[REPLY]
Jeg benytter mig faktisk tit af "dagens sweetdeal", man kan spare masser af penge ved at købe varerne på denne måde :-)
Jeg har altid været rigtig glad for de tilbud jeg har købt hos Sweetdeal.dk
Det har været fine oplevelser og så længe man husker at læse det med småt omkring hvornår tingene kan bruges og indenfor hvilken tidsramme osv. så går det nok alt sammen.
Jeg kan kun klage over en ting, det er ikke altid at de firmaer sweetdeal laver aftaler med er så gode til at leverer den varer man har bestilt.
Restauranter & oplevelser er nemme at få brugt og de leverer (ifølge min oplevelse) altid det der bliver lovet.
Men produkter man kan bestille via shops på nettet, fx. infurn.dk/.com de har nogen gange rigtig dårlig service og er lang tid om at leverer, så når man får trukket pengene for dealen og ikke har sit produkt 1-2 måneder efter bestillingen er det ikke så smart.
Har allerede nydt mange gode middage, frokoster m.m. Fin og tydelig info.
har købt en del deal hos firmaet og aldrig oplevet problemer med disse.
Så jeg kan ikke genkende de problemer andre har haft med kundeservice.
Har normalt haft gode oplevelser med handel på nettet, dette var ikke en af dem, fik aldrig svar på hvornår den cirka ville komme (over en uge senere en ventet) og så kom varen endelig på den forkerte adresse hvilket er meget problematisk når man ikke har bil og der kommer 2 meget store kasser, leverandøren vidste intet og der stod ingen sted noget om at de skulle et andet sted hen.
Derimod var pengene trukket fra kontoen længe før hvilket virker uetisk og uprofessionelt i forhold til andre steder jeg har handlet, vil næppe benytte Sweetdeal igen, begik en fejl ved ikke at checke Trustpilot først.
Hej Chris
Først og fremmest tak for, at du benytter Sweetdeal.
Vi beklager, at du ikke har fået dine varer som forventet. Du skriver ikke hvilke varer, der er tale om, men ud fra beskrivelsen regner vi med, at der er tale om sækkestole fra Infurn. Der har desværre været lidt forsinkelser på leveringen af disse stole. Da vi kørte dealen, var der også en del blæst omkring dealen grundet forventninger til Infurns leveringsevne. Hos Sweetdeal lavede vi derfor den mulighed, at man i tilfælde af forsinket levering kunne få sine penge tilbage. Langt de fleste stole blev heldigvis leveret til tiden.
Vi undrer os en smule over din kritik af, at pengene for et køb på Sweetdeal trækkes straks. Det er jo en del af konceptet hos os og alle andre dealsites. Det mener vi også, at vi er meget klare omkring. Du får tillige en bekræftelse, så snart pengene trækkes. Herefter har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret.
Sweetdeal-teamet
Købte 10 deals til Taverna Familia i Esbjerg og brugte i første omgang 3. Fik serveret et kyllingespyd og 2 kødboller samt lidt tzatsiki og pommes frites, som skulle forestille at have en værdi af 139,- kr, hvilket afgjort ikke stemmer med udbudet på menukortet. Ville have pengene for de øvrige 7 tilbage, da jeg ikke havde fået det jeg havde betalt for. Det kunne jeg ikke få. I stedet blev jeg tilbudt at få dealene annuleret og pengene sat ind på men sweetdeal konto. Dette er stadig ikke sket efter en måned, og de svarer ikke på mail. Føler mig røvrendt, både af Taverna Familia og Sweetdeal!!!
Har også købt en deal til et klippekort på Underground. Da jeg ville indløse kortet, var dealen på mystisk vis annuleret!! Jeg blev vred og skældte højlydt ud, og Underground lovede at undersøge sagen. Næste dag kunne jeg hente klippekortet. Hvordan fejlen er opstået, og hvordan den blev løst ved jeg af gode grunde ikke, men jeg ved, at service og imødekommenhed på Underground var helt i top, fem af de flotte stjerner til Underground.
Har ikke det, der ligner tillid til Sweetdeal.
Hej Anette
Tak for din tilbagemelding.
Vi beklager, at du ikke var tilfreds med kvaliteten Taverna Familla. Samtidig må jeg beklage, at du ikke var tilfreds med vores tilbud om kompensation til Sweetdeal-kredit, men det er nu vores vilkår. Vi har dog indsat pengene som kredit. Det gjorde d. 6/3, 4 dage efter, vi havde aftalt det pr. mail.
