[REPLY]
Det er utroligt at du intet hjælp kan få når du har brug for det. Jeg har social angst og kan ikke komme ud af døren, jeg søgte derfor om hjælp til en psykolog, fordi jeg VIL igang med en uddannelse og jeg VIL have et job.
Du kan lige så godt droppe at søge dog, for hvis ikke du er på stoffer, alkohol eller ryger hash så vil denne kommune ikke gøre noget for dig. Jeg har aldrig gjort nogen af delene og derfor kan jeg ikke få hjælp.
Så undskyld mig, men jeg går ud og gør lidt af hvert, så kan det være de gider hjælpe.
En kommune mn ikke skal blive syg i , jeg har en bekendt som de gentagne gange har sendt til vudering, efter et trafikuheld, hvis den lægelige vudering så er positiv for klienten, så tilsidesættes den blot, og igen skal vedkommende i meningsløs aktivering, for at tilfredsstille et sygt system, hvor diverse sagsbehandlere siger det ene og gør noget andet, et godt råd til alle der kommer i klemme der, få alt på skrift, tal ikke i telefon med dem og til samtaler optag disse, det er lovligt så længe man er den ene part, og man skal ikke informere om det
Sabina og Elizabeth Maria Zajac fandt anmeldelsen nyttig
Utrolig dårlig kommune, jagter de sygmeldte , intet hjælp til børn og unge med særlig behov.
Bliver behandlet som et nummer i deres system, selvom jeg ikke selv er skyld i min situation, da jeg er blevet kørt ned 2 gange og efterfølgende efter 2 operationer, er blevet fyret efter 6 års ansættelse, og ny endt på kontanthjælp. Har fået lavet en psykologisk udredning efter kommunens ønske, hvori der bla. står at jeg vil have stor gavn af nogen psykologtimer, men det kan ikke bevilliges. Ingen hjælp til transport til sygehus og diverse undersøgelser , eller til medicin udgifter.
Man skal konstant forsvare sig selv, selvom der er lægelige vurderinger - dvs de til side sætter de lægelige vurderinger.
Har en datter med stor sandsynlighed er talblind, da hun har de fleste "tegn" på det, men kommunen vil ikke betale en udredning, men har sagt at vi godt må teste hende selv , nå ja som om man lige har penge til det på en kontanthjælp.
jette Rønberg fandt anmeldelsen nyttig