[REPLY]
Min bestilling gik meget let.
Der var masser af info fra firmaet om hvor langt min ordre var.
Rigtig god oplevelse
Jeg har købt tøj hos The Fairytale Company til mine børn på 6 og 2 år et par gange, og hver gang har det været en super god oplevelse. Min søn på 6 har selv været med til at vælge tøjet på www.thefairytalecompany.dk og har spændt gået og ventet på at pakken skulle komme. Begge gange har der været hurtig ekspedition med dag-til-dag levering.
Både tøjet til min søn på 6 og min datter på 2 år bliver flittigt brugt, og det var ikke svært at finde noget de kunne lide, da man kan få alle mærker inden for de kendte figurer.
Stor anbefaling herfra til en spændende webshop som falder både i børn og voksnes smag.
Bestilte sutsko til min søn tirsdag aften og modtog dem torsdag formiddag med posten. Perfekt og hurtigt!
Har købt julegaver til alle familiens unger her og vil handler der igen til hver en tid. Super hurtig levering med fine overraskelser i pakken :)
Bestilte en paraply hvor stokken desværre var knækket ved modtagelsen, jeg kontakter dem og får med det samme sendt en ny uden nogen som helst problemer.
Dejlig kundeservice og seriøst firma, her handler jeg gerne igen :)
Det var både hurtigt og varen levede op til forventningerne. Handler helt sikkert hos jer igen
Super flot og velfungerende netbutik med produkter af høj kvalitet, der kan gøre tøjindkøb til en far-søn-oplevelse på linje med køb af fodboldtrøjer - p.t. er min 6-åriges søns største problem i verden om han skal vælge at gå i sin Manchester United-trøje eller en af de uundværlige Ben10- og Gormiti-t-shirts vi har købt hos thefairytalecompany.dk
Spændende butik, håber der kommer rigtig meget mere BEN 10, det vil mit barnebarn sætte pris på gerne i str.110.
God service og hurtig ekspedition.