Du må endelig kontakte kundeservice, hvis du er i tvivl om, hvor du finder det.
Med hensyn til Underground, skal jeg ikke kunne sige, hvad misforståelsen har beroet på. Der er ikke foretaget nogle ændringer på dit køb af denne deal. Jeg har søgt vores mailarkiver, og vi har ingen klager eller andet ujævnt trav på denne deal i øvrigt. Og vi er rigtig glade for, at du havde en god oplevelse på vores deal hos Underground.
Vi beklager, at du ikke har fået svar på din seneste mail fra d. 2/4 kl. 12.22. Vi er ganske enkelt ikke nået til den endnu, da vi desværre i disse dage er lidt bagud i forhold til vores mål på 24 timer.
Vi har dog svaret på dine øvrige mails, og jeg svarer dig selvfølgelig straks på den seneste.
Sweetdeal-teamet
Købte tapas til fougaz i torvehallerne -iflg dealen ku man ikke bestille bord men sku blot møde i "god tid" og min 1 time før lukketid.
Vi forsøgte i god tid 3 timer før lukketid -fl dage i træk -vi ku ikke få bord og vi ku ikke få lov at få maden med os.......pengene er allesammen tabt
-jeg køber ALDRIG mere en Sweetdeal (andre dels gir størstedelen
Af pengene tilbage)
I øvrigt så er Fougaz også gået glip af en potentiel storkunde der gør alle sine indkøb i torvehallerne til daglig.
Hej Anna
Tak for, at du benyttede Sweetdeal.
Vi beklager din oplevelse hos Fougaz. Vi har ligget en del i dialog med Fougaz de seneste dage. Der var nemlig rigtig mange kunder, der kom lige til udløb af dealen, så Fougaz havde simpelthen tidspunkter, hvor de ikke havde pladser nok. Det er ellers vores indtryk, at man gjorde, hvad man kunne.
Dine penge er dog ikke tabt. Vi indsætter meget gerne hele beløbet som kredit på din Sweetdeal-profil, som det også fremgår af vores betingelser.
Jeg har søgt vores indbakke, og jeg tror, at du allerede har skrevet til os. Hvis det ikke er tilfældet, må du selvfølgelig meget gerne lige skrive.
Sweetdeal-teamet
Jeg har benyttet mig jævnligt af sweetdeal siden det kom frem og har kun haft positive oplevelser. Ingen problemer med at få pengene retur ved fortrudt køb og super service, meget hurtig reaktion på mails. Er mere end tilfreds og vil fortsat benytte de fordelagtige tilbud.
Andre firmaer som er udbyder af gode deals giver penge tilbage når man ikke når at bruge sin deal. Men hos Sweetdeal er der intet at gøre, det den der har udbudt dealen der får betalingen. Og mange gange har du kort tid at bruge dealen på. Jeg har fraskrevet mig Sweetdeal. Der er bestemt ikke den service som andre kan tilbyde. Sweetdeal kunne som minimum sætte det ubrugte beløb ind på en konto hos sweetdeal, hvor man så kan bruge det på et nyt køb.
Hej Susanne
Først og fremmest er vi rigtig glade for, at du har valgt at bruge Sweetdeal.
Vores betingelser er nu ikke helt, som du beskriver.
Får du ikke benyttet dit værdibevis, kan vi indsætte beløbet som tilgodehavende hos os - dog minus et mindre gebyr på 10% af prisen.
Tjek eventuelt vores FAQ på: http://www.sweetdeal.dk/pages/faq
Kontakt endelig kundeservice, så skal vi nok finde ud af det.
Sweetdeal
Jeg har igennem to år benyttet mig af sweetdeals favorable tilbud, både hvad angår super restauranter til billige penge, og værdibeviser til fede special forretninger.
Jeg har fornylig benyttet mig af Sweetdeals kundeservice i forbindelse med et kursusudbud, hvor udbyderen ikke kunne gennemføre kurset grundet andre omstændigheder. Jeg fik valgtet at deltage i et andet kursus, eller at få pengene tilbage.
Jeg kontaktede Sweetdeals kundeservice, og få dage efter var beløbet ført tilbage til mit dankort.
