We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Tipster anmeldelser

Tipster Logo
Kunderne om Tipster : »Den bedste service« »Super cool firma« »Ikke bare endnu en klon...« 6
Godt
7.8 af 10

6 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (6)

Super koncept - god service

Jeg er en hyppig bruger af Tipster og har KUN positivt at sige, også hvad angår kvaliteten af deres tilbud. Service er fantastisk og gennemskuelige betingelser.

Udvalgt anmeldelse om Tipster

• Sisi
  • Frederiksberg, DK
  • 1 Anmeldelse

Den bedste service

Jeg fik den bedste service jeg har oplevet hos Tipster da jeg havde problemer med en leverandør. Tipster var hurtigt til at svare, tog sig virkelig af sagen og behandlede den med et meget fair resultat som jeg er glad for.
Tipster går virkelig op i at få glade og tilfredse kunder og kan derfor stærk anbefales.

• Esben
  • København, DK
  • 1 Anmeldelse

Super cool firma

Jeg har nu brugt Tipster flere gange, hvor det bare har virket.

Den ene gang hvor jeg havde et problem tog Tipster sig af det hurtigt og effektivt.

Klar anbefaling herfra.

Tipster

gode og unikke tilbud gennem Tipster, men ringe kundeservice

Virker som en meget unik side, med tilbud som alle de andre halvpris sider ikke har. Har købt en del værdibeviser til små hyggelige cafeer mv. De fleste steder har haft super god service og produkter.
MEN oplever man problemer, så er der INGEN hjælp at hente hos kundeservice. Og det er jo først her man kan bedømme om et firma er godt eller dårligt. Men indtil vi oplevede den fraskrivelse af ansvar som kunderservice gjorde, ja så var vi godt tilfredse. Nu tror jeg næppe jeg vil bruge tjenesten igen.

Besvarelse fra Tipster

Kære Anmelder

Jeg kan se, at du har ændret din anmeldelse af min virksomhed fra 5* til 2*. Og jeg er oprigtig ked af, at du nu ikke er fuldt tilfreds med vores tjeneste. Jeg vil selvfølgelig rigtig gerne høre om din oplevelse. Derfor vil det glæde mig meget, hvis du ringer til mig direkte på tlf. 27594964.

Tipster's målsætning er at levere rigtig gode tilbud, rigtig gode brugeroplevelser og rigtig god service. Det er det, vi lever af og sætter en ære i.

Jeg glæder mig meget til at høre fra dig.

Simon Evers
Direktør, Tipster

Tipster

Ikke bare endnu en klon...

Tipster fungerer perfekt. Virker nyt, da mange af deres tilbud kører 2-3 dage, men til gengæld får man altid hvad der står beskrevet i tilbudet. (i modsætning til hvad man kan komme ud for hos andre sites)

Mit gæt er at de laver grundig kvalitetstjek af hver enkelt virksomhed før de indgår aftale. Har bestilt 3 gange hos dem nu, og der har ingen fejl været.

Keep it up!

Tipster

Super nemt at købe tilbud via Tipster.dk

Søndag den 15. maj fandt jeg et supertilbud på Tipster.dk, som jeg bare måtte have. Jeg købte på mit dankort og om morgenen, dagen efter, lå værdibeviset på mit køb i min mailbox. Jeg indløste det i fredags hos Gourmand Ostespecialisten på Gl. Kongevej og diskede op med et forrygende oste- og pølsebord for vennerne i går. Fik stor ros.
Jeg kan anbefale at handle via Tipster.dk - de har super tilbud og det funker.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk