[REPLY]
Jeg stod og skulle bruge nogle jakker til et fest event og da jeg kontaktede TrykExpressen var jeg egentlig på bar bund. Det skal dog siges, at jeg kort efter, jeg havde indviget de to personer bag TrykExpressen i fest eventet, hurtigt fik hovedet fyldt af ideer. De var virkelig gode til at supplere mig og virkelig åbne op for muligheder. Jeg havde ALDRIG fået det her resultat andre steder!
Mads Kristensen og Rasmus Beck fandt anmeldelsen nyttig
Bestilte en meget meget speciel t-shirt, da jeg skulle optræde ved en fest. Jeg er profesionel danser og er derfor afhængig af at min preformance er perfekt. Dette gjorde TrykExpressen deres til og min t-shirt fik så mange kommentarer! Kan kun give dem top karakter, men hvis jeg skal sige noget, så skal I tilbyde levering til jeres kunder. Ej det er bare gas, men det kunne dog være fedt :)
Mads Kristensen og Rasmus Beck fandt anmeldelsen nyttig
Jeg tror aldrig jeg har fået så god service før! Jeg ringer i hast og vil bestille 15 t-shirts med et ret vanskelig tryk. Snakkede med en der hedder Rasmus og han hjalp mig igennem hele design processen. Jeg skulle blot fortælle hvilke ting jeg ville ha' og så fik jeg det! Jeg er så tilfreds med stedet. Mange tak! Det er IKKE sidste gang jeg handler her!!!
Rasmus Beck og Mads Kristensen fandt anmeldelsen nyttig
Hurtige forslag, meget tilfreds med min handel.
Jeg bestilte 10 tshirts, og så gav de mig endda flere valgmuligheder, så jeg selv blev inspireret, i sidste ende fik jeg langt federe tshirts end mit oprindelige udgangspunkt.
Rasmus Beck og Mads Kristensen fandt anmeldelsen nyttig
Det er virkelige rare mennesker bag denne butik. Kvalitet og hurtig service til billige penge.