Jeg har kun de varmeste anbefalinger, både hvad angår høj kvalitet i udbudet af deals, samt den bagved liggende kundeservice!
Jeg har købt værdibeviser hos sweatdeal.dk - og har kun været tilfreds - jeg sparede over 600 kr, på noget jeg skulle have haft ligemeget hvad.
Venter på flere gode deals til mig :)
Søndeborg Sweetdeal lever op til forventninger!
100% i orden!
Jeg har gode erfaringer med sweetdeal, både som kunde og som annoncør.
Jeg fik mange nye kunder til min klinik, ved at lave tilbud på sweetdeal.
Jeg har også selv købt gode deals der flere gange. Modtaget og benyttet værdibeviserne uden problemer.
Desværre er Sweetdeal totalt ligeglade med sine kunder når de først har fået pengene for et bevis. Brug andre udbydere hvor man får næsten alle sine penge igen på en konto hvis man glemmer at benytte sine beviser.
Hej RK
Kontakt endelig kundeservice, så skal vi nok finde ud af det.
Sweetdeal
Jeg købte i januar sidste år et tilbud på pedicure og manicure hos Seven Pearls Clinic med 1 års gyldighed. Da jeg ringede og ville bestille tid i starten af januar, fik jeg fat i en telefonsvarer der meddelte at klinikken var lukket p.g.a. skybruddet i juni måned.
Jeg kontaktede derefter Sweetdeal, der ikke vil give mig mine penge tilbage, men sætte dem ind på en konto. Dette er jeg ikke interesseret i, da deres tilbud i lang tid ikke har været interessante nok.... Gennem en længere mailkorrespondace får jeg ligeledes at vide, at SD afregner med udbyderen efter 2 uger, så derfor har de ikke mine penge stående. Sjovt nok har en del udbydere meddelt, at de ikke får penge før de har indløst produktet.
Jeg vil stadig gerne have mine penge retur, da jeg har betalt for en ydelse, det ikke er muligt at få.
Det er ihvert tilfælde ikke hos SD vi lægger vores penge igen. Der er helt anden service hos f.ex. Downtown.
Kære Annelise Henning
Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med Seven Pearls Clinic.
Hvis du kontakter Kundeservice på sweetdeal@berlingske.dk eller tlf. 3375 3320, skal vi nok finde en mindelig løsning.
Mvh. sweetdeal
Jeg købte tilbage i midten af december måned et værdibevis på et hotelophold for to, igennem sweetdeal. Idéen var at det skulle være en julegave. Jeg modtog imidlertid ikke værdibeviset inden deres berømte "24 timer efter udløb". Derfor skrev jeg en mail til dem, den 21. december. Siden da har de kørt i ring med spørgsmål, som er de samme hver gang, og som der er blevet svaret på 100 gange. Endvidere er det en ny "konsulent" hver gang, som svare fuldstændig i vest når resten af samtalen har været i øst. Nu siger de så at de ikke kan finde transaktionen, og bedte mig sende et referencenummer fra overførslen. Både nummer og screenshot fra netbank er sendt, svaret var: Kære Steffan. Tak for din mail. Vi kan desværre ikke finde noget under dine informationer.
Jeg er snart færdig som erhvervsjurist, og har tænkt mig at henstille sagen for retten. Har andre lign. oplevelser er de meget velkommen til at kontakte mig.
Hej Steffan
Hos sweetdeal er vi meget ærgerlige over denne sag. Vi havde jo helst set, at du blot havde fået dit værdibevis.
Der er dog ingen som helst grund til at true med retslige skridt, for vi har ikke dine penge. Du sender os i dag billede af din netbankstransaktion. Billedet rummer forklaringen på problemet. Som du kan se, står betalingen ikke som gennemført, men kun reserveret.
Ved nethandel reserveres pengene for en betaling altid 30 dage på din konto. Hos sweetdeal har vi aldrig trukket pengene – formentlig grundet en fejl i ordrebookingen. Så rent faktisk har du aldrig gennemført en ordre hos os. Reservationen på betalingen bliver slettet d. 20/1, og her vil pengene igen være til rådighed på din konto.
