[REPLY]
Jeg har bestilt to julegaver, så varen forbliver hemmelig til efter Jul :-), som er af rigtig fin kvalitet. Det blev leveret hurtigt og i en god indpakning. Hjemmesiden er enkelt og nem og bestille på. Hurtig og præcis shopping, så 5 stjerner herfra! Glæder mig til og se flere vare fra dem.
Peter Mühlmann og Martin Fenge fandt anmeldelsen nyttig
Nemt, hurtigt, er meget tilfreds.
Varen er i høj kvalitet og er leveret meget hurtigt.
ville gerne give 6 stjerner men må nøjes med 5, købte 2 stk. AeroPress kaffebrygger til julegaver...
Vi købte en ret speciel lagkagekniv(tang), den lever helt op til forventningerne, hurtig og præcis levering. Vi vender helt sikkert tilbage som kunde.
Leveringstid var normal (3-4 arbejdsdage), men den kopvarmer med fyrfadslys, som jeg købte, er for dyr i forhold til kvaliteten, 200 kr. ink. porto. Den kunne nemt have kostet en tredjedel mindre uden at firmaet gik konkurs. Så der er ikke tale om fornuftig pris.
Vi kontaktede Trendmind for at købe en ting, som det viste sig de ikke handlede med. Alligevel hjalp firmaet os med at skaffe varen - fantastisk service overfor en kunde, som ikke havde handlet hos dem før.
Købte en lampe onsdag aften og fik den leveret fredag morgen, så rigtig hurtig betjening. Dog var varen ikke særlig godt pakket ind, men heldigvis havde varen ikke taget skade.
nem og tilgængelig hjemmeside. Vi bestilte og havde det få dage efter.
Super og meget tilfredsstillende.
Mie & Søren
Der går desværre lidt for lang tid før de sender varerne. Men urolig god service og bare man ved der går lidt længere tid end 'normalt' før man har sine varer, så går det jo;)
Hej Katja
Tusind tak for din pæne kommentar. Den sætter vi pris på.
Vi sendte dine produkter dagen efter vi modtog din ordre, som vi skriver, og som vi også aftalte i telefonen.
Vi arbejder på at optimere alle processer i shoppen, og har med i vores overvejelser at få dag til dag levering.
Vi glæder os til at se dig i shoppen igen.
Claus Bolund
Hurtig levering, godt produkt - mange anbefalinger herfra!
Jeg har bestilt min 2. sæt salt og peber-fugle fra Trendmind.
Det er hurtig levering næste dag - og gode produkter. Og altid høj kundeservice
Jeg kommer helt sikkert igen.
Er netop blevet ejer af en PinAapple Mirror lampe fra Trendmind - sjovt at have noget alle andre ikke har....endnu !!!
Hurtig ekspedition og levering. Jeg kan klart anbefale Trendmind til andre.
Jeg købte et sæt med salt- og peberkværn. Det kom rigtig hurtigt, og da det viste sig, at det skulle byttes pga. en skade på den ene kværn var der kun venlighed og lige så hurtig levering af andet sæt. Jeg har kun ros til overs for Trendmind!
Har købt mirror-lampen som giver et fantastisk lys , den kan jeg godt anbefale andre til at købe.
leveringen var perfekt det tog et lille døgn så havde vi lampen ... kanon forretning i har der!!!
det er ikke sidste gang jeg handler hos jer !!!!
Martin Tychsen fandt anmeldelsen nyttig