DET ER EN FIN HJEMMESIDE SOM JEG HELT SIKKERT SKAL IND OG KIGGE PÅ IGEN.
garnkøb
jeg er helt godt tilfreds. det har kun været garn og opskrifter men det har været helt i top
BRIT
Stoffstedet
Velig godt fornøyd med Stoffstedet. Rask levering og god kvalitet på stoffene.
Annette
MINE BEDSTE ANBEFALINGER
Stofstedet er et godt sted at handle. Jeg har handlet der mange gange, både stof og garn altid en god service og hurtig levering. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos STOFSTEDET.
Marit
9. juni 2010
Strålende fornøyd
Sendte min første bestilling til Stofstedet og det gikk ikke mer enn tre dager før jeg fikk varene i postkassen.Jeg måtte maile litt fram og tilbake før jeg fikk bestilt,men fikk raske og hyggelige svar.
Kommer til å bestille igjen:-)
Frederikke
9. juni 2010
Altid i orden
Jeg køber ofte garn og stof via Stofstedet.dk og kan varmt anbefale det. Hurtig service.
Ulla
stofstedet
var yderst tilfreds med Stofstedet
LO
Lynhurtig forsendelse
Jeg bestilte om eftermiddagen og mine varer kom næste morgen. Stofferne lugtede dog lidt af kælder.
Superb!
Jeg fikk anbefaling om å besøke Stofstedet på internett av en syglad venninne. Utvalget av tekstiler, garn og alt av tilbehør var utrolig godt, samt at det var mange gode tilbud. Det var meget enkelt å navigere på nettsidene, og jeg fikk detaljert bilde av varene jeg ønsket å bestille. Jeg bestilte mine varer mandag formiddag, og onsdag formiddag,48 timer senere, lå pakken i min postkasse. Helt utrolig -når man tenker på at jeg bor i Nord-Norge, ca.70 mil nord for Polarsirkelen.... :)
Jeg ønsker å takke Stofstedet for fantastisk service! Dere har fått en ny kunde, som vil gi nettadressen videre til mine venninner!
Jessica
Kan varmt anbefales
Super nem handel, og lynhurtig levering. Jeg nåede jo nærmest ikke at blinke med øjnene, før jeg sad med pakken. :-)
Fin service som altid
Som altid i orden
Jessica
7. juni 2010
Som kunde er jeg storfornøyd med stoffstedet.dk
Ingenting negative
Annemarie
4. juni 2010
Har for første gang købt stof og div. hos Stofstedet. Bestilte om eftermiddagen og næste dag kunne det afhentes på posthuset. Rigtig god kvalitet af stoffet og hurtig fremsendelse. Det er ikke sidste gang jeg handler der.