Det her er et problem, vi næsten aldrig oplever. Måske derfor overvejede vore medarbejdere slet ikke den mulighed, at bestillingen rent faktisk slet ikke blev gennemført. Vi vil bestemt bruge denne sag til at blive opmærksomme på netop denne problemstilling. Det er jo spild af din og vores tid at lede efter en bestilling, som aldrig er gået igennem.
Med venlig hilsen, sweetdeal
ved bestilling af tilbud den 15. december 2011 ved Cafe Mandela blev betalingen trukket fra min konto den 16.12, det er hurtig ekspedition, men levering af anvisningen er i dag den 9.januar endnu ikkekke modtaget på trods af en mail, der erindre om tilbuddet.
Tage Andersen
Hej Tage
Vi beklager, at du ikke straks modtog dine værdibeviser, men formentlig er de havnet i dit spamfilter. Vi har derfor netop genudsendt dem til dig.
Skulle problemet opstå en anden gang, er du mere end velkommen til at kontakte vor kundeservice på sweetdeal@berlingske.dk eller tlf. 3375 3320.
God fornøjelse på Café Mandela.
sweetdeal
Havde købt en Sweetdeal til 2 * frokost på Restaurant Gilleleje, men kunne ved gentagne forsøg ikke få bord og med tiden udløb deal'en. Jeg skrev derfor til Sweetdeal for at få pengene tilbage, men det kunne ikke lade sig gøre.
Hvis man læser det med småt, så er alt sikkert foregået efter bogen, men hos f.eks. Savemyday og Downtown kan man få pengene ind på en konto hos dem (dog minus gebyr hos Downtown, fair nok) så det er vel egentlig bare hvad man burde kunne forvente nu om dage, men altså ikke hos Sweetdeal. Man kunne jo få den mistanke at de ligefrem spekulerer i dette...
Og når Sweetdeal så endnu engang tilbyder en deal på "anmelderroste" Sole D'Italia (http://www.aok.dk/restaurant-og-cafe/ristorante-sole-ditalia) må jeg ryste på hovedet.
Kan kun anbefale forbrugere og seriøse udbydere at holde sig langt væk...
Jeg har kun haft positive oplevelser med de køb, som jeg har gjort på Sweetdeal. Både til mig selv og til gave.
Men ja, det er ikke altid de reelle besparelser der er på tilbuddene i forhold til virkeligheden. Dette tjekker jeg altid inden køb.
Vi købte et gavekort til klip til 245,-, men blev trukket 2 gange beløbet på trods af at vi kun fik 1 ( som vi også havde bestilt).
Vi beder om at få pengene tilbageført, hvilket de ikke vil. Vi beder om at få tilsendt det andet gavebevis, hvilket vi ikke kan få.
Sweatdeal.dk vil hverken bevise, at de har sendt to eller betale os vores beløb- hvad er det for kundepleje?
(Og ovenikøbet står der inde hos frisøren et skilt med pris for klip og føn=230,-!!)
Sweedeal overholder ikke forbrugerloven omkring fortrydelsesret og gyldighed:
Har selv oplevet det og deres kundeservice vil ikke give pengene tilbage. Samtidig er mange af deres deals snyd, da førpriserne er kunstigt høje.
købte et værdi bevis til myphotobook.dk bestilte så nogle vare hos dem. de er aldrig dukket op, og firmaet havde i starten 1000 gode undskyldninger, nu er de krøbet i flyverskjul og det er Sweetdeal også.... FED KUNDESERVICE ... men HELT sikkeret er at vi er blevet SNYDT!!! ØV ØV ØV ØV både af sweetdeal og myphotobook!!
Jeg købte et gavekort til Sv. Michelsen chokolade. Pris 100 kr, værdi 200 kr. Gavekortet havde en ret kort gyldighedsperiode, men det var jeg jo klar over, da jeg købte det, så ingen problemer der. Heller ikke ved indløsning af det. Mere af den slags, tak.
Havde købt et gavekort til Restaurant L'Assiette som skulle give 50% rabat. Men da vi kommer ind i restauranten kan vi se at normal prisen er den samme som tilbudsprisen fra sweetdeal.
Var forbi No.5 på Nygade i Holbæk den anden dag og indløse et værdibevis købt på sweatdel.dk lækker mad og en rigtig godt oplevelse.
