We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Trendakvarier anmeldelser

Trendakvarier Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Trendakvarier før du handler og giv selv din bedømmelse af Trendakvarier 1
Middel
6.4 af 10

1 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Trendakvarier

Ingen hjælp at hente hvis produktet fejler.

Flotte akvarier og til en fornuftig pris og der var god kundeservice under købet. Men, da akvariet efter at have "fungeret" upåklageligt, fejlede 9 måneder efter montering/køb og en lækage et sted i en samling tømte alt vandet ud på gulvet, var der ingen hjælp at hente hos Trendakvarier. Fik besked efter første henvendelse om at det ikke var set før og jeg ville blive kontaktet efterfølgende, da produktet stadig var under garanti. Desværre har det efter mange efterfølgende henvendelser, ikke været muligt at få svar retur fra Trendakvarier.
Flotte akvarier, men pas på hvis det fejler, så er min erfaring at der er ingen hjælp at hente og de ikke overholder deres garantiforpligtelser. De ignorerede simpelthen mine henvendelser og jeg står nu med et defekt akvarie som ikke kan bruges, samt et dyrt oprydningsarbejde og en gulvskade!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk