[REPLY]
For et års tid siden solgte min kæreste og jeg strandauto.dk to biler og købte en. Den ene solgte bil blev videresolgt med et kilometertal der lå 100000 km under det vi solgte bilen med. Den anden bil vi solgte dem, der blev vi kontaktet af politiet om at den bare var blevet parkeret et sted hvor politiet havde afhentet den. Den bil vi købte, blev købt med en defekt gearkasse hvor der blev lavet en skriftlig aftale om at gearkassen skulle laves og omkostningen for os max kunne blive 3500 kr. Da bilen er betalt, forlanger strand auto pludselig 9025 kr for reperation af gearkassen, vi minder dem om den aftale der blev lavet om de 3500 kr for reperationen, men den vil de ikke vedkende sig og nægter så at lave gearkassen før de 3500 er betalt. Ved samtale omkring dette med ejeren og medarbejdren vi lavede aftalen med, bliver både ejer og sælger meget ubehagelige og udviser en truende attitude. De mener ikke vi havde den aftale og forlanger dde 9025 på trods af det stod klart og tydeligt i købsaftalen. Vi nægter selvfølgelig at betale de 9025 kr da vi harbetalt de 3500 kr som aftalen lød på. Et år senere skriver en af deres medarbejdere til vores venner og familie på facebook at hendes kæreste er fyret fra stransauto pga vores manglende betaling, dette skrives til vires familie og venner hvorfra vi hører dette. Ydermere skriver hun vores fulde navne og adresse på facebook. Efter en længere skriftlig samtale over facebook med denne Maja persen fra roskilde der i følge profil læser design og mode, fortæller hun at hun er bogholderen. Jeg gør opmærksom på den aftale der står i kontrakten og hører derefter ikke mere. Jeg vil med denne advare alle mod at handle med strandauto pga deres forretningsmetoder, der hviler på trusler og privat inkassoindrivelse.
Tanja Marie fandt anmeldelsen nyttig