Vi har købt en lampe over www.sweetdeal.dk som ifølge annoncen skulle leveres hos mig inden for 7 dage. Den er stadig ikke kommet her efter 11 hverdage! Jeg har skrevet emails og snakket med flere fra kundeservice men det er åbenbart total umuligt for dem at finde et trackingnr på min pakke eller give mig besked om hvornår den kommer. Deres undskyldning er at det ikke er dem selv der sender lampen ud. Det har nu taget dem fra torsdag morgen at prøve at give mig et svar på hvornår jeg får lampen eller et trackingnr og nu er det tirsdag morgen. De har lovet mig et svar i dag (efter mine mange mails og opkald). Det er efter min mening total uacceptabelt og så uprofessionelt.
Men som jeg kan læse her på siden så kræver det nok en del opkald endnu før jeg får lampen eller mine penge :(
Måske er de ved at blive overhalet af deres egen succes, for de er lidt for langsomme med at betale dine penge tilbage, hvis fortryder et køb. Jeg har oplevet, at der gik flere end de lovede 14 dage, før pengene kom tilbage, men de gjorde de så. Nogle gange har vi desuden erfaret, at restauranterne, som de vælger, er for dårlige og for nærige. Ellers fungerer det godt nok.
De vil gerne have dine penge, men når der opstår problemer og det gør der åbenbart ganske ofte, så kan du skrige til himlen efter at få dine penge tilbage. Hvis du så er heldig at komme igennem til deres kundeservice, skal du ikke forvente meget forståelse for, at den vare du har betalt for ikke stemmer overens med hvad der står beskrevet i annoncen eller på hjemmesiden. Hvis det ikke er useriøst og dårlig købmandsskab, så ved jeg sgu ik'!!!
Købte et sweatdeal gavekort på 500kr til 250kr for en uge siden. Der var lidt bøvl med at få det aktiveret, men det skulle være løst, prisen er bare steget 66% på de vare jeg havde udset mig. Øv. Håber at kunne få mine penge retur.
ja, som sagt et fint koncept med at købe værdibeviser til halv pris.
En enkelt gang har jeg dog ikke fået mit bevis indløst, da sidste frist for indløsning af beviset var MEGET vagt formuleret, og kundeservice var ikke villige til at høre på mine argumenter. Hellere score kassen end at få en tilfreds kunde.
Rigtig godt koncept til glæde for forbrugeren. Har flere gange benyttet Sweet deal, betalingsmåden og alt fungere - blot en god ide at man printer tilbudet ud så man med alt andet kender det der står med småt Weekendophold har alle været super til prisen speciel Hotel Legoland, men også Ebeltoft Strand og Gl. Avernæs. Også tilbudene til spise- steder er super gode mangler dog at der er flere tilbud generelt på dette område specielt i "provinsen" udenfor de store byer (Århus/ København). Så også gerne tilbud om koncertbilletter til musik arrangementer.
man er næsten dum hvis man ikke abonnerer på deres tilbud. Masser gaveideer eller bare gode oplevelser!
Har prøvet Sweetdeal rigtig mange gange, og har ingen af gangene været ude for problemer. Det skal dog siges, at vi kun har bestilt Sweetdeals til spisesteder. Vi køber dagens tilbud, bruger dankortet, og får beviserne dagen efter. Dem printer vi derefter ud, ringer eller reserverer bord på nettet, og siger eller skriver, at det er med Sweetdeal. Vi tager beviserne med til spisestedet, og viser med det samme, beviserne til tjeneren, så han ved besked. Det skal lige siges, at vi altid tjekker spisestedernes anmeldelser, på nettet, inden vi køber! Det er et super skønt koncept, da man får prøvet en masse nye spisesteder.
Smuk og hyggelig restaurant med udsigt over fjorden 3 retters gourmetmenu, overnatning i nyrenoverede værelser og morgenmad.
Gav en tudse for 2
Vi købte et 2-dages hotelophold på Løgstør parkhotel igennem Sweetdeal.
Tilbuddet indeholder 2 dages ophold, en tre-retters menu og en frokostkurv.
Da vi ankommer til hotellet kl. 16.00 får vi at vide at opholdet kun er til næste dag kl. 10.00. Altså langt fra 2 dage som vi naturligvis forventer. Det er jo ikke engang et døgn!
Da jeg ringer til sweetdeal for at få en forklaring kan de desværre ikke hjælpe med noget som helst og personen jeg snakker med virker helt apatisk.
