We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Telenorservice anmeldelser

Telenorservice Logo
Kunderne om Telenorservice : »Telenor not hot« »Nej nej nej nej!« »Telenorservice!!! Min bare ...!« 4
Lavt
4.5 af 10

4 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (4)

Telenor not hot

Jeg købte for ca. 1½ år siden en HTC Legend, som aldrig kunne sende MMS. Den blev sendt til reparation 3 gange hos Telenor, og kom endnu mere fejlbehæftet retur. Telenor ville ikke ophæve købet, hvilket er min lovmæssige rettighed som kunde. Abonnementet blev opsagt , sagen indbragt til Teleankenævnet 2 gange og stod på i lidt over 1 år, men jeg tabte.

Hold jer fra Telenor! De er hverken jeres tid eller penge værd. Deres service er lige til lodret arkivering.

Udvalgt anmeldelse om Telenorservice

Nej nej nej nej!

Jeg sender min ca 18 måneder gamle iPhone 4 ind til rep, da home-knappen ikke virker ret godt mere og skærmen er begyndt at flimre - det viser sig at den har en væskeskade - det er hvad der kan ske, heldigvis har jeg en forsikring hos Telenor, og får den så ombyttet til en ny.

Men så stopper det "sjove".

Den iPhone jeg får som erstatning for den gamle er endnu værre - den flimrer endnu mere i skærmen og mange gange (mindst 3-5 gange) om gange slukker den af sig selv, når jeg bruger den.

1 gang afviser de den med ar fejlene ikke findes, 2 gange lige så - nu ligger den dernede for 3 gang og jeg er ved at gå amok!

Jeg sender sgu da ikke min iPhone til rep i flere uger for sjov og for en fejl der ikke findes! Og alle 3 gange har jeg endda fået konsulenterne i butikken til at bekræfte at fejlen er der og notere det på den - men det er som om at det er lige meget, hvis værkstedet ikke kan se det så findes den ikke.

Jeg håber godtnok at RACH holder sit løfte om at min sag bliver kigget grundigt over ellers er jeg den der flytter både min mobil og mit bredbånd - for ikke at nævne de 10+ kunder jeg har skaffet Telenor.

Telenorservice

Telenorservice!!! Min bare ...!

Modtog i dag min iPhone4 tilbage fra reparation ved 'Telenorservice' da denne gik ud når jeg startede videokameraet.
Telefonen var selvfølgelig ikke repareret da denne havde været 'udsat for uautorisetet indgreb, og batteriet har været løftet og er ikke limet fast mere.'
Der medfulgte to makrobilleder fra værkstedet som kunne være hvilken som helst telefon.
Hvor dum skal man være for at åbne en telefon der stadig er omfattet af garanti? Desuden har jeg overhovedet intet begreb om hvordan denne telefon åbnes, den har aldrig været tabt eller fået noget som helst skiftet ud.
Telenor/Apple ser aldrig mere så meget som et bøjet 50-øre fra mig!

Skod

Firmaet er ikke det papir værd det er trykt på, du kan snakke med alle medarbejder og de siger alle noget forskelligt

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk