[REPLY]
Når du ringer for at bestille tid, bli´r du modtaget som en ven, teamet hos Bloch glæder sig til at se. Den holder, når du er der - og det kan være svært at forestile sig en mere dygtig og begejstret flok, end du møder her: De laver det, du har brug for - og er der, også mellem behandlingerne, hvis noget driller undervejs! Teamet hos Tandlæge Bloch er i særklasse: Jeg kom til ved et tilfælde for omkring 10 år siden og bli´r hængende så længe jeg kan. Som udgangspunkt står tandlægebesøg ikke øverst på min liste over favoritaktiviteter, men vi har en aftale: Jens laver det, der skal laves - smertefrit - og med mindst mulige gener! Jeg har sendt flere venner samme vej - og gi´r hermed også dig min stærkeste anbefaling af Tandlæge Bloch.
Tag trygt til Bloch - bedre kvalitet og service fås simpelthen ikke - og så er priserne endda billigere end hos andre tandlæger.
Min egen mor var tandlæge - men Jens Bloch havde ansvaret for min mundpleje. Og det var ikke fordi min mor var dårlig (og samtidig gratis) - men fordi Jens leverer bare en kvalitet, som ikke kan matches noget sted.
Altid god service, godt humør og perfekte behandlinger.
Jeg vil klart anbefale et besøg hos Tandlæge Bloch.
Jeg hører blandt dem som lider af stor tandlægeskræk, men lige siden jeg begynde at komme her, har det altid været med et smil.
Jeg føler mig i trygge hænder, og kan samtidigt se en film mens jeg for ordnet bisserne.
Kort beskrevet:
Gode priser, top betjening, perfekt resultat, lækre omgivelser.
Tandlæge Bloch 5 velfortjente stjerner.
I ca. 15 har jeg haft Jens Bloch som tandlæge. Jeg kan kun varmt anbefale ham. God service, top professionel, lækre lokaler, state of the art equipment og særdeles attraktive priser! Jeg er altid gået derfra med en god oplevelse. Så bliver det ikke bedre ;o)
Jeg har været patient hos tandlæge Bloch i ca. 5 år. Kan kun anbefale denne tandlæge til alle andre.
Jeg er altid blev mødt med et smil samt god service så snart døren er gået op til den meget flotte klinik.
Kan anbefale Bloch til alle der ligger vægt på:
1. God service
2. Godt håndværk