Hotellet er venlige og vil gerne give en rabat på en dags ophold mere, og de kan kun beklage at sweetdeal sælger noget andet end de har aftalt med hotellet. Det tilbud tager vi dog ikke imod da vi føler os noget snydt!
Oven i at opholdet kun var halvt så langt som det burde var der heller ikke nogen frokostkurv til os som lovet. Der var en sølle trekant-sandwich og en flaske vand.
Det eneste som levede op til forventningerne var den tre-retters menu som hotellet serverede. Den var top-klasse!
Men Sweetdeal skuffede fælt!
Jakob Rex Mikkelsen fandt anmeldelsen nyttig
Købte sidste år i oktober en sweetdeal på rengøring, og har de sidste måneder forsøgt at komme i kontakt med firmaet, der skal udføre opgaven (DSR - De Sammensluttede Rengøringsselskaber I/S), men de svarer ikke på mine mails. Har forsøgt at ringe indenfor den telefontid de angiver på deres hjemmeside, men de tager heller ikke telefonen.
Har været i kontakt med andre, der også har købt rengøringsværdikuponer samtidig med mig. Et fåtal har rent faktisk fået gjort rent, nogle har opnået kontakt en enkelt gang. Andre har ligesom jeg intet hørt.
Nu har jeg kontaktet Sweetdeal, for jeg vil bare gerne have mine penge tilbage. Håber Sweetdeal vil være behjælpelig.
Tilføjelse 08/07-2011:
Har fået svar fra rengøringsfirmaet der skriver, at deres aftale med Sweetdeal udløb efter 6 mdr (dvs. i april), så jeg må kontakte dem, hvis jeg vil have mine penge tilbage. Til trods for at der står gyldighed 12 mdr. på værdikuponen...
Tilføjelse den 12. september:
Jeg kontaktede Berlingske, som står for sweetdeal, og fik mine penge retur i løbet af 14 dage som lovet. Så firmaet bag sweetdeal, står heldigvis ved deres af ansvar. Hvilket er super dejligt. Dog havde det været endnu bedre, om vi havde fået gjort rent for gavekortet, når det nu var det, det var tiltænkt :-)
Da Berlingske har tilbageført mine penge, retter jeg min bedømmelse op fra 1 til 2 stjerner.
Jeg har flere gange købt sweetdeals, og selvom varerne ofte ikke helt lever op til forventningerne i forhold til det lovede, er det værste dog at de prøver at løbe fra lovgivningen på gyldighed af værdibeviserne. DR's kontant har været efter dem (se evt. http://www.dr.dk/DR1/kontant/2011/02/01154216.htm), uden mærkbart resultat åbenbart, da jeg for nyligt blev nægtet at få mine penge igen på en udløbet aftale.
Så kære Sweetdeal: Stram nu lige lidt op og følg som minimum reglerne. Jeres konkurrenter kan, så kan i vel også?
Trine Nielsen fandt anmeldelsen nyttig
Så kom dagen hvor jeg skulle forbi Sushi Do og hente vores Sweetdeal pakke....super, mundvandet var allerede begyndt at løbe. At få en Sushi pakke der normalt koster 600 kr. til 299kr. lyder som en super oplevelse forude.....
Ringede en dag i forvejen som aftalt på kuponen og bestilte - da jeg ankom, skulle jeg blot vente nogle minutter før min "pakke" var klar. Da jeg kom hjem og kigge i "pakken" var undren noget stor - der var ganske vist tale om en 30 pakke box som også stod skrevt..meeeeenn der var tale om 6 stykker nigiri,, 12 stk. Inside out og 12 maki ruller og en omgang bønner… Der var nok en forventning om at en ”pakke” til 600kr. ville indeholde nogle flere nigiri….hvordan kan man ellers komme på på 600kr. Endnu større blev forundringen når man gik ind på på Sushi Do’s hjemmeside – her er 30stk. pakken på takeaway angivet til 340kr. – hvilket efterlader spørgsmålet – koster bønnerne 260kr.???
Føler mig sgu taget noget ved røven – har realt købt en pakke for 300 kr. som koster 400kr. i bedste fald……
VH
Henrik Brodersen
Uddrag af Sushi Do’s egen hjm. Side – bemærk 30 stk. box til 340…..vel at mærke med 12 nigiri…..
SUSHI MENU
10 box / 4 nigiri, 6 maki 120