[REPLY]
Jeg bestilte et tv bord og vægophæng for 2 uger siden ..
Efter min bestilling fik jeg klare instrukser på hvornår varen kunne være ved mig og at fragt manden ville ringe før han kom .. Og ganske som aftalt ringede fragt manden .. Han bar endda varene op ! Så man ikke selv skulle slide .
for mig som er ny i internet handel er man altid lidt skeptisk, men det blev bragt til skamme ved at handle ved tvbord.dk !
Top service og hurtig levering ..
Det bliver ikke bedre !
Bestilte et tv bord hos tvbord.dk. Jeg skrev til dem, at jeg gerne ville vide hvilken dag de kom med varen, og jeg fik forholdsvis hurtigt svar om at de ville komme efter to dage, og at chaufføren ville ringe 1 time før han ankom.
Desværre var jeg alene hjemme den dag, og jeg frygtede at jeg selv skulle bære varen om bag huset, og hen til vores hoveddør, da det kun var til fortovet den ville blive leveret.
Der kom ingen opkald, og pludselig kom chaufføren. Uden jeg spurgte, kørte han varen om bagved huset til vores hoveddør på en sækkevogn:) Og godt han gjorde det, for det var godt tungt. Men er stadig lidt utilfreds over, at chaufføren ikke kontaktede mig. Tænk hvis jeg ikke var hjemme, men var i området???
Varen har jeg ikke tjekket endnu, da den først skal bruges når vi snart skal flytte.
Hej Cecillia
Tak for din opmærksomhed.
Vi beklager at den pågældende chauffør i fragtfirmaet ikke har ringet til dig en time før ankomst.
Vi har en fast aftale med vores fragtfirmaer om at de skal kontakte vores kunder, så der kan aftales nærmere omkring leveringen (for at gøre det nemmere at modtage de lidt større pakker)
Vi tager imod denne forglemmelse og underretter fragtfirmaet.
Vi håber trods dette, at du bliver glad for dit nye tv bord.
Jan - Tvbord.dk
Selv om Tvbords hjemmeside ikke ligefrem virker specielt tillidsvækkende, tog vi chancen og bestilte alligevel. Tv-bordet (TT 44 med højtalerstof) viste sig at være af god kvalitet og vi har ikke fortrudt.
Søren, Aarhus
Minus (-½ stjerne):
De havde et gammelt billede af varen på deres site...
Skulle have mig en vare som som de sendte mig, kunne ikke bruge den, så forhørte mig om en anden type, men stadig ikke det jeg skulle bruge, sender bare det hele retur, uden nogen form for brok...
Kan kun anbefales...
Jeg havde brug for et egetræs tv bord med lukkede låger. det kunne jeg ikke finde i de omkring liggende møbelhuse og valgte derfor at kigge mig rundt på nettet. Var dog lidt skeptisk over at skulle betale 1900 kr. for noget jeg ikke havde set live, men tog alligevel chancen :-)
Tv bordet kom 2 dage efter bestilling og lever fuldt op til mine ønsker i massiv egetræ. tog dog noget tid at samle.
vi har fået en dejlig hurtig ekspediton ved bestilling af vores tvbord, og via samtale pr. telefon fik vi indtrykket af en tryk og sikker webbutik.
ekspedienten pr. telefon guidede os godt i valget og vi er glade for møblet.
Tv bord kan blive rigtig gode, såfremt de lærer at blive mere omhyggelige i svar på kundespørgsmål og fremsendelse af rigtig vare.
De har et stort udvalg i de pæne, enkle tvborde i rigtig god kvalitet. De leverer hurtigt og svarer hurtigt på mails. Vores udfordring var at finde en stander til vores 40 tommer LCD tv og til vores hjemmebiograf. Da vi havde brugt en dags tid på at besøge fysiske butikker, fandt vi om aftenen frem til TVbord.dk på nettet. Vi valgte en TV stander og bestilte den. Vi sendte få fimer derefter en mail med spørgsmål om, hvor meget vægt den ene glashylde kunne bære. Her blev der svaret upræcist, hvilket gjorde det svært for os at vurdere, om den ene glashylde kunne bære vores forstærker. Da vi modtog TV -standeren var den til vores store overraskelse sølvgrå selvom der på ordresedlen udtrykkeligt stod sort! Vi beholdt dog den sølvgrå stander efter lidt overvejelser. Vi vil fortsat handle der, når vi får behovet.
Vi købte for nylig et tv-bord gennem tv-bord.dk efter at have kigget rundt i stort set alle "mainstream" butikker.
Fordelen ved tv-bord.dk er at de har et meget stort udvalg så alle kan finde noget som de kan lide.
Bestilte og betalte om lørdagen og vi modtog tv-bordet allerede ugen efter. Desværre var det dog det forkerte tv-bord, som de havde leveret så efter lidt snakken frem og tilbage blev det aftalt at de skulle komme med det rigtige bord og tage det forkerte med igen. Dette blev aftalt til at skulle ske om fredagen, men kl 16.30 var der stadig ikke kommet nogen fragtmand. Jeg ringede til tv-bord.dk og de fortalte at fragtmanden kørte til kl 17.30 så der var stadig tid endnu. Hvis ikke han kom skulle jeg ringe tilbage. Fragtmanden kom ikke og tv-bord.dk beklagede meget. Det endte så med at det rigtige tv-bord blev leveret onsdag ugen efter.
Næste problem var så at de mål på bordet, som stod opført på www.tv-bord.dk ikke stemte overens med de mål som selve møblet havde.
Det var naturligvis et problem, da det så betød at nogle af vores komponenter ikke passede ind i selve møblet alligevel.
Jeg kontaktede tv-bord.dk og de undersøgte det og fortalte efterfølgende at producenten af dette bord havde skiftet målene uden at gøre dem opmærksom på det.
Vi fik valget mellem at levere møblet tilbage eller få et kontant afslag i prisen. Vi valgte det sidste og har så placeret en af hifi komponenterne over på bordet. Lidt ærgeligt fordi planen var at få det hele gemt væk fra vores 14 måneder gamle dreng, som elsker at pille ved alt ;o)
Selve tv-møblet er rigtig god kvalitet - der er absolut intet at udsætte på det. Vi har valgt et bord i hvid højglans og det er tydeligt at bordet har fået mange lag lak og er meget holdbart.
Hvis ikke der havde været problemerne havde det været 5 stjerner - fejllevering kan ske for alle virksomheder, men det var ret uheldigt at målene ikke passede.
Jeg ville nok købe hos dem igen, men ville sikre mig mål og lignende passede inden jeg bestilte.
Jeg var lidt bekymret ved at skulle bestille et dyrt TV bord fra en webbutik som endnu ikke var anmeldt nogen steder, men mine bekymringer blev gjort til skamme med en meget fin betjening fra indehaveren Jan Reby Jensen, som til sidst personligt kom ud og afleverede TV bordet. Kvaliteten var også i top.
Det eneste som trækker lidt ned i bedømmelsen er leveringstiden, hvor vi måtte rykke for tilbagemelding på leveringsdato, og leveringsdatoen som blev forsinket 2 gange i forhold til det lovede, men overordnet set er vi meget tilfredse med behandlingen af TVbord og vores køb.
/Kristian